- Reaction score
- 24.387
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Γιατι δε δανειζεσαι ενα σωστο καρεδακι...?
Είπα που θα βρω 44 στα βουνά και πριν λίγο θυμήθηκα ότι έχει μονάδα στο χωριό που ανακατασκευάζουν βαρέα οχήματα.Γιατι δε δανειζεσαι ενα σωστο καρεδακι...?

Εναλλακτικά του 44mm μπορείς να χρησιμοποιήσεις 1-3/4 in AF.Είπα που θα βρω 44 στα βουνά και πριν λίγο θυμήθηκα ότι έχει μονάδα στο χωριό που ανακατασκευάζουν βαρέα οχήματα.
Κυλινδράκια δεν είχα μαζί μου οπότε μικρό το κακό, την επόμενη φορά.
Γιατί ; αυτά είναι ευχάριστα, τα πολλά έγιναν.Καλά, υτο βλέπω και ..............απελπίστηκα ! Πόσο κουράγιο να κάνει κανείς ?![]()
.....πρόσεξε μην σε χωρίσει η γυναίκα. ( αν έχεις )........................
Και ποιος ξέρει τι άλλο

Λίγη παντόφλα έπεσε αλλά σε λογικά πλαίσια γιατί το πόνυ πρεπει να κουβαλήσει χώματα και πέτρες οπότε θα κάνω απόσβεση από τα μεροκάματα που θα έδινα.....πρόσεξε μην σε χωρίσει η γυναίκα. ( αν έχεις )
Αν δεν έχεις, δεν προβλέπω να βρείς![]()
Έτοιμο , έμαθα και τόρνο
![]()

Το μπλε γαϊδουράκι σήμερα πήγε βόλτα, άλλαξα όλα τα κυλινδράκια και πλέον έχει φρένα.
Το σασμάν που έβαλα πολύ κοντό ότι πρέπει για βουνά αλλά έχω δύο θέματα.
Ακούγεται ένας θόρυβος τακατακα που όταν ακουμπάω το πεντάλ του συμπλέκτη σταματάει και δεύτερον φρενάρει μονοπατα.
Ακούμπησα τα μπροστινά ταμπούρα, το αριστερό ζεστό ως καυτό το δεξί κρύο.
Έκανα εξαέρωση αλλά δεν έχει άλλες φουσκες.
![]()

Υπάρχουν πολλά σημεία που θέλουν προσοχή.μπελάς τα ταμπουρα, στην αρχή δούλευαν μια χαρά αυτό μου κάνει εντύπωση
Υπάρχει περίπτωση να το κάνει από βρωμιές και κατάλοιπα;
Χθες άδειασα λίγο υγρό από εξαερωτήρα και είχε μαυρίσει , το περίμενα φυσικά.
Λέω να το αφήσω να κάνει την δουλειά του και την επόμενη φορά που θα έρθω να το αλλάξω όλο.