- Reaction score
- 20.293
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan
Ήταν πολύ πιο ευκολο από όσο νομίζεις. Ο μόνος φόβος ήταν να μην σπάσω τίποτα από άγαρμπη κίνηση ή λόγω παλαιότητας.πολυ καλη δουλεια @harisman πιανουν κ εσενα τα χερια σου...![]()
Ευχαριστώ Μανώλη. Αφρολέξ ή σφουγγάρι λες.στο βιζα που ειχα το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπισα αφου βρηκα λεπτο σφουγγαρι το εκοψα καταλληλα και και το κολλησα....βασικα αφρολέξ θα βρεις σε καταστήματα που ασχολούνται με ταπετσαριες επιπλων η σε καταστήματα με ηχομονώσεις....

αν δεν φτασει το υλικό... ε παρε κανα δυο ταμπλετ ακομα...Τελικά η εγχείριση ξεκίνησε από τα κλαπέ.....
Χρησιμοποιούμενο υλικό, αυτό που έλεγα παραπάνω, δηλαδή αυτό:
Πραγματικά το υλικό είναι περίπου ότι είχα στο μυαλό μου σαν υφή, αλλά λίγο πιο χοντρό από ότι το ήθελα (έπεσε κ τελικό "τριμάρισμα").
Το αποτέλεσμα ικανοποιητικότατο κ φαίνεται να κλείνουν σφικτά κ στεγανά.
Μένει το "load test" σε χρήση.
Αυριο τα του αμαξώματος, ελπίζω το υλικό να φτάσει κ για τους 2 αεραγωγούς...!!

Χαχα!!!!αν δεν φτασει το υλικό... ε παρε κανα δυο ταμπλετ ακομα...![]()

ε, μα... τώρα πήγα σπίτι... όσο είμαι μόνος, φωτό δύσκολο, δεν το 'χω... μόνο όταν έχω κατάλληλη παρέα...Μια φωτογραφια με φοντο το φαρο της Αλεξανδρουπολης παρακαλω!
ε, μα... τώρα πήγα σπίτι... όσο είμαι μόνος, φωτό δύσκολο, δεν το 'χω... μόνο όταν έχω κατάλληλη παρέα...
γιατί δεν ανεβάζεις φώτος? μυστικό είναι??ε, μα... τώρα πήγα σπίτι... όσο είμαι μόνος, φωτό δύσκολο, δεν το 'χω... μόνο όταν έχω κατάλληλη παρέα...
γιατί για να ανεβάσεις φωτογραφίες, πρέπει να πάρεις φωτογραφίες...γιατί δεν ανεβάζεις φώτος? μυστικό είναι??
Αν και δεν είναι ο τόπος του, αν δεν φταίει το ντιστριμπιτέρ και φέρνει καύσιμο, ίσως πας για ηλεκτρονική ανάφλεξης ή μάτι στροφάλου. Δες αρχικά αν κουνώντας την επαφή του ή ψεκάζοντας την αν συνέρχεται και παίρνει κανονικά. Επίσης δοκίμασε αν παίρνει πιο εύκολα με ελάχιστα πατημένο γκάζι, μήπως δεν σου ανοίγει τον αέρα για το ρελαντί στην εκκίνηση.έχει πάλι δυσκολία να πάρει μπρος η CX, ειδικά ζεστή, κι αφήνει αρκετό καπνό πίσω... έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι;
το βιβλιαράκι λέει πως με ζεστή μηχανή, θέλει ελαφρά πατημένο γκάζι. στην πράξη δεν βοηθά. Αντίθετα βοηθά να πατήσεις γκάζι, μόλις το ακούσεις έστω κι ελάχιστα να πάρει μπρος. αλλιώς σβήνει.Αν και δεν είναι ο τόπος του, αν δεν φταίει το ντιστριμπιτέρ και φέρνει καύσιμο, ίσως πας για ηλεκτρονική ανάφλεξης ή μάτι στροφάλου. Δες αρχικά αν κουνώντας την επαφή του ή ψεκάζοντας την αν συνέρχεται και παίρνει κανονικά. Επίσης δοκίμασε αν παίρνει πιο εύκολα με ελάχιστα πατημένο γκάζι, μήπως δεν σου ανοίγει τον αέρα για το ρελαντί στην εκκίνηση.

Υπάρχει νομίζω κάπου θέμα/θεματική ενότητα για ανάπτυξη απαντήσεων για τα εκάστοτε "προβλήματα". 
α... οκ!! νόμιζα πως αναφέρεσαι στο αυτοκίνητο!!Επειδή η θεματική ενότητα είναι για το "τι κάναμε με το ιστορικό μας citroen" , και όχι θέμα για απαντήσεις με "προβλήματα που συναντήσαμε σήμερα με το citroen μας".Υπάρχει νομίζω κάπου θέμα/θεματική ενότητα για ανάπτυξη απαντήσεων για τα εκάστοτε "προβλήματα".
![]()