- Reaction score
- 4.933
- Πόντοι
- 747
Αυτό είναι το ........τυρί ! Η φάκα δεν ξέρω ποια είναιπαντως χαριζεται, δεν πουλιεται.
.............................
Αυτό είναι το ........τυρί ! Η φάκα δεν ξέρω ποια είναιπαντως χαριζεται, δεν πουλιεται.
.............................

80 τον χρόνο; και έχει πυρός/κλοπής και οδική;Αυτό που έχω κάνει είναι να κρατήσω τις κλασικές πινακίδες. Πληρώνω σήμα 55 ευρώ το χρόνο και 80 ευρώ για την ασφάλεια στον Ν. Ποσειδώνα.
Για μεικτή δεν έχω ρωτήσει. Στην θέση σου θα ρώταγα μια ασφαλιστική αν μπορεί να γίνει μεικτή και αν γίνεται ποιο θα είναι το ποσό κάλυψης
....σιγά μην έχει και κάλυψη επιδόματος διακοπών. Αντε και ένα "οδική", καθρέπτες, κλπ. να βάζουν, μόνο και μονο για να χρεώνουν κάτι ε΄ξτραΗ fiva είναι οργανισμός, σου βγάζουν βεβαίωση ιστορικής αξίας που έχει παγκόσμια ισχύ.
80 τον χρόνο; και έχει πυρός/κλοπής και οδική;
Για να κάνει κανείς μικτή, θα πρέπει να ελέγξει πρώτα τα ποσά που θα εισπράξει σε περίπτωση ζημιάς. Αλλιώς, είναι "πέταμα χρημάτων" από το παράθυρο, μια και η αξία υπολογίζεται από πίνακες παλαιότητας - αξίας πώλησης.Αυτό που έχω κάνει είναι να κρατήσω τις κλασικές πινακίδες. Πληρώνω σήμα 55 ευρώ το χρόνο και 80 ευρώ για την ασφάλεια στον Ν. Ποσειδώνα.
Για μεικτή δεν έχω ρωτήσει. Στην θέση σου θα ρώταγα μια ασφαλιστική αν μπορεί να γίνει μεικτή και αν γίνεται ποιο θα είναι το ποσό κάλυψης
Θα συμφωνήσω με όλα......σιγά μην έχει και κάλυψη επιδόματος διακοπών. Αντε και ένα "οδική", καθρέπτες, κλπ. να βάζουν, μόνο και μονο για να χρεώνουν κάτι ε΄ξτρα
Οι τιμές αυτές, είναι για την απολύτως ελάχιστη από τον νόμο απαιτούμενη ασφάλιση.
Και δεν ξέρω αν ισχύουν για περιοχή πχ Αθηνών, μια και κάποιες ασφαλιστικές, όπως στο εξωτερικό, λαμβάνουν την πυκνότητα του πληθυσμού σαν παράγοντα στατιστικού ατυχήματος. Αλλά, ΔΕΝ λαμβάνουν υπ' όψιν αυτό που είχαμε στο εξωτερικό, μείωση των ασφαλίστρων ( bonus ) σε άτομα που ΔΕΝ έχουν προκαλέσει ατύχημα - αποζημιώσεις στην οδηγική ζωή τους.
Χωρίς κάρτα παλαιότητας, η αξία ασφάλισης ειναι η τρέχουσα της αγοράς. Και εγώ πλήρωνα μικτή, για το "επίσημο" αυτοκίνητο, μέχρι που ανακάλυψα ότι η αξία που ασφάλιζαν ήταν γελοία. Δηλαδή αν χρειαζόμουνα μια μάσκα, ένα καπώ, ένα φανάρι και ένα φτερό ( μικρή εμπρόσθια επαφή ) τα λεφτά που θα μου έδιναν, ΔΕΝ θα έφταναν ! Και την έκοψα. Και αν χρειαστεί να αποζημιωθεί κάποιος, την τρέχουσα τιμή πώλησης υπολογίζουν και εφαρμόζουν και συντελεστή παλαιότητας - ζημιάς, οπότε,..........τζίφος !
Και μερικοί σου λένε "επισκευή με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά". Και άγνωστοο αν θα στο εγκρίνουν και αυτό.
Οι "ηλεκτρονικές" ασφάλειες, δεν σου παρέχουν τον προσωπικό σου ασφαλιστή, είναι τυπικές, και αν χρειαστείς κάτι, ανάθεμα. Φαντάσου να έχεις ασφάλεια από την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ και την τράπεζα. Εμπλεξες. Ενώ, αν έχεις ασφαλιστή, υποτίθεται κινείται και σε εξυπηρετεί.
Και να κοιτάτε και τα "ψιλά" γράμματα, μια και σε πολλές περιπτώσεις, μετά το περιστατικό, ανακαλύπτεις ότι ΔΕΝ καλύπτεσαι. Μου έχει συμβεί.
Απλώς, βεβαιώσου τι αξία υπολογίζουν πριν κάνεις την ασφάλιση. Συμπίπτει αυτό που έχεις κατα νού, με αυτό που αυτοί αναγνωρίζουν ?Μόλις μιλούσα με ΦΙΛΠΑ στην Αθήνα.
Με κάρτα fiva είναι υποχρεωμένοι να σε αποζημιώσουν!!!
Είναι αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος και διεθνώς και στέκεται στα ελληνικά δικαστήρια επίσης μου είπε ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΈΣ ΠΙΝΑΚΊΔΕΣ!!
Μετά μου έδωσε τηλέφωνο να μιλήσω με αρμόδιο από Θεσσαλονίκη και καθώς μίλησα μαζί του μου είπε το παράβολο είναι 135€ και αναμονή 4 μήνες plus
Για μένα αξίζει καθώς έχω ρίξει αρκετό χρήμα και κόπο.
Επίσης ασφαλίζουν μαζικά αυτοκίνητα ως λέσχη Μακεδονίας Θράκης αλλά μόνο με κάρτα FIVA.αυτα...
Βγάζω πινακίδες και έφυγα Θεσσαλονίκη για κάρτα...