Αμαν δηλαδή το δικο μου charleston δεν εχει φανοστατη στο ac140 gris rose ??AC140 gris rosè οπως κ οι ζαντες κ οι προφυλακτηρες (εκτος εαν προκεται για charleston η καποια ειδική εκδοση οπως spot dolly κτλ).
Αμαν δηλαδή το δικο μου charleston δεν εχει φανοστατη στο ac140 gris rose ??AC140 gris rosè οπως κ οι ζαντες κ οι προφυλακτηρες (εκτος εαν προκεται για charleston η καποια ειδική εκδοση οπως spot dolly κτλ).
Σ ευχαριστω πολυ!!!!!!! Επισης ξεχασα να ρωτησω βρηκα ενα ταμπελακι στο σαζμαν που γραφει ΑΖ3002 ...ειναι ο σειριακος αριθμος του?AC140 gris rosè οπως κ οι ζαντες κ οι προφυλακτηρες (εκτος εαν προκεται για charleston η καποια ειδική εκδοση οπως spot dolly κτλ).
Οπα!...καποια ειχαν ...τα τελευταια πορτογαλεζικα...οπως το δικό μου γκρι! Τι μοντελο ειναι κ ποιο χρωματισμό το δικο σου? Καμπινα σκουρα?Αμαν δηλαδή το δικο μου charleston δεν εχει φανοστατη στο ac140 gris rose ??
Οκ δισκοφρενα εχεις? Η καμπινα ειναι μαυρη η βυσσινη? Η εαν ειναι το γκρι...καμπινα σκουρα γκρι? Η ανοιχτο γκρι? Στο σασμαν γραφει το ετοςΔεν ξερω ουτε το.μοντελο ουτε το.χρωμα.Η προηγουμενη ιδιοκτητης μιυ ειπε οτι ειναι περιπου το 87 αλλα αυριο θα ξυσω σε σημεια.το.χρωμα.για.να βρω το παλιο.επισης θανψαξω σε χερουλια απο πορτ παγκαζ και διαφορα σημεια.που δεν φτανει το πιστολι.του μαστορα...το.μονο που εχω απο αριθμους ειναι ο.αριθμος πλαισιου, κινητηρα και αυτος π.βρηκα του σαζμαν
Δισκοφρενα εχει , η καμπινα ειναι.παντου βαμμενη μπλε!!!Οκ δισκοφρενα εχεις? Η καμπινα ειναι μαυρη η βυσσινη? Η εαν ειναι το γκρι...καμπινα σκουρα γκρι? Η ανοιχτο γκρι?
Η καμπίνα εμένα είναι σκούρα μοντέλο 85
charleston βυσσινη μαυρο .Κώστα Φανοστάτη έχεις ac140 gris roseΔισκοφρενα εχει , η καμπινα ειναι.παντου βαμμενη μπλε!!!

Θα ανεβασω αυριο φωτο απο την καμπινα !!Επισης θα τριψω σε σημεια.μη τυχων και βρω παλιο χρωμα!!όπα μπερδέψαμε τα κομεντςΗ καμπίνα εμένα είναι σκούρα μοντέλο 85
charleston βυσσινη μαυρο .

Εσυ εισαι @KostasX σιγουρα ac140 gris rosè μιας κ δεν ειναι charlestonΔισκοφρενα εχει , η καμπινα ειναι.παντου βαμμενη μπλε!!!
@2cv01 ...μαυρος κατα πολυ μεγαλη πιθανοτητα αφου ειναι charleston νομιζω το ειχαμε ξαναπει...Απο ότι κατάλαβα το αυτοκίνητο πρέπει να είναι μπλε απο το εργοστάσιο Κώστα
ΤΩΡΑ όσον αφορά το δικό μου τσάρλεστον ( Βυσσινη μαυρο ) μοντέλο του 85 με μαύρη καμπίνα τή χρώμα έχει ο φανοστάτης μου @Flaminio Bertoni ??
Δεν θύμαμαι πρέπει να ξανάψαξω το θέμα@2cv01 ...μαυρος κατα πολυ μεγαλη πιθανοτητα αφου ειναι charleston νομιζω το ειχαμε ξαναπει...
Και εγώ κατι για μαυρό θυμάμαι
Ευχαριστω !!Δεν θύμαμαι πρέπει να ξανάψαξω το θέμαΚαι εγώ κατι για μαυρό θυμάμαι
Ευχαριστω !!
δες εδω
http://my2cv.gr/forum/threads/Ανακατασκευή-2cv01.1660/page-5#post-49527Ναι δίκαιο έχεις έχουμε ξανακάνει αυτήν την συζήτηση για τον φανοστάτη, δεν την θυμόμουν
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρων

Mavros ine 1000%Δεν θύμαμαι πρέπει να ξανάψαξω το θέμαΚαι εγώ κατι για μαυρό θυμάμαι
Ευχαριστω !!