Τι κάναμε σήμερα με το 2cv/DS/CX ή κάποιο άλλο ιστορικό μας Citroen?

nonos

Member
Reaction score
23.861
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Δυστυχως δεν καταφερα να εντοπισω τη φωτογραφια που ειχα τραβηξει αυτη τη bx της Σπαρτης οσο ημουν στο κεντρο νεοσυλλεκτων και επαιρνα καμια εξοδο το ΄14.
Μια μοναδικη φορα εχω δει bx sport απο κοντα προ δεκαετιας. Ηταν για χρονια μονιμη στη πλατεια πισω απο το Αστυνομικο Μεγαλο Πατρων σε μετρια κατασταση αλλα εμφανως γνησια σε χρωμα μπλε-ραφ. Ειχα δημοσιευσει και τη φωτογραφια της παλιοτερα. Μαλιστα την ειχε ταξει στον billaras αλλα ο ιδιοκτητης ενω ειχε ουζερι στην πλατεια δε ξερουμε τι εγινε και εφυγε απο την περιοχη οπως και το αυτοκινητο.
Επισης ο visa chrono ειχε δημοσιευσει στο αναλογο θεμα φωτογραφια εποχης απο τον Καρελη στη Λαμια με μια.
Κατά τύχη βρέθηκα στη Σπάρτη τη περασμένη βδομάδα και την εντόπισα πάλι:
27949

Reaction score
18.221
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
ela nte...

ki i plaka einai oti borei na einai ta idia me 407 kai c5

Stargazer

Member
Reaction score
2.195
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά

KostasX

Member
Reaction score
5.210
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα

Taskos

Member
Reaction score
3.682
Πόντοι
777
Δηλαδή δεν είδες διαφορά?

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.939
Πόντοι
747
Αυτά έχω :lol::lol::lol: αλλά δεν....!!

....φυσικά, πάντα πρέπει να έχουμε σαφή εμπειρία από την προγούμενη κατάσταση προκειμένου να αντιληφθούμε και την διαφορά μετά από κάποια αλλαγή / ρύθμιση.

Ειδικά, σε τέτοιες μικρές ιπποδυνάμεις, η διαφορά γίνεται αισθητή μόνον σε δυναμόμετρο, ή σε συγκεκριμένες διαδρομές, που πλέον αισθανόμαστε αν "τραβάει" παραπάνω, ή αν πάει πιο εύκολα / πχ με μια ταχύτητα επάνω.

Οδηγώ σε καθημερινή βάση αυτοκίνητο των 39 ίππων ( ....όταν οι συνθήκες / ρυθμίσεις είναι ιδανικες ), και όντας μόνος, πάω καλά, αν μπεί και δεύτερος, έστω η ελαφριά κυρία μου, το αισθάνεσαι άμεσα.

Με το κιτ αυτό, οι διαφορές που προφανώς θα υπάρχουν, θεωρώ ότι θα είναι "μη ανιχνεύσιμες" εύκολα στην καθημερινή χρήση. Αν και θεωρητικά, τα 5-6-7 αλόγατα επιπλέον, ( περίπου ) είναι σημαντική αύξηση.

nonos

Member
Reaction score
23.861
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Γιωργο καλημερα, νομιζω ειναι λιγο αντιφατικο αυτο που λες. Απο την αλλη μπορει εγω να καταλαβα λαθος. Εννοω οτι ακριβως επειδη αν προσθεσεις εναν συνεπιβατη σε αυτοκινητο τοσο χαμηλης ιπποδυναμης αντιλαμβανεσαι την διαφορα ετσι και αν καταφερεις να παρεις 5-7 αλογα και αυτο γινεται αμεσως αντιληπτο. Εδω το aircondition ανοιγεις σε ορισμενα αυτοκινητα και αντιλαμβανεσαι την διαφορα:lol:

KostasX

Member
Reaction score
5.210
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Η διαφορά τών εμβόλων φυσικά καί είναι τεράστια.Πραγματικα άλλο αυτοκίνητο. Επίσης έχω καί την 1.2.3 Bluetooth Ignition του Burton όπου σε αφήνει να ρυθμίσεις Live την ανάφλεξη αλλά καί να δημιουργήσεις δικά σου Preset.. Οπότε Καταλαβαίνεις απευθείας το τι κάνεις!!! Στο ποστ μου φυσικά και αστειεύομαι μιας καί γράφω ότι η σκιά μου είναι πιο γρήγορη.

Stargazer

Member
Reaction score
2.195
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Η διαφορά τών εμβόλων φυσικά καί είναι τεράστια.Πραγματικα άλλο αυτοκίνητο. Επίσης έχω καί την 1.2.3 Bluetooth Ignition του Burton όπου σε αφήνει να ρυθμίσεις Live την ανάφλεξη αλλά καί να δημιουργήσεις δικά σου Preset.. Οπότε Καταλαβαίνεις απευθείας το τι κάνεις!!! Στο ποστ μου φυσικά και αστειεύομαι μιας καί γράφω ότι η σκιά μου είναι πιο γρήγορη.
έχει preset για τσιγκούνηδες;

Top Bottom