- Reaction score
- 4.939
- Πόντοι
- 747
Εδώ θα δοθεί η λύση.Όπως βλέπω θα βρεις λύση για το πώς θα κάνουμε φθηνή τέντα ,φθηνά καθίσματα και άλλες λύσεις για τους φτωχούς .
Η τέντα δεν θέλει και ραφές;
Βρήκα τέντα, στην Γαλλία με 165 Ε. Ειδική προσφορά. Λέω, 40-50 Ε τα υλικά, ταλαιπωρία, πιθανότητα επιτυχίας 50-50, μια τέντα χριάζεται για την προστασία των ήδη προετοιμασθέντων εσωτερικών, διακόπτες, ταμπλώ, ταχύμετρο, κλπ, οπότε..........βούρ.
Παραγγέλνω, και γλυτώνω
-χρόνο εργασίας
-ποιότητα - εμφάνιση
-το ρεζίλεμα στο διεθνές στερέωμα και στις πλατιές λαϊκές μάζες αν δεν πετύχει η δικιά μου.

Πρώτο κλίκ, ζητάει στοιχεία, μέχρι και πιστοποιητικό εμβολιασμού. 10 λεπτά να γράφεις.
Αντε, τα κατάφερα. Η δε λειτουργία του Γαλλικού, είναι σαν τα μυαλά τους. Παναϊαν Μου !

Και παραγγέλνω, εντάξει, 165 Ε, αξίζει, και δείχνει σαν την γνήσια.
Αλλά, στην χρέωση, δίνει 180 + Γιατί ?
Καλάθι ...............και μετά, ανεβαίνει και άλλο, γιατί έχει και έξοδα ............συσκευασίας.
Παράδοση, άλλα 75 +, με τελικό, στα 270 τόσα.
Τι λέτε ρε Γαλλάκια. Ωραίο το τυράκι, Αλλά, τα Γαλλικά τυριά ...........βρωμάνε.
Οχι, δεν θα πάρω. Αν είναι να δώσω αυτό το ποσό, με όλα τα ρίσκα της μεταφοράς ( μην ξεχνάμε το τζάμι ), τα δίνω και εδώ, και έχω και τον προμηθευτή στα κάγκελα. Και αν κάτι πάει στραβά, είναι δίπλα, αντε στην Ανω Παναγιά.
Οπότε, σήμερα, επεξεργασία και προετοιμασία ΟΛΩΝ των εξαρτημάτων της τέντας, 4 είναι τα βασικά, ο νεροχύτης πίσω, η αγκύρωση του πανιού σε αυτόν, το πλαίσιο του παραθύρου, και η μπροστινή δοκός αγκυρωσης. Εδώ, έχει κόλπο, και θέλει τεχνική, μην γίνει ζημιά. Βάλε και το Π του ανοίγματος, και .............τέλος.
Καθάρισμα, πέρασμα με τα κατάλληλα εμβαπτίσματα, και αύριο - μεθαύριο, βαφές όπου χρειάζεται.
Εψαξα ήδη υλικά, με περιοριστικό παράγοντα - ες, την αντοχή στον ήλιο, το πάχος, και το εύπλαστον του υλικού. Καιι το χρώμα φυσικά.
Το καταλληλότερο, είναι το cabrio ( ειδικό υλικό για κουκούλες ), αλλά, με 45 Ε το τετραγωνικό, δεν με παίρνει να πειραματίζομαι.
Υπενθυμίζω, για όσους ίσως δεν το έχουν παρακολουθήσει από την αρχή, ότι ο στόχος είναι να περπατήσει, με το έλάχιστο δυνατό κόστος, ( εξαιρείται το εργατικό που το βάζω εγώ
) και εφόσον όλα πάνε καλά, μετά, θα γίνουν και τα επιπλέον "μη απαραίτητα".
) με ( πόσο να βάλω ημερομίσθιο ? ), πρέπει να έχει ξεπεράσει τα 1,5 Κ, και οι εργασίες που έκανα, προφανώς και δεν γίνονται από τον μέσο μάστορα. Εκτός και αν χρεώνει τα διπλά.
), γρασσαρίσματα, ρυθμίσεις, ολικο σέρβις μίζα, δυναμό, καρμπυρατέρ, κόρνα, πλατινοφόρος, χώρια τα λυσίματα ταμπλώ, κοντέρ, διακοπτών, πέρασμα με contact cleaner, καθάρισμα / γρασσάρισμα έλικας κλειδιού εκκινησης ( βαρελάκι ), ολικό λύσιμο / καθάρισμα κινητήρα / μηχανισμού υαλοκαθαριστήρων, χειροφρένου ( ομπρέλα ), πεταλιέρας, τιμονιού, καθάρισμα και προετοιμασία ζαντών, αναρτήσεων με λάδι / γρασσάρισμα, κλπ, κλπ.

??? )