- Reaction score
- 4.939
- Πόντοι
- 747

Προσωπικά έχω πλατίνες αλλά δεν κάνω και πόλλα χλμ πλεόν. Μάλλον η ηλεκρονική αξίζει για κάποιον που το χρησιμοποιεί συχνά και αξίζει η επένδυσηΜετά, αν όλα πάνε καλά, θα γίνει και η επένδυση των +/- 200 Ε που κοστολογείται μια ηλεκτρονική.
Εχει κάποιος άποψη για τους διάφορους τύπους ?
Σωστή σκέψη. Και εγώ, εφόσον ........κυκλοφορήσει,Προσωπικά έχω πλατίνες αλλά δεν κάνω και πόλλα χλμ πλεόν. Μάλλον η ηλεκρονική αξίζει για κάποιον που το χρησιμοποιεί συχνά και αξίζει η επένδυση
, βοηθητική χρήση θα έχει - υπολογίζω, με συγκεκριμένες διαδρομές / χρήση, γύρω στα 2.000 τον χρόνο.
Εγινν όλα τέλεια. Αλλά,έχω πρόβλημα............................................
Ειδικά σήμερα, ετοιμάζω τον πλατινιφόρο, για την αρχική εκκίνηση, και μια και έκανα και όλη την εργασία στον μηχανισμό προπορείας, καλά είναι τα νέα σου.
...........................................

κάνε το ίδιο και με το λαπτόπ κι αν δεν το βλέπει, δοκίμασε σύνδεση μέσω bluetooth.
Δοκίμασες σύνδεση με καλώδιο? Και δε το βλέπει?

Δοκίμασε "αντιγραφή".... ίσως?
Και με το Bluetooth ίσως?....να τις στείλεις ασύρματα?
και γλυκόλογα βοηθάν καμιά φορά....
εμένα σε παρόμοια περίπτωση, έσιαξε με επανεκκίνηση του υπολογιστή, σταθερό όμως, όχι λάπτοπ.
Στην έσχατη περίπτωση, που δε γίνεται τίποτα ΟΥΤΕ και με bluetooth, δοκίμασε σβήσιμο υπολογιστή,
βγάλε μπαταρία, περίμενε καμιά δεκαριά δευτερόλεπτα, και ξαναβάλε μπαταρία και εκκίνηση.
Να βγούμε κι απ'την περιέργεια. Δε θα χαλάσει τίποτα έτσι κι αλλοιώς.
Ίσως με την επανεκκίνηση από βγάλσιμο μπαταρίας, να μην βλέπει το WiFi, οπότε άλλη μια επανεκκίνηση χωρίς βγάλσιμο μπαταρίας
και θα το ξαναδεί. Εμένα έτσι κάνει (το λαπτόπ) αν τύχει και βγάλω μπαταρία.

Εγώ, με τεχνολογία 2 CV εμπλέκομαι. Οχι με διαστημικές τεχνολογίες της NASA.να γιατί καλό είναι να υπάρχει έξτρα κάρτα SD στο κινητό, όπου να αποθηκεύονται οι φωτογραφίες/βίντεο,
για να τη βγάζεις, να τη βάζεις στο card reader
και να μην έχεις ανάγκη τη σύνδεση με το τηλέφωνο και τον υπολογιστή.