Η Ιστορία... Citroen CX 2000 Super

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
τελος παντων.....
δεν νομιζω να εχουμε να πουμε και πολλα ακομη......
ειναι ωρα για υπνο.....
καληνυχτα....
Συμφωνώ για την ώρα. Απλά αυτή ήταν η απόφαση μας. Δεν θα αλλάξει.
Καλυνήχτα και όνειρα Citroenιστικά!:citrosleep:(Και Subarιστικά για σένα και για εμένα...)
Καληνύχτα!

1000Pistes

Member
Reaction score
2.106
Πόντοι
697
Εννοώ ότι για τα μάτια της, αλλά και για τα μάτια μας, είναι ένα αυτοκίνητο που για να το δόσουμε θα θέλαμε αρκετά χρήματα. Αυτό διότι το αγαπούμε.
θυμαμαι οτι καποια στιγμη με ρωτησε,αν στο δωσω και το φτιαξεις θα μου το δωσεις να το οδηγησω;;;;;
και ρωταω εγω,θα υπηρχε μεγαλυτερη ικανοποιηση απ αυτην;;;;;
αλλα τελικα ολα αναγονται στη σφαιρα του υποθετικου και νομοτελειακα αυτο το αυτοκινητο θα σαπισει τελειως εκει που βρισκεται......
γιατι πολυ απλα κανενας δεν θα αναλαβει να το φτιαξει.....
κι αν βρεθει καποιος,θα ζητησει τοσα χρηματα,που η οικογενεια αποκλειεται να τα δωσει.....

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
καληνυχτα....
Επίσης και ας αφήσουμε αυτό το θέμα. Εδώ είμαστε για Citroen!
Καληνύχτα!:citrosleep:

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Καληνύχτα...και ας αφήσουμε αυτό το θέμα μιάς και το forum είναι my2CV και όχι myFF-1...
Καληνύχτα:citrosleep:

nonos

Member
Reaction score
24.391
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Από την μεγάλη το ζήτησες, την θεία μου. Ο λόγος που σου ζήτησε ένα χιλιάρικο είναι διότι αυτό το αυτοκίνητο παρόλο που μένει εκεί παρατημένο το αγαπάμε και δεν πρόκειται να το δόσουμε. Ασε που το θέλει ο παππούς για να σπάει τα νεύρα ενός τύπου από την πολυκατοικία. Να το βλέπει και να τσαντίζεται!
Εννοώ ότι για τα μάτια της, αλλά και για τα μάτια μας, είναι ένα αυτοκίνητο που για να το δόσουμε θα θέλαμε αρκετά χρήματα. Αυτό διότι το αγαπούμε.
Να ξερεις παντως οτι με αυτη τη νοοτροπια-ιδεα απειρα αυτοκινητα χανονται, αργοσαπιζουν και συνηθως καταληγουν στη πρεσσα. Νομοτελειακα. Παρατηρημενο πολλακις απ ολους μας. Εντελως φιλικα Τασο :)

Μια που γνωριστηκατε με τον Μιλ πιστ ,ειναι καιρος για προξενιο πιστευω :D Θα παει σε καλα χερια!

visa chrono

Member
Reaction score
28.714
Πόντοι
1.607
Εγω ο μικρουλης :baby:θα ελεγα πως η ιδιοκτησία ενος αντικείμενου μπορεί πολλές φορες να εχει πολλη μεγαλύτερη αξια απο χρηματα.. πολλες φορες οι ανθρωποι που τα εχουν τα βλεπουν και σαν το μεταφορικο μεσο που εφτασε στο τελος ζωης του...η ακομα χειροτερα στο σημερα τους προκαλει τεραστιο προβλημα στην καθημερινοτητα που τις περισσότερες φορες δεν τους ενδιαφέρει το τι θεωρουμε εμεις σωστο να γινει.. γιατι απλα δεν το βλεπουν απο την οπτικη γωνια που βλεπουμε εμεις τα αμαξια περασμενων δεκαετιων...

Τωρα για το αμαξι που ανοιξατε συζητησει..θα ελεγα πως μπορει ανετα μετα απο συζητήσει με την οικογενεια σου να χρησιμοποιηθει σαν donor for your cx για να δεις ενα τουλαχιστον αγαπημενο αμαξι ξανα στον δρομο..moneyboxmoneybox

Τωρα το τι αξίζει μάλλον για να ειμαι δικαιος στο δικο μου μυαλο ..και τι ισως θα εκανα εγω εαν εμπαινα στο σωμα σου...:lol:

Θα εκανα μια ιντερνετικη βολτα...:toilet: για το συγκεκριμενο μετα θα το εκανα κομματια :shoot:και θα πουλαγα το αμαξι μονος μου ως ανταλακτικα στο αγγλικο και Ιαπωνικο ebay...:clap:
Just saying me...:X

Η θα το εβαζα οπως ειναι σαν barn find with reserve price στο χιλιαρικο που λετε και θα εβλεπα ποσο πανω η κατω μπορω να το πουλησω.. στα διαφορα site που υπαρχουν για δημοπρασιες αυτοκινητων στο ιντερνετ...:toilet:

Αυτα απο εμενα για το αγαπημενο σου cx....:citrolove:

Keep going.....σε οτι...:kind::kind:

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Λοιπόν. Μίλησα με τον παππού και συμφώνησε και ο ίδιος ότι το αυτοκίνητο, μετά από έξι χρόνια ακινησίας πρέπει να πάρει μπρος και να σηκωθεί λίγο στα πόδια του γιατί τόσον καιρό είναι ξαπλωμένη. Θα φέρουμε τον μηχανικό, λογικά μέσα στο καλοκαίρι, να βάλει μπαταρία, να αλλάξει λάδια, βαλβολίνες, LHM, φίλτρα κλπ για να σηκωθεί να βγει από το γκαράζ και να φέρει και μία βόλτα στο τετράγωνο.
Μετά το επόμενο βήμα θα είναι να μπουν οι πινακίδες (κανονικές ΙΑ) για να πάει στην Αθήνα (οδικώς) για να γίνουν μερικές επισκευές στο αμάξωμα.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Λοιπόν. Μίλησα με τον παππού και συμφώνησε και ο ίδιος ότι το αυτοκίνητο, μετά από έξι χρόνια ακινησίας πρέπει να πάρει μπρος και να σηκωθεί λίγο στα πόδια του γιατί τόσον καιρό είναι ξαπλωμένη. Θα φέρουμε τον μηχανικό, λογικά μέσα στο καλοκαίρι, να βάλει μπαταρία, να αλλάξει λάδια, βαλβολίνες, LHM, φίλτρα κλπ για να σηκωθεί να βγει από το γκαράζ και να φέρει και μία βόλτα στο τετράγωνο.
Μετά το επόμενο βήμα θα είναι να μπουν οι πινακίδες (κανονικές ΙΑ) για να πάει στην Αθήνα (οδικώς) για να γίνουν μερικές επισκευές στο αμάξωμα.
Έχουμε καλό και σοβαρό μάστορα. Ότι χρειαστείς μου λες ;)
Χαίρομαι πολύ που το πήρες απόφαση.. Δε θα το μετανιώσεις

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Έχουμε καλό και σοβαρό μάστορα. Ότι χρειαστείς μου λες ;)
Χαίρομαι πολύ που το πήρες απόφαση.. Δε θα το μετανιώσεις
Το ξέρω ότι δεν θα το μετανιώσω... Εδώ μετάνιωσε ο παππούς που την παρόπλισε... Μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία του μάστορα με ΠΜ;

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Φωτογραφίες από το εσωτερικό...
IMG_20170711_103441.jpg
IMG_20170714_153123.jpg
IMG_20170714_153129.jpg

Το μόνο που έχει αλλαχτεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι ο διακόπτης του ηλεκτρικού παραθύρου συνοδηγού. Επίσης έχει προστεθεί η ένδειξη θερμοκρασίας και ένα διακοπτάκι για το βεντιλατέρ...

nonos

Member
Reaction score
24.391
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Παιζει να μη νεχω δει τιμονι σε cx πρωτη σειρα σε τοσο καλη κατασταση...απιστευτο!

Τα πανελ των πορτων εχουν αντεξει? Ηταν πολυ ευαισθητα.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Παιζει να μη νεχω δει τιμονι σε cx πρωτη σειρα σε τοσο καλη κατασταση...απιστευτο!

Σωστά αυτά που ρωτάει ο Χρήστος.. Έχουν αντέξει? Λογικά πρέπει μας είναι οκ μιας και το τιμόνι άντεξε.. Φαίνεται το ότι ήταν στεγασμένο το έσωσε... Βάλε καμία φωτό...
Το ξέρω ότι δεν θα το μετανιώσω... Εδώ μετάνιωσε ο παππούς που την παρόπλισε... Μπορείς να μου στείλεις τα στοιχεία του μάστορα με ΠΜ;
Είναι ο Βασίλης Χαρέβας... Αρίστος μάστορας..

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς

Το τιμόνι άντεξε και λόγω κάλυψης αλλά και διότι το αυτοκίνητο έφτασε τα 100.000 χιλιόμετρα πριν από 6 χρόνια και μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια δεν πήγε πουθενά

Τα πάνελ έχουν αντέξει, τα είχαμε λύσει και μία φορά και τα τέσσερα για να φτιάξουμε τα ηχεία που κάηκαν και τα τέσσερα μαζί. Του συνοδηγού έχει σκιστεί λίγο, πολύ λίγο αλλά δεν μας πειράζει. Κατά τα άλλα το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι καλύτερο από το εξωτερικό.
Στα καθίσματα μάλιστα, είχαμε βάλει και κάτι μπεζ καλύμματα για να μη χαλάσουν . Το πίσω κάθισμα το έχει ακόμη! Η δική μου παρόλο που τα κεφαλάρια, τα μπροστινά, ήταν στάνταρ εξοπλισμός δεν τα έχει γιατί τα είχε βγάλει ο αντιπρόσωπος και τα πούλαγε ξεχωριστά...:whatever

nonos

Member
Reaction score
24.391
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Τα χιλιομετρα να υποθεσω ειναι 167.806km?

Το αμαξι το να παει οδικως Αθηνα μετα απο 6 χρονια ακινησια ειναι επιφοβο θεωρω εγω, εκτος αν γινει σερβις στην αναρτηση επισης. Εχε υποψιν οτι το να παρει πινακιδες ειναι κοντα 1000e με την ασφαλεια και το ΚΤΕΟ και θα μετρησει και σαν τεκμηριο. Προσοχη λοιπον αν το κοστος ειναι δυσβασταχτο! Αν το αμαξι δε το θελεις για καθημερινο, κανεις οριστικη διαγραφη μεσω λεσχης παιρνεις τις ιστορικες πινακιδες και για ενα χρονο το κοστος ειναι περιπου 250e ενω για καθε επομενο περι τα 50e και το αυτοκινητο δεν αποτελει τεκμηριο.

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Σωστά αυτά που ρωτάει ο Χρήστος.. Έχουν αντέξει? Λογικά πρέπει μας είναι οκ μιας και το τιμόνι άντεξε.. Φαίνεται το ότι ήταν στεγασμένο το έσωσε... Βάλε καμία φωτό...

Είναι ο Βασίλης Χαρέβας... Αρίστος μάστορας..
Ευχαριστώ για το μάστορα! Απ' ότι φαίνεται και από τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα στη Χιονάτη, ο κύριος Χορέβας είναι όντως άριστος!

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Τα χιλιομετρα να υποθεσω ειναι 167.806km?

Το αμαξι το να παει οδικως Αθηνα μετα απο 6 χρονια ακινησια ειναι επιφοβο θεωρω εγω, εκτος αν γινει σερβις στην αναρτηση επισης. Εχε υποψιν οτι το να παρει πινακιδες ειναι κοντα 1000e με τα την ασφαλεια και το ΚΤΕΟ και θα μετρησει και σαν τεκμηριο. Προσοχη λοιπον αν το κοστος ειναι δυσβασταχτο! Αν το αμαξι δε το θελεις για καθημερινο, κανεις οριστικη διαγραφη μεσω λεσχης παιρνεις τις ιστορικες πινακιδες και για ενα χρονο το κοστος ειναι περιπου 250e ενω για καθε επομενο περι τα 50e και το αυτοκινητο δεν αποτελει τεκμηριο.
Τα χιλιόμετρα είναι 107.836.
Λογικά οδικώς θα πάει Αθήνα. Μεταφορική δεν συμφαίρει διότι 200€ μου κόστισε να φέρω το Datsun από το Ακτιο. Ιωάννινα-Πρέβεζα είναι 100 χλμ. Επι 4 που είναι η Αθήνα 800€. Προτιμώ αυτά τα 800€ να πάνε σε σέρβις γενικό και στις πινακίδες παρά στον νταλικιέρη που θα τα φάει σε πιτόγυρα...
Τώρα όσον αφορά τις πινακίδες δεν γίνεται αλλιώς όσο πάει το μαλλί...

nonos

Member
Reaction score
24.391
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Εγω περισσοτερο το ειπα απο την αποψη του κινδυνου να σε αφησει στο δρομο ή να κινδυνεψεις απο τα υδραυλικα. Το κοστος μεταφορας εχε υποψιν δεν ειναι αναλογικο των χιλιομετρων. Απο Βεροια στην Αθηνα που εψαχνα για φιλο, το αμαξι ερχοταν στα 500e. Αν ο μεταφορεας εχει και αλλη μεταφορα προς τον γυρισμο το κοστος πεφτει ευκολα.
Εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια τι θελεις και ποσο το αντεχεις το κοστος:)

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Εγω περισσοτερο το ειπα απο την αποψη του κινδυνου να σε αφησει στο δρομο ή να κινδυνεψεις απο τα υδραυλικα. Το κοστος μεταφορας εχε υποψιν δεν ειναι αναλογικο των χιλιομετρων. Απο Βεροια στην Αθηνα που εψαχνα για φιλο, το αμαξι ερχοταν στα 500e. Αν ο μεταφορεας εχει και αλλη μεταφορα προς τον γυρισμο το κοστος πεφτει ευκολα.
Εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια τι θελεις και ποσο το αντεχεις το κοστος :mobile:
Κατάλαβα, τα μηχανικά και τα υδραυλικά πάντα τα φοβόμασταν σε αυτό το αμάξι και ιδίως τα υδραυλικά. Το 2008 μείναμε από σφαίρες πηγαίνοντας για Μέτσοβο απο τον παλιό δρόμο. Με χίλια ζόρια τη κατεβάσαμε χωρίς πίσω σφαίρες...

Top Bottom