Τι κάναμε σήμερα με το 2cv/DS/CX ή κάποιο άλλο ιστορικό μας Citroen?

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
στο βιζα που ειχα το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπισα αφου βρηκα λεπτο σφουγγαρι το εκοψα καταλληλα και και το κολλησα....βασικα αφρολέξ θα βρεις σε καταστήματα που ασχολούνται με ταπετσαριες επιπλων η σε καταστήματα με ηχομονώσεις....

harisman

Member
Reaction score
481
Πόντοι
417
Περιοχή
Αθήνα
πολυ καλη δουλεια @harisman πιανουν κ εσενα τα χερια σου... :clap:
Ήταν πολύ πιο ευκολο από όσο νομίζεις. Ο μόνος φόβος ήταν να μην σπάσω τίποτα από άγαρμπη κίνηση ή λόγω παλαιότητας.

harisman

Member
Reaction score
481
Πόντοι
417
Περιοχή
Αθήνα
στο βιζα που ειχα το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπισα αφου βρηκα λεπτο σφουγγαρι το εκοψα καταλληλα και και το κολλησα....βασικα αφρολέξ θα βρεις σε καταστήματα που ασχολούνται με ταπετσαριες επιπλων η σε καταστήματα με ηχομονώσεις....
Ευχαριστώ Μανώλη. Αφρολέξ ή σφουγγάρι λες.
Υπάρχουν πάντως απίστευτα υλικά από συσκευασίες. Έχω στα χέρια μου ένα φοβερό υλικό, που μου είχε έρθει με θήκη τάμπλετ, σαν προστασία για να μην χάσει την φόρμα της η θήκη. Είναι σαν πεπιεσμένο αφρολέξ. λεπτό, μορφοποιημένο αλλά κ μαλακό. Είναι όμως που έχω λίγο και δεν θα μου φτάσει. Το κρατάω για δείγμα προς το παρόν για να βγω στην γύρα.....

harisman

Member
Reaction score
481
Πόντοι
417
Περιοχή
Αθήνα
Τελικά η εγχείριση ξεκίνησε από τα κλαπέ.....

Χρησιμοποιούμενο υλικό, αυτό που έλεγα παραπάνω, δηλαδή αυτό:

Πραγματικά το υλικό είναι περίπου ότι είχα στο μυαλό μου σαν υφή, αλλά λίγο πιο χοντρό από ότι το ήθελα (έπεσε κ τελικό "τριμάρισμα").

Το αποτέλεσμα ικανοποιητικότατο κ φαίνεται να κλείνουν σφικτά κ στεγανά.

Μένει το "load test" σε χρήση.
Αυριο τα του αμαξώματος, ελπίζω το υλικό να φτάσει κ για τους 2 αεραγωγούς...!!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Τελικά η εγχείριση ξεκίνησε από τα κλαπέ.....

Χρησιμοποιούμενο υλικό, αυτό που έλεγα παραπάνω, δηλαδή αυτό:

Πραγματικά το υλικό είναι περίπου ότι είχα στο μυαλό μου σαν υφή, αλλά λίγο πιο χοντρό από ότι το ήθελα (έπεσε κ τελικό "τριμάρισμα").

Το αποτέλεσμα ικανοποιητικότατο κ φαίνεται να κλείνουν σφικτά κ στεγανά.

Μένει το "load test" σε χρήση.
Αυριο τα του αμαξώματος, ελπίζω το υλικό να φτάσει κ για τους 2 αεραγωγούς...!!
αν δεν φτασει το υλικό... ε παρε κανα δυο ταμπλετ ακομα...:yahoo::yahoo::yahoo:

harisman

Member
Reaction score
481
Πόντοι
417
Περιοχή
Αθήνα
αν δεν φτασει το υλικό... ε παρε κανα δυο ταμπλετ ακομα...:yahoo::yahoo::yahoo:
Χαχα!!!! :up: Σωστός! :w00t:
Δεν χρειάστηκε τελικά το "μαγικό" υλικό της συσκευασίας του τάμπλετ. :w00t:
Στο αμάξι μπήκε αφρολέξ τελικά αφού έπρεπε να είναι "μπόσικο" στην εφαρμογή του με τους αγωγούς και την ελαστικότητα αυτή, μόνο το αφρολέξ θα μπορούσε να την δώσει. Το οπτικό αποτέλεσμα φαίνεται πολύ καλό. Αυριο δοκιμή στον δρόμο! :superman::superman:

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
με προλαβες θελει μαλακο υλικο και όχι αυτό του ταμπλετ μεν το καλοκαιρι λογω θερμκρασιων δεν θα εχεις προβλημα θα παρει την φορμα που θες αλλα το χειμωνα που όλα σκληραινουν τι θα κανεις? αυτό που εκανε ο πατερας μου στο βιζα χαρτονι από ασσο κασετινα....
και να φανταστείς στο βιζα για να βγουν αυτά πρεπει να βγει ταμπλο οποτε εκει ηταν πιο δυσκολα.....

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
βραδινή βολτίτσα...

nonos

Member
Reaction score
23.856
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Μια φωτογραφια με φοντο το φαρο της Αλεξανδρουπολης παρακαλω!

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Μια φωτογραφια με φοντο το φαρο της Αλεξανδρουπολης παρακαλω!
ε, μα... τώρα πήγα σπίτι... όσο είμαι μόνος, φωτό δύσκολο, δεν το 'χω... μόνο όταν έχω κατάλληλη παρέα...

tryphon

Member
Reaction score
2.214
Πόντοι
697
ε, μα... τώρα πήγα σπίτι... όσο είμαι μόνος, φωτό δύσκολο, δεν το 'χω... μόνο όταν έχω κατάλληλη παρέα...
γιατί δεν ανεβάζεις φώτος? μυστικό είναι??

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
γιατί δεν ανεβάζεις φώτος? μυστικό είναι??
γιατί για να ανεβάσεις φωτογραφίες, πρέπει να πάρεις φωτογραφίες...

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
έχει πάλι δυσκολία να πάρει μπρος η CX, ειδικά ζεστή, κι αφήνει αρκετό καπνό πίσω... έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι;

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
αναρωτιέμαι, πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν εκτιμούν πόσο μοναδικό είναι να οδηγούν μια υδραυλική σιτροέν...

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
έχει πάλι δυσκολία να πάρει μπρος η CX, ειδικά ζεστή, κι αφήνει αρκετό καπνό πίσω... έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι;
Αν και δεν είναι ο τόπος του, αν δεν φταίει το ντιστριμπιτέρ και φέρνει καύσιμο, ίσως πας για ηλεκτρονική ανάφλεξης ή μάτι στροφάλου. Δες αρχικά αν κουνώντας την επαφή του ή ψεκάζοντας την αν συνέρχεται και παίρνει κανονικά. Επίσης δοκίμασε αν παίρνει πιο εύκολα με ελάχιστα πατημένο γκάζι, μήπως δεν σου ανοίγει τον αέρα για το ρελαντί στην εκκίνηση.

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Αν και δεν είναι ο τόπος του, αν δεν φταίει το ντιστριμπιτέρ και φέρνει καύσιμο, ίσως πας για ηλεκτρονική ανάφλεξης ή μάτι στροφάλου. Δες αρχικά αν κουνώντας την επαφή του ή ψεκάζοντας την αν συνέρχεται και παίρνει κανονικά. Επίσης δοκίμασε αν παίρνει πιο εύκολα με ελάχιστα πατημένο γκάζι, μήπως δεν σου ανοίγει τον αέρα για το ρελαντί στην εκκίνηση.
το βιβλιαράκι λέει πως με ζεστή μηχανή, θέλει ελαφρά πατημένο γκάζι. στην πράξη δεν βοηθά. Αντίθετα βοηθά να πατήσεις γκάζι, μόλις το ακούσεις έστω κι ελάχιστα να πάρει μπρος. αλλιώς σβήνει.

'Αν και δεν είναι ο τόπος του΄ τι εννοείς;

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
Επειδή η θεματική ενότητα είναι για το "τι κάναμε με το ιστορικό μας citroen" , και όχι θέμα για απαντήσεις με "προβλήματα που συναντήσαμε σήμερα με το citroen μας". :lovecitroen::grin: Υπάρχει νομίζω κάπου θέμα/θεματική ενότητα για ανάπτυξη απαντήσεων για τα εκάστοτε "προβλήματα". :D

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Επειδή η θεματική ενότητα είναι για το "τι κάναμε με το ιστορικό μας citroen" , και όχι θέμα για απαντήσεις με "προβλήματα που συναντήσαμε σήμερα με το citroen μας". :lovecitroen::grin: Υπάρχει νομίζω κάπου θέμα/θεματική ενότητα για ανάπτυξη απαντήσεων για τα εκάστοτε "προβλήματα". :D
α... οκ!! νόμιζα πως αναφέρεσαι στο αυτοκίνητο!!

Top Bottom