tataskit
Member
- Reaction score
- 530
- Πόντοι
- 137
σε kakto οχι δεν εχω μπει αλλα εχω μπει σε xcara, C4, C5 με ελατηρια, και c elysee και κανενα δεν ηταν μαλακο οποτε και ο kaktos αποκλειεται να αποτελει εξερεση. ισως να ξεγελαει καποιους λογο βαρους να φενεται πιο μαλακο αλλα τα ελατηρια - αμορντησερ της CITROEN ειναι ιδια. το 2cv ειναι γνησιο CITROEN γιατι ειναι μαλακο. και μιας και το εφερε η συζητηση μακαρι η CITROEN να ειχε εξεληξει την αναρτηση του 2cv με τα πλαγια ελατηρια στα συγχρονα CITROEN... τοτε θα ελεγα ναι αυτη ειναι η CITROEN που ξερω. ομως αντιθετα εβαλε οτι βαζουν και οι αλλοι και δεν το πετηχε κιολας κατα τη γνωμη μου. οσο για τα μαλακα αμαξια χωρις κρατηματα θα συμφωνισω υπαρχει και αυτο. στο HYUNDAI getz που εχω δεν ειμαι δυσαρεστημενος με τα κρατηματα, αντιθετα εχει αλαξει πολις κοσμος μπεμπιλινα σε στροφιλικια και θεωρω οτι δεν με προδωσε ποτε, βεβαια δεν θα ισχυριστω οτι εχει τα τελεια κρατηματα. εχω μπει σε αμαξι με bilstein αμορντισερ και μου εφηγε η μαγκια απο τα κρατηματα, επερνε με ανεση στροφες με ταχυτητα που το getz θα επερνε κουτρουβαλες στους γκρεμους. ομως ειναι σκληρο και στις λακουβες μαλον πρεπει να πας με 10 χλ για να μην πεταχτεις απο το καθησμα. οποτε ναι ισως μονο η παλια CITROEN καταφερε το συνδιασμο μαλακο και κρατηματα. απο κει και περα εγω θα πρωτημησω μια ανεση παραπανω και να χασω στα κρατηματα με ενα οριο βεβαια, παρα το αντιθετο που προτημουν αλλοι. οσο για τον kakto νομιζω οτι μου ελησες την απορια αφου παραδεχτηκες πως δεν ηταν δικη σου επιλογη οποτε και σε καταλαβαινωMerci agapite tataskit, ala den iparchi provlima, ke as katigoris ton kakto, dikeoma sou ine...oute pareksigisi ginete, alimono.
Tha mou epitrepsis omos mia erotisi, echis mbi ke echis odigisi kakataki?
Epita an to baloume kato, ke theorisoume ola ta min hydro os min gnisia citroen...echoume ena mikro provlima...
To 2cv den echi hydro...
Oso gia to na testaro Renault, Peugeot ke Hyundai...
Ta Renault ta ksero kala, ke ta Peugeot, icha diavora, ke me pisane sto pistevon mou pos mia anartisi prepi na ine kati parapano apo mono malaki.
San sinkritika "avtokinita" diatheto mia Jaguar XJ 8... apistevta malako ke athoribo stin kilisi, ala entelos asafes stin esthisi odigisis, akoma ke to 2CV ta pai kalitera...
Ke mia Jaguar S Type 3 litri, afti malista, poli pio safes stin esthisi, ala distichos ke arketa skliri.
Epita ke ena Fiat cinquecento...manoula, pio epikindini anartisi echo na estantho edo ke pola chronia, ke gia avto se ligo tha fai sout...tha alachti mallon me ena DS3 cabrio..pou den to dialeksa ego ala i devteri mou kori i Lydia...
Ke gia na sou liso ke mia aporia pou echis, o kaktos den ine dikos mou ala tis megalis mou koris tis Lauras, ke avti ton latrevi...ke to katalabeno!
Ke telika tha sinfonisoume pos to megalitero lathos tis PSA ine i katargisi tis HYDROPNEUMATIKIS!
Kali nichta file!