Στις 6 είναι κάθετο, ποτέ δεν ήταν από την μαμά του έτσι...στις 19:30 για τους λόγους που είπαμε![]()
Σίγουρα υπάρχει κάποιο λάθος...δεν έχεις σωστούς κύκλους στροφης εαν είναι στο κέντρο...Το έχω μετρημένο στο δικό μόυ. Επίσης υπάρχει καί ενα μικρό σημάδι στο πολυσφηνο της κρεμαργιερας πού δείχνει την ιδεατή θέση του τιμονιού καί αυτή είναι ώρα 7 η αν κάνεις μια μικρή πατέντα ώρα 5..Το επιβεβαίωσα σήμερα. Με το τιμόνι στην ευθεία, η ακτίνα είναι στο 6.
Ειχα μνήμες από την χρήση, που το κρατούσα σαν χειριστήριο φάντομ, και επιβεβαιώθηκα.
Και το έχω στην κατοχή μου από την πρώτη ημέρα. Δεν έχει υποστεί αλλοίωση / μετατροπή / ρύθμιση. Ειναι η εργοστασιακή.
Δώσε φωτό και στοιχεία να το ελέγξω, τώρα που είναι ακόμα .........γυμνό ! Ουα ουά ουά.Σίγουρα υπάρχει κάποιο λάθος...δεν έχεις σωστούς κύκλους στροφης εαν είναι στο κέντρο...Το έχω μετρημένο στο δικό μόυ. Επίσης υπάρχει καί ενα μικρό σημάδι στο πολυσφηνο της κρεμαργιερας πού δείχνει την ιδεατή θέση του τιμονιού καί αυτή είναι ώρα 7 η αν κάνεις μια μικρή πατέντα ώρα 5..

Με φανάρι ομίχλης;Μόλις βγήκαν από το εργοστάσιο, φαίνεται ξεκάθαρα στις 19:30 με ευθείες ρόδες...
View attachment 27699
Βεβαίως, τα τελευταία ανάλογα κ την χώρα προορισμόυ, το δικό μου το άσπρο το έχει ακόμη από την μάνα του...τα after market είναι ποιο τετραγωνικά κ δε μου αρέσουν...Με φανάρι ομίχλης;
Από εκεί ξεχωρίζαμε την δεκαετία του '80, τα "εισαγωγής" από κυρίως Ολλανδία και λιγότερα τα της Γερμανίας.Βεβαίως, τα τελευταία ανάλογα κ την χώρα προορισμόυ, το δικό μου το άσπρο το έχει ακόμη από την μάνα του...τα after market είναι ποιο τετραγωνικά κ δε μου αρέσουν...
δεν ειναι απολυτο, το δικο μου απο εξω ηρθε αλλα ηταν οκΑπό εκεί ξεχωρίζαμε την δεκαετία του '80, τα "εισαγωγής" από κυρίως Ολλανδία και λιγότερα τα της Γερμανίας.
Ηταν πλέον υποχρωτικό βάσει νόμου, και όταν τα βλέπαμε στις μάντρες, ξέραμε ότι έχουν 100.000+ χιλιόμετρα, και πολύ αλάτι στα σασσί τους.
Πουλήθηκαν τότε πολλά "σαπάκια" σε ανθρώπους που δεν είχαν την γνώση.
εγώ το χάλασα!Έβαλα τη xantia μπρος να φορτίσει η μπαταρία.. δυσκολεύτηκε αλλά πήρε.. λέω άρχισε να κουράζεται η μπαταρία.. βγαίνω να πάω απέναντι να τραβήξω λάστιχο να την ξεπλυνω και σα να μου μύρισε βενζίνη.. λέω καυσαέρια θα είναι απ' την ακινησία μυρίζει παραπάνω.. γυρνάω την κοιτάω και βλέπω να τρέχει κάτω ποτάμι... Έντρομος τρέχω απέναντι, σβήνω κινητήρα και ανοίγω καπώ.. απίστευτη μυρωδιά βενζίνης και εσκασε-ανοιξε ο σωλήνας υψηλής που πάει στο ρυθμιστή πίεσης καυσίμου.. τυχερός πολύ που ήταν κρύο το αυτοκίνητο γιατί αλλιώς θα ήταν πολύ άσχημη η εξέλιξη...
Φυσικά και η δυσκολία εκκίνησης ήταν από την απώλεια ποσότητας όχι από τη μπαταρία που είναι και ενός έτους...

Το γύρισα να δω αν ήταν αυτό που υποψιαζομουν... ήταν τελικάΔλδ σου μύρισε βενζίνη και το γύρισες σε βενζίνη? Να σε πάρω στο γάμο μου να μου πεις και του χρονου![]()

ναι, ειναι το τεστ για να δεις αν θα βγαλει φλογες απο το καποΔλδ σου μύρισε βενζίνη και το γύρισες σε βενζίνη?