Η Ιστορία... Citroen CX 2000 Super

1000Pistes

Member
Reaction score
2.106
Πόντοι
697
Οντως από το 1970 και μπλε το χρώμα... Πώς το ξέρεις; Δεν έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 25 χρόνια. Τί έννοιες και μη εξαιρεταίο, υπάρχουν και άλλα;
το γνωριζω απο το 1970....γνωριζω και το στρογγυλο νουμερο που αναγκαστικα πηρε το 1979......
γνωριζω και το οτι δεν αναλαμβανε κανενας να επισκευασει τα μπροστινα εσωτερικα του ταμπουρα,μετα το 1984,οταν αρρωστησε ο μαστορας που εφτιαχνε ολα τα Σουμπαρου της ΒΔ Ελλαδας απο την αρχικη τους εισαγωγη στην Ελλαδα το 1968.και μολις αρχισαν να χανουν υγρα τα κυλινδρακια τους......
γνωριζω επισης και το οτι οι κοπελλιες που το οδηγουσαν,μολις εβγαλαν το διπλωμα,εβγαλαν τη μοκετα και τις ταπες του δαπεδου και απο τις τρυπες του δαπεδου πετουσαν τις γοπες εξω....
τον τελευταιο καιρο επεσε και μια μεγαλη πετρα απ τον διπλανο φραχτη και τσαλακωσε την πορτα του οδηγου....
...πολυ κριμα....και δεν ειναι καθολου ευκολο να το επαναφερει καποιος....ειδικα αυτο το μοντελο....

1000Pistes

Member
Reaction score
2.106
Πόντοι
697
Ετσι ακριβως φιλε μου ηταν. Τα λεει και ο φιλος μου και μελος ΜΙΛΤΟΣ.
''Που να ξερα πριν 15 χρονια να μαζευα ολα αυτα που πεταγανε και χαριζανε, πλουσιος θα μουνα τωρα'' :bow::up::lol:
εγω να δεις.......
θα ειχα 50 Βιζα και αλλα τοσα Σουμπαρου.....

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
το γνωριζω απο το 1970....γνωριζω και το στρογγυλο νουμερο που αναγκαστικα πηρε το 1979......
γνωριζω και το οτι δεν αναλαμβανε κανενας να επισκευασει τα μπροστινα εσωτερικα του ταμπουρα,μετα το 1984,οταν αρρωστησε ο μαστορας που εφτιαχνε ολα τα Σουμπαρου της ΒΔ Ελλαδας απο την αρχικη τους εισαγωγη στην Ελλαδα το 1968.και μολις αρχισαν να χανουν υγρα τα κυλινδρακια τους......
γνωριζω επισης και το οτι οι κοπελλιες που το οδηγουσαν,μολις εβγαλαν το διπλωμα,εβγαλαν τη μοκετα και τις ταπες του δαπεδου και απο τις τρυπες του δαπεδου πετουσαν τις γοπες εξω....
τον τελευταιο καιρο επεσε και μια μεγαλη πετρα απ τον διπλανο φραχτη και τσαλακωσε την πορτα του οδηγου....
...πολυ κριμα....και δεν ειναι καθολου ευκολο να το επαναφερει καποιος....ειδικα αυτο το μοντελο....
Συγγνώμη, ποιός είσαι; Πραγματικά είναι όλα αυτά που λες, αλλά, πώς τα ξέρεις;

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Δεν τη τσαλάκωσε την πόρτα, της έσπασε το τζάμι και κάποιος το χτύπησε από τη μεριά του συνοδηγού...

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Συγγνώμη, ποιός είσαι; Πραγματικά είναι όλα αυτά που λες, αλλά, πώς τα ξέρεις;
Ειλικρινά, ποιός είσαι; Δεν είναι δυνατόν να ξέρεις τόσα για ένα αυτοκίνητο που έχει να κινηθεί από το 1992. Πες μου μόνο το όνομά σου. Τίποτε άλλο.

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.327
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
Ετσι ακριβως φιλε μου ηταν. Τα λεει και ο φιλος μου και μελος ΜΙΛΤΟΣ.
''Που να ξερα πριν 15 χρονια να μαζευα ολα αυτα που πεταγανε και χαριζανε, πλουσιος θα μουνα τωρα'' :bow::up::lol:
...evticos en meri ta masepsa...

1000Pistes

Member
Reaction score
2.106
Πόντοι
697
Ειλικρινά, ποιός είσαι; Δεν είναι δυνατόν να ξέρεις τόσα για ένα αυτοκίνητο που έχει να κινηθεί από το 1992. Πες μου μόνο το όνομά σου. Τίποτε άλλο.
καποτε γνωριζα ολα τα Σουμπαρου που κυκλοφορησαν στα Γιαννενα απο το 1968 μεχρι και τις αρχες της δεκαετιας του 1980....
εχω ηδη στην κατοχη μου δυο απ αυτα....
ενα ff-1 4door Sedan του 1971 κι ενα Leone 4door Sedan του 1973.....
για το πρωτο χρειαζεται να βρεθει αλλο ενα ιδιο για να παντρευτουν και να βγει στο τελος ενα σωστο...
το δευτερο χρειαζεται αρκετη δουλεια και μπολικο χρημα.....
τωρα ομως εχει προτεραιοτητα αλλο......γαλλικουλη.....

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
καποτε γνωριζα ολα τα Σουμπαρου που κυκλοφορησαν στα Γιαννενα απο το 1968 μεχρι και τις αρχες της δεκαετιας του 1980....
εχω ηδη στην κατοχη μου δυο απ αυτα....
ενα ff-1 4door Sedan του 1971 κι ενα Leone 4door Sedan του 1973.....
για το πρωτο χρειαζεται να βρεθει αλλο ενα ιδιο για να παντρευτουν και να βγει στο τελος ενα σωστο...
το δευτερο χρειαζεται αρκετη δουλεια και μπολικο χρημα.....
τωρα ομως εχει προτεραιοτητα αλλο......γαλλικουλη.....
Κατάλαβα ποιός είσαι. Είσαι εκείνος που ζητούσε μετά μανίας να αγοράσει το Subaru του παππού μου. Τι χρώμα είναι το άλλο FF-1, Μπορντώ; μπορείς να βάλεις μία φωτογραφία του; Τι πρόβλημα έχει;
Από όσο ξέρω είχες πάει μέχρι και στην εφορία για να μάθεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου.

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.188
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι εκεί που λέω πάει τέλος αυτοί είμαστε δεν υπάρχουν άλλοι εμφανίζονται συνέχεια καινούργιοι!

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
@1000Pistes Αυτό για τη μοκέτα και τις τάπες δεν ισχύει! Δεν είχαν βγει γι' αυτό το λόγο που λες. Είχαν βγει διότι τα λαστιχάκια στις πόρτες και τα παράθυρα είχαν χαλάσει και έπαιρνε νερό. Για να μη μουχλιάσει βγήκαν ώστε να φεύγει το νερό από τις τρύπες. Αυτά έγιναν μετά την ακινητοποίηση.

1000Pistes

Member
Reaction score
2.106
Πόντοι
697
Κατάλαβα ποιός είσαι. Είσαι εκείνος που ζητούσε μετά μανίας να αγοράσει το Subaru του παππού μου. Τι χρώμα είναι το άλλο FF-1, Μπορντώ; μπορείς να βάλεις μία φωτογραφία του; Τι πρόβλημα έχει;
Από όσο ξέρω είχες πάει μέχρι και στην εφορία για να μάθεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου.
ναι,ειμαι αυτος που ζητησε το αυτοκινητο απ την μικρη κορη του μπαρμπατασου,κυριως για να το σωσω(γιατι ειμαι συναισθηματικα δεμενος με ολα τα παλια Σουμπαρου,ενα προς ενα,και το βλεπω εκει τοσες δεκαετιες να σαπιζει, και με πιανει η ωρα μου)κι αυτη μου ζητησε ενα χιλιαρικο για να μου το πουλησει....
και καταλαβα οτι ορισμενοι ανθρωποι κοιταζουν μονο το κερδος......
αν εγω το επαιρνα και το εφτιαχνα(οπως μονο εγω γνωριζω)θα εβγαζα κανενα κερδος;;;;;;μηπως ειναι εμπορευσιμο μοντελο και δεν το ξερω;;;;
τελος παντων....
παρεπιπτοντως το δικο μου ειναι ασπρο....

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι ότι εκεί που λέω πάει τέλος αυτοί είμαστε δεν υπάρχουν άλλοι εμφανίζονται συνέχεια καινούργιοι!
Πάντα έτσι θα γίνεται διότι πάντα θα υπάρχουν ελπίδες...για άτομα που αγαπούν τα πραγματικά Citroen. Οπως εμείς! :)

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
ναι,ειμαι αυτος που ζητησε το αυτοκινητο απ την μικρη κορη του μπαρμπατασου,κυριως για να το σωσω(γιατι ειμαι συναισθηματικα δεμενος με ολα τα παλια Σουμπαρου,ενα προς ενα,και το βλεπω εκει τοσες δεκαετιες να σαπιζει, και με πιανει η ωρα μου)κι αυτη μου ζητησε ενα χιλιαρικο για να μου το πουλησει....
αν εγω το επαιρνα και το εφτιαχνα(οπως μονο εγω γνωριζω)θα εβγαζα κανενα κερδος;;;;;;μηπως ειναι εμπορευσιμο μοντελο και δεν το ξερω;;;;
τελος παντων....
Από την μεγάλη το ζήτησες, την θεία μου. Ο λόγος που σου ζήτησε ένα χιλιάρικο είναι διότι αυτό το αυτοκίνητο παρόλο που μένει εκεί παρατημένο το αγαπάμε και δεν πρόκειται να το δόσουμε. Ασε που το θέλει ο παππούς για να σπάει τα νεύρα ενός τύπου από την πολυκατοικία. Να το βλέπει και να τσαντίζεται!

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
τελος παντων....
Μπορείς να βάλεις μία φωτογραφία από το δικό σου;

1000Pistes

Member
Reaction score
2.106
Πόντοι
697
Από την μεγάλη το ζήτησες, την θεία μου. Ο λόγος που σου ζήτησε ένα χιλιάρικο είναι διότι αυτό το αυτοκίνητο παρόλο που μένει εκεί παρατημένο το αγαπάμε και δεν πρόκειται να το δόσουμε. Ασε που το θέλει ο παππούς για να σπάει τα νεύρα ενός τύπου από την πολυκατοικία. Να το βλέπει και να τσαντίζεται!
και αν της εδινα ενα χιλιαρικο θα ξεχνουσε την αγαπη της για το αυτοκινητο;;;;;

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
@1000Pistes, λέω να ανοίξουμε νέο θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία διότι εδώ θα το γεμίσουμε με off topic.

1000Pistes

Member
Reaction score
2.106
Πόντοι
697
@1000Pistes, λέω να ανοίξουμε νέο θέμα στην αντίστοιχη κατηγορία διότι εδώ θα το γεμίσουμε με off topic.
τελος παντων.....
δεν νομιζω να εχουμε να πουμε και πολλα ακομη......
ειναι ωρα για υπνο.....
καληνυχτα....

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
και αν της εδινα ενα χιλιαρικο θα ξεχνουσε την αγαπη της για το αυτοκινητο;;;;;
Εννοώ ότι για τα μάτια της, αλλά και για τα μάτια μας, είναι ένα αυτοκίνητο που για να το δόσουμε θα θέλαμε αρκετά χρήματα. Αυτό διότι το αγαπούμε.

Top Bottom