Ανακατασκευή Citroen 2CV By Kostas X

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Καλησπερα σας!!!
Σημερα ειναι μια μεγαλη μερα για μενα και συγκινιτικη!Αφου εκανα μια τελευταια βολτα, το ντεσεβακι μου μπηκε μεσα για να ξεκινησει η ανακατασκευη του!Καλη ανακατσκευη να εχουμε μιας και θα τα μοιραστω μαζι σας καθε βημα.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

nonos

Member
Reaction score
24.575
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Καλη αρχη! Παντως το χρωμα ειναι τοσο ομορφο που θα σκεφτομουν πολυ για να το αλλαξω!

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Πολύ όμορφο :) :) Έχει σαπάκια και θα κάνεις ανακατασκευή ?? :)
Σ ευχαριστω!!!Ναι εχει αρκετα σαπακια τοπικα και επισης εχει και δυο ανυσηχητικες ενισχυσεις το σασι που δεν.μου αρεσουνε καθολου.Θελω να δω την πραγματικη του κατασταση απο πλευρας σασι.Τα μηχανικα θα τα κανω ολα γενικη επισκευη!!!!

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Καλή αρχή φίλε μας και είμαστε εδώ να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.. Τι έχεις σκοπό να φτιάξεις? Μέχρι που θα φτάσεις?

Πολύ ωραίος χώρος παρεμπιπτόντως
Σ ευχαριστω παρα πολυ!!!!
Σαν πρωτο σταδιο θα ξεκινησω με γενικη επισκευη μηχανης και οταν γυρισω απο το καραβι θα συνεχισω με αμαξωμα και σασι!!
Οσον αφορα το χωρο σ ευχαριστω πολυ!!!
Ειναι και καλιτεχνικος χωρος μιας και στο παταρι εχω και μουσικο Studio!!

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Καλη αρχη! Παντως το χρωμα ειναι τοσο ομορφο που θα σκεφτομουν πολυ για να το αλλαξω!
Σ ευχαριστω παρα πολυ!!!!
Πραγματικα το χρωμα του ειναι πολυ ομορφο που μαλλον δε θα το αλλαξω.Αν και ειμαι υπερ στο να βρω το πραγματικο του εργοστασιακο χρωμα....Βλεπουμε μεχρι τοτε!!!!

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
καλη υπομονη σου ευχομαι....

2cv01

Member
Reaction score
3.520
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
Σ ευχαριστω!!!Ναι εχει αρκετα σαπακια τοπικα και επισης εχει και δυο ανυσηχητικες ενισχυσεις το σασι που δεν.μου αρεσουνε καθολου.Θελω να δω την πραγματικη του κατασταση απο πλευρας σασι.Τα μηχανικα θα τα κανω ολα γενικη επισκευη!!!!
Αν η ενίσχυση είναι πισω ακριβως απο την κρεμαργιερα την ειχαν βαλει για να μην στραβώσει σε εκεινο το σημειο το σασι γιατι εκει πέφτει όλο το βαρος του οχηματος.. Θα σου πρότεινα οταν το ξεσαπισεις και το βαψεις να μην βγαλεις την ενισχυση σε εκεινο το σημειο ;)

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Αν η ενίσχυση είναι πισω ακριβως απο την κρεμαργιερα την ειχαν βαλει για να μην στραβώσει σε εκεινο το σημειο το σασι γιατι εκει πέφτει όλο το βαρος του οχηματος.. Θα σου πρότεινα οταν το ξεσαπισεις και το βαψεις να μην βγαλεις την ενισχυση σε εκεινο το σημειο ;)
Σωστός.. Έχω και εγώ ενισχύσεις εκεί... :)

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Καλησπερα σας!!
Μηπως εχει τυχει.σε καποιον απο εσας να μην βγαινει η φτερωτη:dizzy:?
Εριξα αντισκουριακα , διαβρωτικα, εβαλα μεγαλυτερη βιδα σε μηκος και χτυπησα πανω κατω δεξια αριστερα αλλα τιποτα:lost:..
Αυριο.σκεφτομαι να λυσω το πλαστικο.κομματι της φτερωτης και να βαλω εξωλκεα ωστε να το τραβηξει απο τις ακρες...
Οποια ιδεαidea ευπροσδεκτη!!!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Καλησπερα σας!!
Εριξα αντισκουριακα , διαβρωτικα, εβαλα μεγαλυτερη βιδα σε μηκος και χτυπησα πανω κατω δεξια αριστερα αλλα τιποτα:lost:..
Αυριο.σκεφτομαι να λυσω το πλαστικο.κομματι της φτερωτης και να βαλω εξωλκεα ωστε να το τραβηξει απο τις ακρες...
Αρχηκα ξεβιδωσε την κεντρικη βιδα με 14αρι σωληνοτό...
κ μετα ΣΦΥΡΟΚΟΠΑΝΗΜΑ με προσοχη ομως! Με μια σωληνα κοπανας με σφυρι ελαφρα (μη γινει καμιά ζημειά στη βαση φτεροτης ) πρωτα αριστερα 2-3 φορες, μετα δεξια 2-3 φορες , πανω κ κατω 2-3 φορες κ θα βγει...οχι δυνατά με προσοχή κ υπομονή ρηξε κ μια ματιά στο youtube κατι πρεπει να υπαρχει

Last edited:

2cv01

Member
Reaction score
3.520
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
Καλησπερα σας!!
Στο αναλύει αναλυτικοτατα ο φιλτατος bertoni τ θα κανεις :) Μην ξεβιδωσεις την βαση της φτεροτης απλος θα δυσκολευτεις χωρις λόγο.. Κανε αυτα που είπε ο bertoni και θα βγει ;)

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
AC140 gris rosè οπως κ οι ζαντες κ οι προφυλακτηρες (εκτος εαν προκεται για charleston η καποια ειδική εκδοση οπως spot dolly κτλ).

Top Bottom