Video για την DS

GiwrgosTer

Member
Reaction score
559
Πόντοι
367
Περιοχή
Χανιά, Κρήτη
Η σειρα του γνωστου αμερικανου car wizard για το citroen ds που αγορασε απο τον youtuber hoovies garage
απ το πιο παλιο στο πιο προσφατο βιντεο, αρκετα ενδιαφερον

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.571
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Το κλασικό στερεότυπο στον τίτλο του βίντεο αναφορικά με την αξιοπιστία της.
Μια συντηρημένη DS είναι αξιόπιστη.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.372
Πόντοι
747
Εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι το τεστ / βιδεον, είναι γυρισμένο με δεξιοτίμονα, και αν οι μνήμες μου λειτουργούν σωστά, οι πινακίδες ειναι Νοτίου Αφρικής, και ειδικότερα από το Γιοχάνενσμπουργκ. :dscabrio:

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.589
Πόντοι
827
Εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι το τεστ / βιδεον, είναι γυρισμένο με δεξιοτίμονα, και αν οι μνήμες μου λειτουργούν σωστά, οι πινακίδες ειναι Νοτίου Αφρικής, και ειδικότερα από το Γιοχάνενσμπουργκ. :dscabrio:
Μα στην Νότιο Αφρική οδηγούν δεξιοτίμονα. Και δεν θα μπορούσε διαφορετικά, αν σκεφτείς ότι είναι πρώην Βρετανική κτήση (οδηγούν δεξιοτίμονα), με μεγάλο ποσοστό πληθυσμού ολλανδικής καταγωγής (που στην Ολλανδία παλιότερα οδηγούσαν και αυτοί δεξιοτίμονα)

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.372
Πόντοι
747
Μα στην Νότιο Αφρική οδηγούν δεξιοτίμονα. Και δεν θα μπορούσε διαφορετικά, αν σκεφτείς ότι είναι πρώην Βρετανική κτήση (οδηγούν δεξιοτίμονα), με μεγάλο ποσοστό πληθυσμού ολλανδικής καταγωγής (που στην Ολλανδία παλιότερα οδηγούσαν και αυτοί δεξιοτίμονα)
Δεν λέω ότι δεν οδηγούν δεξιοτιμονα. Κοντεψα να ......παντρευτώ εκεί και .......ξέρω.

Άλλο εννοούσα. Ότι το τεστ, ( προωθηση ) το κάνανε εκεί, και όχι σε κάποια από τις......δύσκολες χώρες, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, κλπ.

Taskos

Member
Reaction score
3.419
Πόντοι
777
Στη Σουηδία αλλάξανε από την αριστερή πλευρά του δρόμου, στη δεξιά σε ΜΙΑ μόνο ημέρα- Dagen-H 1967. :dizzy:

Taskos

Member
Reaction score
3.419
Πόντοι
777
Γιατί έχει πεντάλ συμπλέκτη? :what:
Πρόκειται για ένα μόνο αυτοκίνητο?

Last edited:

dap

Member
Reaction score
1.279
Πόντοι
407
Άσχετο με το θέμα, σχετικό με το βίντεο: Προφανώς είναι της δεκαετίας του 1960 και έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Θυμάμαι και εκείνο της δεκαετίας του 1980 με CX, 124, σειρά 5, Άουντι 100 και Fiat Chroma. Έχω δει κάμποσα και του 70 και 80, όλα γερμανικά, αλλά παραδόξως αρκούντως αντικειμενικά. Πως γίνεται να έφτιαχναν τότε τόσο μεστές παρουσιάσεις αυτοκινήτων, θίγοντας όλα αυτά που πραγματικά ενδιαφέρουν έναν οδηγό και σήμερα να λένε αν οι ζάντες προσθέτουν ομορφιά και αν τα νίκελ δείχνουν ταιριαστά; Δεν εξαιρώ ούτε τους Γάλλους, υπάρχει μια γαλλική παρουσίαση της ΧΜ, με 605, 124 και 525, η οποία είναι τραγική, δε λέει απολύτως τίποτα, παραγγελθείσα διαφήμιση είναι. Το ίδιο και μια αγγλική του Quentin Wilson με W210, E39, A6, GS300 Jag S-Type κι αυτή πληρωμένη διαφήμιση και ας βγάζει την ΜΒ πρώτη. Δεν έχω δει καλύτερα συγκριτικά στο ιντερνετ από τα γερμανικά μέχρι και το τέλος του 90 και για να απαντήσω σε πιθανές ενστάσεις θα πω ότι δεν έβγαζαν πάντα πρώτα τα δικά τους, ήταν αντικειμενικοί.

Taskos

Member
Reaction score
3.419
Πόντοι
777
Για τον Quentin Wilson πάντως δεν (θέλω να) το πιστεύω ότι δεν ήταν αντικειμενικός ή τουλάχιστον ατεκμηρίωτος.
Όσο για τις σύγχρονες παρουσιάσεις άσε καλύτερα.

Nikephoros

Member
Reaction score
14.211
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Για τον Quentin Wilson πάντως δεν (θέλω να) το πιστεύω ότι δεν ήταν αντικειμενικός ή τουλάχιστον ατεκμηρίωτος.
Όσο για τις σύγχρονες παρουσιάσεις άσε καλύτερα.
Συμφωνώ και εγώ για τον Quentin Wilson. Τον παρακολουθώ στο Classic cars και όλες οι συμβουλές που δίνει σε επιστολές αναγνωστών είναι πραγματικά τεκμηριωμένες και γεμάτες ουσία.

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.589
Πόντοι
827
Από τα λίγα που έχω παρακολουθήσει από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς FFWD.
Αυτό εκτίμησα στο συγκεκριμένο ήταν η "πολυλογία" των "πρωταγωνιστών" :lol:
Νομίζω θα έχει συνέχεια το συγκεκριμένο και αξίζει παρακολούθηση

Top Bottom