- Reaction score
- 24.965
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Με 35 βαθμούς όμως?Είχα διασχίσει κι εγώ την Ιταλία καλοκαίρι με την CX, χωρίς φρέον... Και μαύρο δερμα...
Με 35 βαθμούς όμως?Είχα διασχίσει κι εγώ την Ιταλία καλοκαίρι με την CX, χωρίς φρέον... Και μαύρο δερμα...
Ναι αλλά η ds σου ήταν άσπρη ενώ η Cx γραφίτης, μεγαλη διαφορά!!!Με 35 βαθμούς όμως?

Είχε μαύρη οροφήΝαι αλλά η ds σου ήταν άσπρη ενώ η Cx γραφίτης, μεγαλη διαφορά!!!![]()

κι εμένα βινύλιο, κάνει θερμομόνωση!!Είχε μαύρη οροφή![]()
Η ηλεκτρική αντλία είναι τα σωστά μπάρ?Να γράψω εδώ και γώ τις περιπέτιές με το ΒΧ 1,6 GTi μου...
Γνήσιο είναι, οχι μετατροπή. Γνωρίζω οτι ειναι ειδική εκδοση που βγηκε για τις μεσογειακες χωρες. Ειναι το αμάξωμα της 1,9 GTi (με τα 160 άλογα!) αλλα φοράει το 1,6 μοτερ του 205 GTi. Για την εποχή του πολύ καλό, το 1989 και να εχει ABS, A/C, κεντρικό κλείδωμα, 4 ηλεκτρικά παραθυρα κτλ...Ο πρώτος ιδιοκτήτης, το αγόρασε 5.900.000 δραχμές.
Ναι,φωτια απο σωληνακια βενζινας πηρε. Δεν το παράτησα τότε, απλώς η επισκευή που του έκανα δεν ήταν σωστή. Ευτυχώς δεν δέχτηκα τη προσφορά της ασφαλιστικής να το πετάξω για 1200 ευρώ. Τώρα που ξεκίνησα να το φτιάχνω μόνος μου (πιάνουν τα χέρια μου σε αρκετά πράγματα) τα άλλαξα ξανά τα σωληνάκια. Παρατήρησα οτι η βενζινη έχει τρομερή πιεση, τα πρώτα σωληνάκια που πήρα, υποτίθεται τα πιο καλά, φουσκώναν σα μπαλόνια και στο τέλος απο κάπου έχαναν ! Τελικά βρήκα τα σωστά και τα κατάφερα, και παίρνει μπρος κανονικά.
Τα LHM τα τελείωσα σε πρώτη φάση, άλλαξα τα διπλά σωληνάκια επιστροφής στους μπροστινούς τροχούς, (12 ευρώ το ένα) και άλλα 2 που έχαναν τα έφτιαξα από σωληνάκια LHM που είχα κρατήσει απο παλιά. Τωρα δεν φαίνεται να χάνει απο πουθενά (Σιτροεν χωρις διαρροές ? Υπάρχει τετοιο πράγμα ?)
Πως μπορώ να το δώ αυτό? Στα δικά μου χρόνια δεν την έχω αλλάξει, μάλλον είναι μανίσια. Πάντως τώρα φαίνεται ΟΚ, δεν χάνει βενζίνη.Η ηλεκτρική αντλία είναι τα σωστά μπάρ?
Ίσως να έχεις θεματάκι να βρείς φρέον,αλλά δεν επείγει αυτό τώρα....Αφού το ξεκίνησες,μεράκι να έχεις και σιγά-σιγά όλα θα τα φτιάξεις!!!!Πως μπορώ να το δώ αυτό? Στα δικά μου χρόνια δεν την έχω αλλάξει, μάλλον είναι μανίσια. Πάντως τώρα φαίνεται ΟΚ, δεν χάνει βενζίνη.
Για τον φίλο Red7lets που εγραψε οτι δεν έχει A/C, και το δικό μου δεν λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια, και αν φτιάξω αυτά που επείγουν, μετά θα ασχοληθώ με αυτό. Δε πειράζει, και χωρίς αυτό θα ζήσουμε...Πάντως, οταν λειτουργούσε ήταν δυνατό το έκανε ψυγείο.
Το γράφει πάνω στην αντλία! Επίσης τσέκαρε Εάν έχει επιστροφές !. Εάν Ναι τσέκαρε άν είναι καθαρές!Πως μπορώ να το δώ αυτό? Στα δικά μου χρόνια δεν την έχω αλλάξει, μάλλον είναι μανίσια. Πάντως τώρα φαίνεται ΟΚ, δεν χάνει βενζίνη.
Για τον φίλο Red7lets που εγραψε οτι δεν έχει A/C, και το δικό μου δεν λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια, και αν φτιάξω αυτά που επείγουν, μετά θα ασχοληθώ με αυτό. Δε πειράζει, και χωρίς αυτό θα ζήσουμε...Πάντως, οταν λειτουργούσε ήταν δυνατό το έκανε ψυγείο.
Αλλάζεις κομπρεσορα και τελειώνει το θέμα!Ίσως να έχεις θεματάκι να βρείς φρέον,αλλά δεν επείγει αυτό τώρα....Αφού το ξεκίνησες,μεράκι να έχεις και σιγά-σιγά όλα θα τα φτιάξεις!!!!
Ή ανοίγεις τα παράθυρα!!!!Αλλάζεις κομπρεσορα και τελειώνει το θέμα!

Κομπλαρει όταν ανοίγεις το A/C ή όχι? Εάν έχει χάσει το φρέον δεν κομπλαρει! Οπότε πρέπει να δεις για διαρροή πρώτα!Σας ευχαριστώ όλους. Θα κοιτάξω την αντλία όταν μπορέσω. Επιστροφές έχει, καθαρές είναι, τα άλλαξα καί εκέινα τα σωληνάκια. Το κομπρεσορα τον είχα αλλάξει μιά φορά, αλλά το ....θέμα δεν τελείωσε εκεί. Δόυλεψε 1-2 χρόνια, μετα σταμάτησε, αλλα δεν ξέρω άν φταίει αυτός ή κατι αλλο. Είπαμε, επείγουν άλλα.
Κάτι τρύπια έχω βρει....Ο ευκαμπτος σωλήνας ειναι ιδιος και σε άλλα μοντέλα. Μήπως τον βρείς απο Πεζο.