Ανακατασκευή Citroen 2CV By Kostas X

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Π
Μου αρεσεις κωστα δουλευεις πολυ τον σταθεροποιητη κ το ασταρι οπως κ εγω
Πιστευω πως ειναι οτι καλυτερο ο συνδυασμος αυτος!!Μακαρι να αποδοσουνε καλα στο περασμα του χρονου!!!:citroen:

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Τελος για σημερα!Αφηνω να στεγνωσει το εποξικο ασταρι τουλαχιστον 12 ωρες...Αυριο παλι με βαψιματακι!!
Καλο Σαββατοβραδο σε ολους σας!!
Φανοστ4.JPG

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Παυση εργασιων λογω επαγγελματικου πενθημερου σεμιναριου στην Αθηνα και λογω αναμονης ανταλλακτικων απο την Γκανα!
Χαχαχαχα

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Αγαπητοι Φιλοι καλησπερα σας

Θα ηθελα τη βοηθεια σας για μια ακομα.φορα μιας και δεν ξερω τι αλλο να κανω.Εχω κανει μια παραγγελια απο τον Renov Mehari... Και το πακετο σταλθηκε καταλαθως στην Γκανα... :dizzy:.Παρακολουθω συνεχως το.πακετο μεσω του Tracking Number αλλα μου δειχνει συνεχως οτι το πακετο arrived at inward office of exchange of Ghana απο τις 27/09/2017.Επειτα απο.συνομιλια που ειχα με τον Renov μου ειπανε οτι το.λαθος.ειναι του ταχυδρομειου. τους ζητησα μεσω Mail να μου στειλουνε ενα αλλο πακετο με.τα πραγματα που αγορασα αλλα δεν ελαβα καμια απαντηση.Τους εστειλα αυτην.την εβδομαδα τρεις φορες αλλα ματαια ..
Θα τα παρατουσα και δεν θα ασχολουμουν μαζι τους αλλα το θεμα.ειναι οτι τα ανταλλακτικα μου αξιζουνε 400 ευρω και δεν μπορω να το παραβλεψω..Δοκιμασα να στειλω και mail στο La poste :rocket:αλλα δεν καταλαβαινω γρι Γαλλικα :shock:...
Μηπως εχετε να μου προτεινετε κατι???
Εχει συμβει σε καποιον?
Ξερετε τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις?
Ευχαριστω πολυ!!:scared:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Το λάθος είναι του renov ή δικό σου? Εσύ συμπλήρωσες σωστά τη διεύθυνσή σου και αυτοί αντί να τα στείλουν στην Ελλάδα τα έστειλαν στη Γκάνα?
Βρες κάποιον που να μιλάει γαλλικά και πάρε τους τηλέφωνο. Σίγουρα το δέμα θα αποσταλεί πίσω αλλά το θέμα είναι να εξυπηρετηθείς γρήγορα.

Αν συνεχίσουν να σε γράφουν θα στείλω ένα email εξηγώντας τους ότι είμαστε φόρουμ στην Ελλάδα που ασχολείται με 2cv και τα περισσότερα μέλη είναι πελάτες και αν και πάλι δεν βγάλουμε άκρη θα τους ξεφτιλίσω όπου υπάρχει ιστότοπος στο fb αλλά και εδώ στο φόρουμ ενημερώνοντας για το τι έγινε και πως αντέδρασαν.

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Το λάθος είναι του renov ή δικό σου? Εσύ συμπλήρωσες σωστά τη διεύθυνσή σου και αυτοί αντί να τα στείλουν στην Ελλάδα τα έστειλαν στη Γκάνα?
Βρες κάποιον που να μιλάει γαλλικά και πάρε τους τηλέφωνο. Σίγουρα το δέμα θα αποσταλεί πίσω αλλά το θέμα είναι να εξυπηρετηθείς γρήγορα.

Αν συνεχίσουν να σε γράφουν θα στείλω ένα email εξηγώντας τους ότι είμαστε φόρουμ στην Ελλάδα που ασχολείται με 2cv και τα περισσότερα μέλη είναι πελάτες και αν και πάλι δεν βγάλουμε άκρη θα τους ξεφτιλίσω όπου υπάρχει ιστότοπος στο fb αλλά και εδώ στο φόρουμ ενημερώνοντας για το τι έγινε και πως αντέδρασαν.
Ευχαριστω για την ανταπόκριση!!
Το λάθος είναι δικό τους και τα στοιχεία μου είναι σωστά συμπληρωμένα!!
Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα τους ξανακαλέσω σήμερα το απόγευμα και θα σας ενημερώσω αναλόγως!

Ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκριση!

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα

Καλησπέρα!!!
Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ότι μιλήσανε με το ταχυδρομείο και ότι τα πράγματα θα μου τα στείλουνε στα Γρεβενά..τους ρώτησα για το πότε θα έρθουνε και μου είπανε ότι δεν ξέρουνε..Μου λέει σε μια βδομάδα μπορεί και σε δύο....Αναγκαστικά θα περιμένω και θα παρακολουθώ το Tracking Number για το πότε θα φύγουνε απο Γκάνα...
Ευχαριστώ πάντως πάρα πολυ!!!!

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Καλησπέρα!!!
Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ότι μιλήσανε με το ταχυδρομείο και ότι τα πράγματα θα μου τα στείλουνε στα Γρεβενά..τους ρώτησα για το πότε θα έρθουνε και μου είπανε ότι δεν ξέρουνε..Μου λέει σε μια βδομάδα μπορεί και σε δύο....Αναγκαστικά θα περιμένω και θα παρακολουθώ το Tracking Number για το πότε θα φύγουνε απο Γκάνα...
Ευχαριστώ πάντως πάρα πολυ!!!!
Δόξα τω Θεώ. Λάθη γίνονται το θέμα είναι να υπάρχει βούληση να επιλύονται..

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.946
Πόντοι
827
Πολυ σωστα!!Αντε να δουμε τι θα δουμε!!!
Πάντως να ξέρεις ότι όλοι αυτοί τρέμουν το ιντερνετικό ξεβρακωμα. Έτσι και γραφτεί ένα αρνητικό σχόλιο την έβαψαν.

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Πάντως να ξέρεις ότι όλοι αυτοί τρέμουν το ιντερνετικό ξεβρακωμα. Έτσι και γραφτεί ένα αρνητικό σχόλιο την έβαψαν.
Το ξερω!!!!Εγω θα περιμενω μεχρι και τα τελη αυτης της βδομαδας που μας ερχεται και εαν δεν δω καποια κινηση θα τους ξεβρακωσω οσο μπορω!!

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Καλησπερα σας!!!!
Επιστροφη στη βαση σημερα με θετικα νεα!Τα ανταλλακτικα μου ειναι καθοδων για Ελλαδα:rolleyes:(επιτελους) και ειπα να.βαψω τον φανοστατη. Το.μαγαζι που αγοραζω χρωματα δεν μπορεσε να μου βγαλει το AC140 αλλα μου το εβγαλε σε RAL...Μου βγηκε λιγο ασπριδερο :shock:..Θα περιμενω να στεγνωσει ως αυριο ωστε να το δω καλυτερα!
Φανοστ τελ.JPG

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Από όσο μπορω να καταλάβω από τη φωτογραφία μοιάζουν πολύ το AC140 με αυτό.. Δεν καταλαβαίνω όμως τι εννοείς δεν μπόρεσε να σου βγάλει το χρώμα...

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Από όσο μπορω να καταλάβω από τη φωτογραφία μοιάζουν πολύ το AC140 με αυτό.. Δεν καταλαβαίνω όμως τι εννοείς δεν μπόρεσε να σου βγάλει το χρώμα...
Δεν μπορεσε να βρει τον κωδικο στο προγραμμα που χρησιμοποιει....μου φανηκε πολυ περιεργο και εμενα!!!

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Περίεργο..
Άλλος δεν υπήρχε?
Υπαρχουνε κι αλλοι απλα συνεργαζομαι μαζι του αρκετο καιρο και γι αυτο πηγαινω.Μου εβγαλε αυτο το.χρωμα κοιταζωντας μια αντιστοιχια και.μ διαβεβαιωσε οτι ειναι ιδιο...Το χρωμα AC140 δεν ξερω πως ειναι ,δεν το εχω δει απο κοντα παρα μονο σε φωτοφραφιες.απλα αυτο που μ εδωσε μ φαινετε αρκετα ασπρο.Αυριο θα ανεβασω κι αλλες φωτο που θα στεγνωσει.
Με αυτο.το χρωμα βαφω και τις ζαντες αν δεν κςνω λαθος?
Τα φαναρια να τα αφησω νικελ η πρεπει να βαφτουνε στο.χρωμα.του αυτοκινητου?
Ευχαριστω πολυ!!!

Top Bottom