Είναι αυτοκόλλητα τα πίσω ή ανάγλυφα ??
Ανάγλυφα Είναι!Είναι αυτοκόλλητα τα πίσω ή ανάγλυφα ??
Με τι τα εκανες με ανεξίτηλο μαρκαδορο ? Το GR θα το εβγαζαView attachment 12379
View attachment 12380
View attachment 12381
Ετοιμα και τα υπόλοιπα! Εμεινε μόνο το πλαϊνό σήμα από τη μεριά του οδηγού. Στο Super μου ξέφυγε λίγο το p... Νομίζω όμως με λίγο οινόπνευμα διορθώνεται η ατέλεια.
Ναι με ανεξίτηλο. Ούτε μονώσεις με ταινίες ούτε τίποτα. Πολύ βολικό με ικανοποιητικό αποτέλεσμα! Το GR είναι ας πούμε κειμήλιο. Θυμίζει μια άλλη εποχή, όταν για να πας στο εξωτερικό ήταν απαραίτητο.Με τι τα εκανες με ανεξίτηλο μαρκαδορο ? Το GR θα το εβγαζα
Ναι χαμηλά !View attachment 12421
Λύστε μου μιά απορία: Ανάμεσα στη μηχανή και στη μπαταρία, δεν πρέπει να υπάρχει κάπου η πράσινη αντλία των υδραυλικών;;;
Εχει ιμάντα. Φαίνεται ξεκάθαρα. Ο άξονας είναι για να ρυθμίζεις το πόσο τεντωμένος θα είναι ο ιμάντας. Τέτοιου είδους τεντωτήρα έχει και το Datsun πάνω στο δυναμό και το Subaru, πάλι στο δυναμό. Είμαι σίγουρος γι' αυτό που λέω.Δεν έχει ιμάντα έχει άξονά!
Αύριο θα πάω γκαράζ και θα βγάλω Φωτό να δεις πως Είναι!Εχει ιμάντα. Φαίνεται ξεκάθαρα. Ο άξονας είναι για να ρυθμίζεις το πόσο τεντωμένος θα είναι ο ιμάντας. Τέτοιου είδους τεντωτήρα έχει και το Datsun πάνω στο δυναμό και το Subaru, πάλι στο δυναμό. Είμαι σίγουρος γι' αυτό που λέω.
Μα έβαλα πιο πάνω φώτο, όχι από τη δική μου, πιο πάνω και φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει ιμάντα.Αύριο θα πάω γκαράζ και θα βγάλω Φωτό να δεις πως Είναι!
ιμάντες με άξονά! Η δικιά σου τι έχει?Μα έβαλα πιο πάνω φώτο, όχι από τη δική μου, πιο πάνω και φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει ιμάντα.
Η δικιά μου δεν έχει! Πάντως σου λέω, ο άξονας είναι για να ρυθμίζεις τον ιμάντα.ιμάντες με άξονά! Η δικιά σου τι έχει?
Δεν έχει σφαιρα?Η δικιά μου δεν έχει! Πάντως σου λέω, ο άξονας είναι για να ρυθμίζεις τον ιμάντα.
από τις φωτό, φαίνεται να έχει σφαιρα συσσωρευτή, αλλά oχι την αντλιαΔεν έχει σφαιρα?
Σφαίρα έχει, αντλία δεν έχει.Δεν έχει σφαιρα?
Έχω σφαίρα για μονοκαννο...Δεν έχει σφαιρα?
ναι. δεν πεφτει αμεσα. αλλα και όχι και μηνες!! και ολοκαινουργια υδρο ds. cx. sm, bx, gs (και ξαντια, ΧΜ προ `94) μετα από μια νυχτα θα εχει κατσει τελειως.Οταν είναι στη σκάλα πορείας, κανονικά δεν πέφτει αμέσως μόλις κλεισεις τη μηχανή. Ενα καλοδιατηρημένο συστημα παραμένει στη θέση πορείας και για μήνες..