Video για την DS

Taskos

Member
Reaction score
3.682
Πόντοι
777
Συγνώμη αλλά με όλο τον σεβασμό στην προσπάθεια που καταβάλλουν, αλλά ΔΕΝ καταλαβαίνω που το πάνε.
Minimum badget?
Rat rod?
Just for the fun of it?

maxtsif

Member
Reaction score
4.611
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Καινούρια ταινία του Francis Ford Coppola με τίτλο "Megalopolis", μια επική ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα κάνει πρεμιέρα στο 77ο Φεστιβάλ Καννών στις 16 Μαΐου 2024.
Τι άλλο αυτοκίνητο θα μπορούσε να οδηγεί ο πρωταγωνιστής...

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.864
Πόντοι
827
Καινούρια ταινία του Francis Ford Coppola με τίτλο "Megalopolis", μια επική ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα κάνει πρεμιέρα στο 77ο Φεστιβάλ Καννών στις 16 Μαΐου 2024.
Τι άλλο αυτοκίνητο θα μπορούσε να οδηγεί ο πρωταγωνιστής...

Όπως τραγουδούσε και ο Τζιμάκος... Francis Ford Coppola, Rainer Werner Fassbinder και ξέρω ψωμί...
Και για μεν τον Fassbinder δεν το ξέρω, για τον Coppola, είναι γνωστός θαυμαστής της DS...

dap

Member
Reaction score
1.496
Πόντοι
407
Πόσο θα αντέξουνε ο Μάρκος κι ο Τσιτσάνης;
δεν έχουν κάνει ούτε ένα βίντεο κλιπ.....

Από το ίδιο τραγουδάκι του Τζιμάκου
Τι με θύμησες....

nonos

Member
Reaction score
23.856
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Με καφεδάκι απογευματινό ή αύριο το πρωί.. Απολαυστικό..

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Απίθανο βίντεο. Ότι καλύτερο έχω δει σε ανακατασκευή από μια πρώτη ματιά. θα το απολαύσω αναλυτικά σπίτι :thumbs:

dap

Member
Reaction score
1.496
Πόντοι
407
Βγήκαν τα βατράχια στην στεριά.....

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.864
Πόντοι
827
Βγήκαν τα βατράχια στην στεριά.....

Σε μια βροχερή ημέρα εκτός από τα σαλιγκάρια βγαίνουν και τα βατράχια :lol:

dap

Member
Reaction score
1.496
Πόντοι
407
Να και ένας Έλληνας που κάνει παρουσιάσεις ιστορικών αυτοκινήτων...... Εγώ τον πρωτοείδα όταν έκανε παρουσίαση για την 124, τώρα βλέπω ότι έκανε και για την DS. Δεν έχω γνώσεις για να αξιολογήσω την παρουσίαση (τα παιδιά του φόρουμ ξέρουν καλύτερα), αλλά είναι ευχάριστος να τον παρακολουθείς και μιλάει σχετικά καλά την ελληνική γλώσσα (δυστυχώς στις μέρες μας είναι σπάνιο..)

nonos

Member
Reaction score
23.856
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Κυκλοφορει ευρεως τις τελευταιες μερες αυτη η παρουσιαση, οπως και οι διθυραρμοι του πασιγνωστου δοκιμαστη του Nurburgring πανω στη xantia activa οδηγουμενη στο οριο. Δεν ειναι τυχαια η αναφορα και σε αυτο το βιντεο γιατι και στις δυο περιπτωσεις λεγονται πραγματα λαθος τεχνικα, ενω στο ξενο βιντεο ακομα και αρνητικα σχολια που δεν ισχυουν. Τουλαχιστον εκει το βιντεο κλεινει με απιστευτα διθυραμβικα σχολια για την αναρτηση του αυτοκινητου και τη λειτουργια της. Δεν ειμαι λοιπον εγω αρνητικος ,απλα μαλλον γνωριζω περισσοτερα.
Απο εκει και περα για να γυρισω στο ελληνικο βιντεο, υπαρχουν πολλα "θεματα" εκφρασης, διατυπωσης και συντακτικου που βγαζουν ενα αποτελεσμα για "μαζικη καταναλωση". Sorry but no. Γιατι? Γιατι εχεις χρονο, δεν εισαι live, εχεις κορυφαια καμερα, εξαιρετικο δειγμα οχηματος (τυχαινει να γνωριζω ποιοι το ανακατασκευασαν) και πιανεσαι αδιαβαστος, δε ρολλαρεις λεκτικα και κανεις και λαθη που ειχες χρονο να διορθωσεις. Και εσυ και ο δευτερος. Αρα δεν εχεις επιγνωση ή σωστη καθοδηγηση. Δεν αρκει λοιπον να σου αρεσουν τα αυτοκινητα αλλα πρεπει να διαβασεις κιολας και να γνωριζεις πριν παρουσιασεις. Εξαρταται βεβαια και που θελεις να απευθυνθεις ,αν το κανεις για views/χρηματα ή αν εχεις πολυ υψηλα standards απο τον εαυτο σου πρωτιστως.

Last edited:
Top Bottom