Αυριο θα σου βαλω φωτο για περισσοτερες λεπτομεριες αν θες 

Εαν δε σου κανει κοπο ,ειναι ευπροσδεκτες οι φωτο!!!!Αυριο θα σου βαλω φωτο για περισσοτερες λεπτομεριες αν θες![]()

Σ ευχαριστω πολυ αλλα δεν ξερω ουτε την περιοδο κατσκευης του.Η αδεια γραφει 1992 λογω του οτι το αυτοκινητο εισαχθηκε απο Γερμανια.(Συνηθηζανε απο οτι μου ειπανε να γραφουνε την χρονια κατσκευης ιδια με την χρονια εισαγωγης).Γειά σου KostasX
Σχετικά με την ανεύρεση του πρωτότυπου χρώματος ,
μπορείς και να το βρεις ανάποδα.
Πρώτα η περίοδος και μετά το χρώμα:
http://www.hulifer.net/paku/2CVMANUALS/2CV_Colours.pdf
Δικος μας εισαι εσυ...Ψιλοδουλιτσες μεχρι να ερθουνε τα ανταλλακτικα ωστε να ξεκινησει η επισκευη του μοτερ!...Τριψιμο πλυσιμο και βαψιμο με χρωμα υψηλης θερμοκρασιας!!
Σχετικα ναι ...Οι σφυγκτηρες ητανε πολυ σκουριασμενοι.Τους εριξα χημικο διεισδυτικο σε σπρευ και τους αφησα κανα μισαωρο και μετα προσπαθησα!!Δικος μας εισαι εσυ...
Σε δυσκολεψαν να τα βγαλεις?
αλλα ευτυχως εχω στην παραγγελια ενα σετ!!!
Σ ευχαριστω!!!!Χμμμ... Θα συμφωνήσω με τον @Flaminio Bertoni πλοιρείς όλα τα κρητηρια για να είσαι στην μεγάλη παρέα των super extreme hardcore citroenάδων! Συγχαρητήρια!
Στη μηχανή προσοχή πολύ! Και ειδικα στο δέσιμο! Το λυσημο είναι ευκολο... Προσοχή στα λαστιχάκια απο τα πιστονια!
Θα εχεις ίντερνετ στο καράβι;Σ ευχαριστω!!!!
Αυτα δεν ειναι τιποτα, εχω απιστευτη ορεξη και μου αρεσει παρα πολυ!!!
Θα κανω πολλα πραγματα οσο ακομα προλαβαινω (σε ενα μηνα θα πρεπει να επιστρεψω στη δουλεια μου στο καραβι).
Θελω να πιστευω οτι θα προλαβω να επισκευασω εστω τη μηχανη του.!!
Οσον αφορα τη μηχανη στο δεσιμο θα χρειαστω σιγουρα βοηθεια μιας και δεν ξερω καθολου ουτε ροπες συσφιξης, σταυρωματα ελατηριων κτλπ... ουτε καποια αλλα πραγματα που εσεις γνωριζετε καλυτερα!!!!
Θα με διαφωτισετε!!!
(ειναι ο πιο μικρος κινητηρας που εχω επισκευασει ποτε μιας και στο καραβι ξεκινανε απο 1000hp μεχρι 24000hp)
Πολυ πιθανον!!Αλλα ακομα και να εχει τις περισσοτερες φορες ειναι απελπιστικα αργο!!!!Θα εχεις ίντερνετ στο καράβι;
Ψιλοδουλιτσες μεχρι να ερθουνε τα ανταλλακτικα ωστε να ξεκινησει η επισκευη του μοτερ!...Τριψιμο πλυσιμο και βαψιμο με χρωμα υψηλης θερμοκρασιας!

Καλησπερα και ευχαριστω!
)
στο.καραβι!!!!!Χαχαχαχα!!!Ποσο τα λειψεις? Εγω θα επαιρνα καποια κομματια μαζι μου...Καλησπερα και ευχαριστω!
Οχι δεν εβαλα καποιο ασταρι.Τα ετριψα παρα πολυ καλα ωστε να φανει το σιδερο μετα τα επλυνα με ζεστο νερο που ειχα βαλει μεσα λιγη σκονη για τα ρουχα, τα ξεπλυνα καλα(κατι σαν μπουγαδα)
Καλυψα με χαρτοταινια την σωληνα της εξατμισης και τις τρυπες που μπαινουνε οι σωληνες και εβαψα δυο στρωσεις με πυραντοχο χρωμα 700 βαθμων.Αυτα εκανα!!!!
2)Μακαρι να μπορουσα να ειχα το 2cvστο.καραβι!!!!!Χαχαχαχα!!!
6 μηνακια θα απουσιασω!!!!Μου βαζεις ιδεες τωρα !!!!Ποσο τα λειψεις? Εγω θα επαιρνα καποια κομματια μαζι μου...

Το μονο που φαινετε ειναι αυτο το ταμπελακι!!
View attachment 9360
Λοιπόν είναι 602cm3 Bleu Lagune του 1984.Σ ευχαριστω παρα πολυ!!Λοιπόν είναι 602cm3 Bleu Lagune του 1984.
στο βιζα ειχαν ενα πισοχαρτο κολημενο προφανως για τον θορυβο μηπως να το βαλεις και συ αυτο?.......η οποιος αλλος τελος παντων κανει αυτο το εγχειρημα?Δικος μας εισαι εσυ...
Σε δυσκολεψαν να τα βγαλεις?
Θελω να την κανω κ εγω αυτή την δουλειά