Εγω ο μικρουλης

θα ελεγα πως η ιδιοκτησία ενος αντικείμενου μπορεί πολλές φορες να εχει πολλη μεγαλύτερη αξια απο χρηματα.. πολλες φορες οι ανθρωποι που τα εχουν τα βλεπουν και σαν το μεταφορικο μεσο που εφτασε στο τελος ζωης του...η ακομα χειροτερα στο σημερα τους προκαλει τεραστιο προβλημα στην καθημερινοτητα που τις περισσότερες φορες δεν τους ενδιαφέρει το τι θεωρουμε εμεις σωστο να γινει.. γιατι απλα δεν το βλεπουν απο την οπτικη γωνια που βλεπουμε εμεις τα αμαξια περασμενων δεκαετιων...
Τωρα για το αμαξι που ανοιξατε συζητησει..θα ελεγα πως μπορει ανετα μετα απο συζητήσει με την οικογενεια σου να χρησιμοποιηθει σαν donor for your cx για να δεις ενα τουλαχιστον αγαπημενο αμαξι ξανα στον δρομο..

Τωρα το τι αξίζει μάλλον για να ειμαι δικαιος στο δικο μου μυαλο ..και τι ισως θα εκανα εγω εαν εμπαινα στο σωμα σου...
Θα εκανα μια ιντερνετικη βολτα...

για το συγκεκριμενο μετα θα το εκανα κομματια

και θα πουλαγα το αμαξι μονος μου ως ανταλακτικα στο αγγλικο και Ιαπωνικο ebay...

Just saying me...
Η θα το εβαζα οπως ειναι σαν barn find with reserve price στο χιλιαρικο που λετε και θα εβλεπα ποσο πανω η κατω μπορω να το πουλησω.. στα διαφορα site που υπαρχουν για δημοπρασιες αυτοκινητων στο ιντερνετ...
Αυτα απο εμενα για το αγαπημενο σου cx....
Keep going.....σε οτι...