- Reaction score
- 2.104
- Πόντοι
- 697
ok
ευχαριστω....
αν εχεις πηγες για ημιαξονια θα μ εδιεφεραν...
ευχαριστω....
αν εχεις πηγες για ημιαξονια θα μ εδιεφεραν...
Υπάρχουν διάφοροι, ίσως έχει ημιαξόνια ή μπορεί να σου βρει ο Βαρβάκης στην Αναστασίου Ζίννη. Για σετ επισκευής καρμπυρατέρ ρωτάς στην Webber στην γέφυρα του Κουκακίου (στην Καλλιθέα).καλημερα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...
και για καινουργια εξαρτηματα που ψαχνεις;;;
τελος παντων...Υπάρχουν διάφοροι, ίσως έχει ημιαξόνια ή μπορεί να σου βρει ο Βαρβάκης στην Αναστασίου Ζίννη. Για σετ επισκευής καρμπυρατέρ ρωτάς στην Webber στην γέφυρα του Κουκακίου (στην Καλλιθέα).
Για μεταχειρισμένα ίσως ρώτα στον Βασιλίδη στην Ηλία Ηλιού, 50 μέτρα από την Φραντζή.
Υπάρχει και ο Σεβάλ στην Λιοσίων, αλλά δεν ξέρω τι έχει.
ναι το ατουτ των 1124 με τον πλαγιαστο κιητηρα της πεζω αλλα και μετα με τον ορθιο κινητηρα φοραγε 5αρι σασμαν 100%Δεν ξέρω αν είναι σωστός ο "τόπος" της δημοσίευσης, αλλά την μεταφέρω εδώ.
Το ΒΧ ξεκίνησε να παράγεται το 1982 σαν σειρά Ι και το 1986 άρχισε να παράγεται σαν σειρά ΙΙ με μικροαλλαγές σε προφυλακτήρες-εμπρός φτερά-φλας και ταμπλό-όργανα-τιμόνι.
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά πιστεύω ότι στο ΒΧ11 με τον μικρό κινητήρα XW δεν φόρεσε κιβώτιο με 5 σχέσεις.
Το ΒΧ με τον ΧΥ κινητήρα, στο εγχειρίδιο χρήσης του ΒΧ σειρά Ι μου, ΔΕΝ αναφέρει καν τον XW σαν ύπαρξη (ίσως δεν εισάγονταν στο σειρά Ι ακόμα...), ενώ στον XY (τύποι 150A, 150C) αναφέρει ότι το 150A με τους 62hp είχε 4άρι κιβώτιο monoblock και το 150C με τους 72hp είχε 5άρι ΜΟΝΟ.
Το να βάλεις 5άρι κιβώτιο στο 150A δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο γιατί είναι ίδιος κορμός αν θυμάμαι καλά, απλά αφαιρείται το αριστερό πλευρό του κινητήρα, εκεί που είναι η κασετίνα με τα γρανάζια πλευρικής μετάδοσης και ο συμπλέκτης, και αφαιρείται το κάτω μισό μέρος του κινητήρα που είναι το κιβώτιο.
ναι το ατουτ των 1124 με τον πλαγιαστο κιητηρα της πεζω αλλα και μετα με τον ορθιο κινητηρα φοραγε 5αρι σασμαν 100%
τα ΒΧ σειρα 1 τα 1400αρια ονυως φοραγαν 4αρι αλλα και 5αρι σασμαν δεν εχω αποψη για διαφορες σε ιπποδυναμη......αν βρεις από 205 μοτερ 1124 πλαγιαστο με 5αρι σασμαν να ξερεις ότι εχει άλλες σχεσεις σε συγκριση με αυτό του ΒΧ[/Q
Οντως Μανωλη,στο 205 1124 με τον πλαγιαστο κινητηρα υπηρχε κιβωτιο 5 σχεσεων αλλα δεν ξερω αν φορουσε το διαφορικο 15/61,το οποιο φορουσε το ΒΧ 1.4 με τον πλαγιαστο κινητηρα

Και κάτι που είναι κάτι παραπάνω από "αδερφάκι".... ένας ακόμα υδροπνευματικός "αδερφός":
Δεν το είδατε καλά....;
![]()
Τι "κοινό" έχει ένα ΒΧ και ένα 405...; (εκτός των κινητήρων....)
Και κάτι ακόμα πιο σπάνιο.....:
αυτη την αναρτηση εβαλα στο τερατακι του αβαταρ αλλα κατηργησα την υδροπνευματικη της ΒΧ και προσαρμοσα τα κλασσικα αμορτισερ του VISA...Και κάτι που είναι κάτι παραπάνω από "αδερφάκι".... ένας ακόμα υδροπνευματικός "αδερφός":
Δεν το είδατε καλά....;
![]()
Τι "κοινό" έχει ένα ΒΧ και ένα 405...; (εκτός των κινητήρων....)
Και κάτι ακόμα πιο σπάνιο.....:
Ρε δεν σου είπα να έχει το κινητό standby? Πως σου ξέφυγε η φωτογραφία??Μερικες φορες δε ξερεις απο που θα σου ρθει.. πεζος στην Αγιου Ανδρεου στη Πατρα χθες μεσημερι με μετωπο στη κινηση και τσουπ στριβει απο το στενο bx 1.9 tzi με γαλλικες πινακιδες.. και οχι billaras δεν ηταν η γνωστη που εχεις στο μυαλο σου!!!