- Reaction score
- 28.791
- Πόντοι
- 1.607
Ειχα καιρο να την δω...
Σημερα πρωι πρωι..ειχα την τυχη(epinα και το καφεδακι μου)..να περασει μπροστα μου...BMW Z8....εξαιρετικο..και με Greek plates..
Αυτή δεν οδηγούσε ο Μουρ στην τηλεοπτική σειρά "Οι αντίζηλοι"; Φερράρι ο ΚέρτιςΑερανατηση εχει η 600. Μεσα σε αυτο το φανοποιειο ειχε και μια Αston Martin DBS κλουκλαρα View attachment 3547
Ακριβως!Αυτή δεν οδηγούσε ο Μουρ στην τηλεοπτική σειρά "Οι αντίζηλοι"; Φερράρι ο Κέρτις
Είναι όντως υπέροχη! Που βρίσκεται αυτό το φανοποιείο? Για ποια DBS πρόκειται? Εξακύλινδρη (απλή, vantage), ή τη V8 με τον κλασσικό κινητήρα των 5340 κ.εκ. που "φόρεσαν" αργότερα και οι μεταγενέστερες Aston Martin για 3, περίπου, δεκαετίες? (δημιούργημα του φοβερού μηχανικού της Aston Martin Tadek Marek)Αερανατηση εχει η 600. Μεσα σε αυτο το φανοποιειο ειχε και μια Αston Martin DBS κλουκλαρα View attachment 3547
Το V8 . Θα ανεβασω φωτο συντομα!!! Στο Πειραια.Είναι όντως υπέροχη! Που βρίσκεται αυτό το φανοποιείο? Για ποια DBS πρόκειται? Εξακύλινδρη (απλή, vantage), ή τη V8 με τον κλασσικό κινητήρα των 5340 κ.εκ. που "φόρεσαν" αργότερα και οι μεταγενέστερες Aston Martin για 3, περίπου, δεκαετίες? (δημιούργημα του φοβερού μηχανικού της Aston Martin Tadek Marek)
jaguar??View attachment 3816
Τρομερό αμάξι!!!!!!Όποιος βρεί τι μάρκα είναι..........
Εγώ πήρα τη ΦΙΛΠΑ τηλ.και ρώτησα.....Δεν άντεξα...
Το σεβασμό μου και την αγάπη μου.. Σου φτάνει?τι κερδιζω..?

??????Manoula mou...
Δείτε τις ζάντες και το XJ-S (και όχι XJS όπου λεγόταν μεταγενέστερα, μετά το facelift toy 1991)! Πρόκειται, από ότι φαίνεται, για αυθεντικό μοντέλο "1ης γενιάς", πριν δηλαδή τα μοντέλα ΗΕ του 1981 και έπειτα με τον High Efficiency κινητήρα V12. Λένε μάλιστα ότι την πρώτη χρονιά παραγωγής της υπήρχαν κάποια θεματάκια ποιότητας και από το σήμα XJ-S στην ουρά, σε αρκετά αντίτυπα, έλειπε η παύλα και φαινόταν ένα XJ S, με διάστημα μεταξύ XJ και S! Είναι μοντέλο με το πολύ σπάνιο χειροκίνητο 4τάχυτο κιβώτιο, ή το 3τάχυτο αυτόματο?View attachment 3889jaguar xjs v12 1976
(Saimon Templar The Saint) injection, 3τάχυτο αυτόματο, με κόκκινο δερμάτινο σαλόνι σε απλά καινουργια κατάσταση!!!!!!!Δείτε τις ζάντες και το XJ-S (και όχι XJS όπου λεγόταν μεταγενέστερα, μετά το facelift toy 1991)! Πρόκειται, από ότι φαίνεται, για αυθεντικό μοντέλο "1ης γενιάς", πριν δηλαδή τα μοντέλα ΗΕ του 1981 και έπειτα με τον High Efficiency κινητήρα V12. Λένε μάλιστα ότι την πρώτη χρονιά παραγωγής της υπήρχαν κάποια θεματάκια ποιότητας και από το σήμα XJ-S στην ουρά, σε αρκετά αντίτυπα, έλειπε η παύλα και φαινόταν ένα XJ S, με διάστημα μεταξύ XJ και S! Είναι μοντέλο με το πολύ σπάνιο χειροκίνητο 4τάχυτο κιβώτιο, ή το 3τάχυτο αυτόματο?
Leo manoula mou...giati ke ego ime latris ton Jaguar, sto fleet echo afti tin stigmi dio gatakia, ena S type 3.0 V6 ke mia Xj8 me ton 3,2 V8 se top eksoplismo...??????