Pony Το γαϊδουράκι μου

Stargazer

Member
Reaction score
2.310
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Και ιστορία από χωριό, σταμάτησα πάνω σε τοπική οδό που βγάζει σε γνωστό μοναστήρι διότι εκεί έχουμε χωράφι πολύ φορτωμένο αυτή την εποχή.
Σταμάτησε ένα παιδί και με ρωτούσε για το πόνυ , όταν μιλούσαμε σταμάτησε ενας Γερμανός και με ρώτησε και εκείνος με έκπληξη αν είναι πόνυ!!!
Όταν έφυγαν και οι δύο πέρασε ένας μπάρμπας καθοδόν για το μοναστήρι καλός χριστιανός , έκοβε ταχύτητα και κοιτούσε άντε λέω και τρίτος. Κατέβασε παράθυρο και με στόλισε γιατί κλείνω τον δρόμο.

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Είναι επισκευασιμο, οπότε δεν ανησυχούμε για αυτά! Μάζεψε το άλογο σου άνθρωπε μου!

Stargazer

Member
Reaction score
2.310
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Είναι επισκευάσιμο σχετικά εύκολα εκεί αν και έτσι πάλι δεν θα έχει πρόβλημα έχει πέσει φωσφορικό οξύ που δεν έχει μείνει τίποτα.
Πολύ πιθανό την νέα χρονιά να κατέβει Θεσσαλονίκη και να ανέβει το κίτρινο για νέα πατώματα και ότι προκύψει.
Α και το σασί του είναι άψογο

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Αφου το σασι του ειναι αψογο, ολα επισκευαζονται ή αλλαζονται. Πρέπει κι εγω να μαζεψω το δικο μου αλλα κολλαμε στο χρημα. Θα τη βρω την ακρη. Αν έρθεις Σιδηρόκαστρο κερνάμε καφέ!

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Ωραιότατο! Το χρώμα του πρέπει να ναι το Bleu Myosotis (επιφυλάσσομαι)!

Stargazer

Member
Reaction score
2.310
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Ωραιότατο! Το χρώμα του πρέπει να ναι το Bleu Myosotis (επιφυλάσσομαι)!
Και θα ρωτούσα αν ξέρει κάποιος τι χρώμα είναι. Μέσα στην καμπίνα φαίνεται καλύτερα.

GeoKy

Pony Admirer
Member
Reaction score
90
Πόντοι
282
Περιοχή
B Eλλάδα
Αυτό πρέπει να ναι. Τι να πω, να πέφτω τόσο έξω :what:

Stargazer

Member
Reaction score
2.310
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Επιτέλους το τριήμερο ξανάκουσα μετά από τόσες μέρες τον δικύλινδρο που αγαπάω.
Την καθαρά Δευτέρα ανέβηκα στο ύψωμα του χωριού μου που γιορτάζουμε την καθαρά Δευτέρα .
Είδα ότι πολλοί άνθρωποι έβγαζαν φωτογραφίες το πόνυ και είναι σίγουρο ότι δεν είχαν ιδέα τι είναι.

Stargazer

Member
Reaction score
2.310
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Ένα βαψιματάκι το θέλει κάποια στιγμή. Πολύ ωραίο!
Την μια πλευρά την πέρασα με γυαλόχαρτο 1000 και νερό , σε κάποια σημεία και αλοιφή και είναι ωραίο το αποτέλεσμα.

Stargazer

Member
Reaction score
2.310
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Το μπλε όπως έχω γράψει παραπάνω ήρθε με ζημιά στο σασμάν και ένα σασμάν επιπλέον.
Το σασμάν μου φάνηκε ότι έχει πολύ κοντές σχέσεις και ρώτησα τo AI για το σασμάν που έβαλα με αριθμό AM331-11 και μου έγραψε ότι είναι από ami. Έχει κοντές σχέσεις λόγο του βάρους που έπρεπε να κινήσει.
Στα εκτός δρόμου είναι λουκούμι πάντως .

Stargazer

Member
Reaction score
2.310
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Στα προβλήματα τώρα:

Είχα τρέμουλο στο τιμόνι στα 50χλμ/Ω που αποδείχθηκε ότι ήταν λάσπη αρχαία κολλημένη στον ένα τροχό στην πλευρά που κοιτάει στο σασμαν που δεν το είχα προσέξει . (κουλο;)
Άλλο ένα πρόβλημα είναι μικρός ο τζόγος που έχει , η κίνηση του τιμονιού μεταδίδεται κανονικά μέχρι το γρανάζι αλλά η κρεμαριερα δεν κουνιέται. Άμα μου πείτε έναν εύκολο τρόπο να βγει το γρανάζι να το δω θα το εκτιμούσα.
Έχει τρύπα το τελικό καζανάκι αλλά θα βγάλω από το κίτρινο που είναι σαν καινούργιο.
Και κλασσικά σταμάτησε να δουλεύει ο δείκτης βενζίνης αλλά αυτό μου είναι εύκολο.

Κατά τα άλλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ο κινητήρας είναι ήσυχος και εκτός δρόμου λάσπες , χώματα , χόρτα δεν καταλαβαίνει τιποτα.

Έκανα μεγάλη βλακεία όταν ήμουν μικρός που δεν αγόρασα ένα επιβατικό πόνυ για πρώτο αυτοκίνητο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Taskos

Member
Reaction score
3.768
Πόντοι
777
Είσαι σίγουρος ότι ¨η κίνηση του τιμονιού μεταδίδεται κανονικά μέχρι το γρανάζι ¨?
Δες εάν υπάρχει τζόγος μεταξύ πολύσφηνου κρεμαγιέρας και θηλυκού άξονα τιμονιού.

Stargazer

Member
Reaction score
2.310
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Είσαι σίγουρος ότι ¨η κίνηση του τιμονιού μεταδίδεται κανονικά μέχρι το γρανάζι ¨?
Δες εάν υπάρχει τζόγος μεταξύ πολύσφηνου κρεμαγιέρας και θηλυκού άξονα τιμονιού.
άξονας και γρανάζι δεν έχουν άρα κάτι από μέσα πρέπει να είναι

Taskos

Member
Reaction score
3.768
Πόντοι
777
Να χαλάρωσε το ελατήριο?
38782

Giorgos_81

Member
Reaction score
5.154
Πόντοι
817
................
Άλλο ένα πρόβλημα είναι μικρός ο τζόγος που έχει , η κίνηση του τιμονιού μεταδίδεται κανονικά μέχρι το γρανάζι αλλά η κρεμαριερα δεν κουνιέται. Άμα μου πείτε έναν εύκολο τρόπο να βγει το γρανάζι να το δω θα το εκτιμούσα.
...................
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ! Αν η κρεμαγιέρα δεν κουνιέται, πως κινείς το αυτοκίνητο ?

nonos

Member
Reaction score
24.387
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Την ιδια απορια είχα κι εγω αλλα λεω ''μαλλον δε κατάλαβες καλα ή κατι αλλο εννοεί''.

Stargazer

Member
Reaction score
2.310
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Στο σημείο που έχει τζόγο εννοώ.
Κουνάω τιμόνι κουνιέται το γρανάζι με το πολύσφηνο αλλά δεν παίρνουν κλήση οι τροχοί στο εύρος του κενού. Γενικά λειτουργεί μια χαρά

Top Bottom