απ το πιο παλιο στο πιο προσφατο βιντεο, αρκετα ενδιαφερον
Μα στην Νότιο Αφρική οδηγούν δεξιοτίμονα. Και δεν θα μπορούσε διαφορετικά, αν σκεφτείς ότι είναι πρώην Βρετανική κτήση (οδηγούν δεξιοτίμονα), με μεγάλο ποσοστό πληθυσμού ολλανδικής καταγωγής (που στην Ολλανδία παλιότερα οδηγούσαν και αυτοί δεξιοτίμονα)Εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός ότι το τεστ / βιδεον, είναι γυρισμένο με δεξιοτίμονα, και αν οι μνήμες μου λειτουργούν σωστά, οι πινακίδες ειναι Νοτίου Αφρικής, και ειδικότερα από το Γιοχάνενσμπουργκ.![]()
Δεν λέω ότι δεν οδηγούν δεξιοτιμονα. Κοντεψα να ......παντρευτώ εκεί και .......ξέρω.Μα στην Νότιο Αφρική οδηγούν δεξιοτίμονα. Και δεν θα μπορούσε διαφορετικά, αν σκεφτείς ότι είναι πρώην Βρετανική κτήση (οδηγούν δεξιοτίμονα), με μεγάλο ποσοστό πληθυσμού ολλανδικής καταγωγής (που στην Ολλανδία παλιότερα οδηγούσαν και αυτοί δεξιοτίμονα)
Συμφωνώ και εγώ για τον Quentin Wilson. Τον παρακολουθώ στο Classic cars και όλες οι συμβουλές που δίνει σε επιστολές αναγνωστών είναι πραγματικά τεκμηριωμένες και γεμάτες ουσία.Για τον Quentin Wilson πάντως δεν (θέλω να) το πιστεύω ότι δεν ήταν αντικειμενικός ή τουλάχιστον ατεκμηρίωτος.
Όσο για τις σύγχρονες παρουσιάσεις άσε καλύτερα.