Υγρά παλιά δεν είχε γιατί τα είχε χάσει όλα 15 χρόνια που καθόταν επίσης από τη τελευταία φορά τα έχασε πάλι οπότε έχει καινουργια.
....και έχει μέσα μούργα από από την πολυκαιρία, και κάθε φορά που συμπληρώνεις υγρά, "ξεπλένει" τα κατάλοιπα και στα παρουσιάζει.
Κανονικά, ( ....και νομίζω το είχαμε συζητήσει ) ήθελε ένα καθάρισμα γραμμών, για να εξασφαλίσεις τουλάχιστον ότι όλη αυτή η "βρώμα" ( κατάλοιπα-σκουριές-ξένα σώματα ) ΔΕΝ θα καταλήξει στα εμβολάκια, από όπου ΔΕΝ είναι εύκολο να αφαιρεθούν, αλλά από την άλλη, θα σου προκαλέσουν και πρόωρη φθορά στο σημείο, μια και παρεμβάλονται στις επιφάνειες των κυλίνδρων που ολισθαλινουν τα κυλινδράκια..
Ο καθαρισμός των γραμμών γίνεται ΠΡΙΝ συνδέσουμε τα τελικά σημεία στα φρένα. Θύμισέ μας, άλλαξες κυλινδράκια στα εμπρός / πίσω φρένα ?
Δεν θέλω να σκεφτώ ότι το πρόβλημα που σου έκανε με το μονόπατο φρενάρισμα ήταν λόγω κακης ολίσθησης εμβόλων, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι με τις βρωμιές "μάγκωνε", μέχρι που το ξεπέρασε. Αρα σου έκανε ήδη ζημιά.
Τα λέω εδώ για να τα ακουω και εγώ.

Με τα φρένα, που είναι ΒΑΣΙΚΟΣ παράγοντας ασφάλειας, δεν παίζουμε. Κάνουμε καλή και νοικοκυρεμένη δουλειά. Αν δεν είναι καλά ρυθμισμένη η μηχανή, μπορεί να μην τραβάει, να καίει παραπάνω καύσιμο, να μην ανεβάζει στροφές.
Με μη ΑΡΙΣΤΑ φρένα, κινδυνεύουμε και εμείς και οι γύρω μας. Οπότε, εκεί, βάζουμε τα δυνατά μας. Καλά υλικά, καλή εργασία. Και αν δεν είμαστε σίγουροι, ξαναρωτάμε, ή πάμε σε ειδικό συνεργείο.
Θα πεί κανείς.
Τι λες ρε μπάρμπα. Εσένα περιμενουμε να μας το πείς ? Φυσικά όχι, αλλά επειδή έχω δεί πολλά, το ξαναλέω, και ας με μαλώσετε. Καμμιά φορά, παραβλέπουμε σημεία που είναι ζωτικης σημασίας.
Και δεν λέω ότι ο Μήτσος δεν έκανε καλή δουλειά. Απλώς, εφιστώ την προσοχή μας σε κάποια σημεία.