Καφενείον "Το δικύλινδρο" (Bar)

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.833
Πόντοι
827
Εγώ βλέπω ότι στα site ανακυκλώνονται τα ίδια και τα ίδια
Αυτό θα μπορούσαμε να το πούμε πριν από την δημοσίευση αυτή, γιατί αυτή έχει πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως ότι θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, σε πια σειρά στην γκάμα θα είναι, ποιο είναι λίγο πολύ το target group κλπ.
Επειδή αναφέρει το άρθρο το 5, η αλήθεια είναι ότι την Κυριακή το πρωί που βγήκα για ποδήλατο, έτυχε και ήμουν δίπλα σε ένα 5 σε φανάρι... Απλά έμεινα μλκς... Ποιες BMW, Toyota ... Αυτά είναι οδοντόπαστες... Το Renault είναι πραγματικά όμορφο

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.925
Πόντοι
747
Μόνον το κόκκινο -μπορντώ μου αρέσει εμένα. Και με πλαστικά φτερά, σαν την Ρενώ, να μην στραβώνουν, θα ήταν τέλειο.

Και με λογική τιμη, μέχρι που θα το έπαιρνα παρά την ηλικια μου. :lol:

Stargazer

Member
Reaction score
2.189
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Γνώμη μου ελπίζω να έχω άδικο , θα είναι ένα πανάκριβο σκουπίδι που δεν θα επισκευάζεται εύκολα όπως όλα τα αυτοκίνητα αυτή την στιγμή.
Το να φτιάξει ένα νέο 2cv βασισμένο στην φιλοσοφία του παλιού είναι αδύνατο για μένα.
Ελαφρύ σχετικά αυτοκίνητο με μπαταρίες και το μίνιμουμ ασφαλείας που επιτρέπει η ΕΕ σημαίνει χρήση ακριβών υλικών που σημαίνει υψηλή τιμή πώλησης.
Μετά είναι η ανάρτηση, το 2cv είναι ψηλό για εκτός δρόμου αλλά η ανάρτηση ανοίγει ώστε να έχει κράτημα εντός δρόμου επίσης προσφέρει και υψηλά επίπεδα άνεσης και ρύθμιση ύψους. Αυτά για να τα πετύχουν με τα McPherson σημαίνει επίσης μεγάλα έξοδα.
Με την ευκολία επισκευής;
Ναι ένα ηλεκτρικό αν υπάρχει η βούληση από τον κατασκευαστή λόγο χαμηλής πολυπλοκότητας μπορεί να γίνει απλή η επισκευή του αλλά το πιστεύετε σε μια Ευρώπη που το κίνημα right to repair είναι όχι μόνο ανύπαρκτο αλλά έχουμε περάσει και στο άλλο άκρο οι ανώτατες σχολές μηχανικών να διδάσκουν πως να κάνεις ένα προϊόν να έχει ημερομηνία λήξης.
Όπως δυστυχώς μας δίδαξαν οι Γερμανοί αυτού του τύπου τα προϊόντα έχουν στόχο το φαίνεσθαι και τίποτα άλλο δυστυχώς και φοβάμαι επίσης ότι η προσοχή που θα προσελκύσει το όνομα "2cv" θα δώσει πάτημα στον κάθε μπιπ να φουσκώσει κ'άλλο τις τιμές στα αληθινά 2cv επομένως και στα ανταλλακτικά κάτι που θα κάνει την ζωή μας σαν ιδιοκτήτες δύσκολη.
Μακάρι να βγω λάθος.

nonos

Member
Reaction score
23.756
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Το προβλημα το γενικοτερο ειναι η παντελης ελλειψη σχεδιαστικης ''φρεσκαδας'' και καλαισθησιας απο ολους... Σε συνδυασμο με το να καπηλευονται ολοι το παρελθον τους. Προφανως και ολα αυτα τα νεα μοντελα με το ιδιο ονομα με τους προκατοχους τους, ουδεμια σχεση εχουν με το παρελθον και τη φιλοσοφια κατασκευης τους τοτε.

Γενικοτερα τα αυτοκινητα φτιαχνονται και σχεδιαζονται με τη λογικη της εταιρικης κατοχης και της αδιαφοριας επισκευης. Το εχω ξαναγραψει, το αυτοκινητο θα παψει σε μεγαλο βαθμο να ειναι ιδιωτικο περιουσιακο στοιχειο. Αυτο συμπαρασει και τους κλαδους βιοπορισμου και υποστηριξης του αυτοκινητου ως ιδιωτικο περιουσιακο στοιχειο. Ειναι η γενικοτερη ταση σε συνδυασμο με την παρακμη της Ευρωπης σε οικονομικο και πολιτισμικο επιπεδο. Και μιλαω για ταση γιατι ολοενα και πιο δυσκολο ειναι και η κατοχη σπιτιου ευρωπαϊκα. Γενικοτερα παμε σε μια τελειως διαφορετικη ζωη, αγοραστικη δυναμη, κοινωνικη διαστρωματωση... Δυστυχως πολυ χειροτερη και ανελευθερη. Και δεν ειμαι ουτε καταστροφολογος, ουτε συνωμοσιολογος.
Στο Καφενειο ειμαστε και το πηγα ενα βημα παραπερα με αφορμη το αυτοκινητο.

Reaction score
18.216
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
με την παρακμη της Ευρωπης σε οικονομικο και πολιτισμικο επιπεδο.
Ta sinopsizei ola

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Δεν ειναι η πρωτη φορα που υπαρχουν φημες για νεο 2cv. Αυτη τη φορα απο το autoexpress.co.uk

:lol:
Αυτό τίποτα άλλο

Top Bottom