....έχουμε ακούσει τόοοοοοοσα πολλά για τα διάφορα θέματα, που αν τα πιστεύαμε, θα είχαμε πάθει κατάθλιψη.
Το 1989, αγόρασα αυτοκίνητο που έκαιγε αμόλυβδη, γιατί μας είχαν τρομοκρατήσει ότι δεν θα κυκλοφορούμε ελεύθερα, και εγώ είχα ανάγκη το αυτοκίνητο τότε για την εργασία μου.
Από τότε, πολλά ακούσαμε, ελάχιστα εφαρμόστηκαν. Ολο νόμοι, θεωρίες και ........τρομοκρατία. Αλλά, δεν εφαρμόζονται πάντα, λογω δημοσιονομικού κόστους, ή λόγω πρόωρων ανακοινώσεων φαντασμένων υπουργών που θα...θα ...θα, και τελικά έβλεπαν ότι οι θεωρίες τους ήταν ανεφάρμοστες.
Στο άρθρο τώρα.
Αναφέρει κάποιες αλήθειες, αλλά τα πράγματα κατέληξαν έτσι από την οικονομική συγκυρία, με τα εισαγόμενα "σαράβαλα" με τα γυρισμένα χιλιόμετρα, που το κράτος δεν ελέγχει. Το ίδιο ρυπαίνει ένα 10 ετών με 10.000 χιλιόμετρα, με ένα 5 ετών και 500.000 ?
Γιατί τα εισαγόμενα, έχουν τεράστια χιλιόμετρα, και επειδή δεν πωλούνται στις χώρες τους, τα "διορθώνουν" και τα φέρνουν εδώ. Καλές καρότσες λόγω μικρού χρόνου χρήσης, αλλά,......αφάνταστα χιλιόμετρα, ειδικά τα diesel. Πολλά είναι εταιρικά, και στην πολυεθνική που ήμουν εγώ, diesel έδιναν σε όσους έκαναν πάνω από 25.000 χιλ / έτος. Εδώ, ο "υπολογισμός" είναι τα 15.000, και αν δεί κάποιος αγγελίες μεταχειρισμένων, ΠΑΝΤΑ τα χιλιομετρα είναι ακριβώς αυτά επί τα έτη κυκλοφορίας / ηλικίας.
Πιο κρίσιμη είναι η συντήρηση, που και αυτή πλέον είναι πολυτέλεια. Να αναφέρουμε και τα καύσιμα, τα σκάρτα , που προκαλούν τόσες βλάβες αλλά και βρωμερά απόβλητα ? Βλέπουμε και τον πόλεμο των βενζινάδικων πρόσφατα.
Πάντως, η μέση ηλικία μειώνεται από τα πάμπολλα εταιρικά που κυκλοφορούν καθε χρόνο, + τα νοικιάρικα όπου υπάρχουν όρια ηλικίας για την χρήση τους. Φυσικά, αυτά, στο τέλος της θητείας τους, πιστεύω ότι παραμένουν στον στόλο της χώρας, εκτός και εάν κάποιοι μεγάλοι έχουν συμφωνίες προώθησης σε άλλες τρίτες χώρες που οι νόμοι είναι πιο χαλαροί. Οπως ίσχυε παλαιότερα στην Ισπανία.
Και παρατηρώ, ότι τα άνω του μέσου όρου εταιρικά, είναι μικτά ή καθαρά ηλεκτροκίνητα. Που είναι καλό θεωρητικά.