- Reaction score
- 20.346
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan
πολυ ωραιο Τασο!
Ευχαριστώ!πολυ ωραιο Τασο!
BRAVO BRAVO BRAVOΜια και οι καιροί δεν μας επιτρέπουν να χαιρόμαστε πλήρως τα αυτοκίνητά μας και επειδή οι αποστάσεις στα Γιάννενα είναι αρκετά μικρές (αν αγνοείς τη μορφολογια του εδάφους) και γουστάρω κι εγώ τα ποδήλατα...
View attachment 23033
Ορίστε το συχνότερο μεταφορικό μέσο μου! Το ποδήλατο αυτό είναι ένα Γ Ν Η Σ Ι Ο Τ Α Τ Ο Peugeot P8L, τύπου touring, μοντέλο 1985, αγορασμένο Απρίλιο του 1986 από τη θεία μου (παρόλο που είναι αντρικός σκελετός) έναντι 30.000 Δρχ. Τα πάντα πάνω του είναι γνήσια, εκτός από τα πίσω γρανάζια γιατί κόλλαγε η καστάνια δυστυχώς. Αντικαταστάσθηκαν όμως με μοντέρνο εξάρτημα Shimano με 6 ταχύτητες αντί για 5 που είχε το γνήσιο Maillard, αλλά χάριν γνησιότητος απομονώσαμε την πρώτη και είναι σαν να έχει 5 πάλι. Αλλαγμένο είναι και το πίσω φανάρι καθώς ήταν σπασμένο και η ταινία στο τιμόνι γιατί η παλιά άρχισε να ξεκολλάει μετά από κανα χρόνο απ την ανάσταση του.
Ήταν κρεμασμένο στον αέρα στην αποθήκη για να μην χαλασουν τα λάστιχα και με την αλυσίδα βγαλμένη ώστε να μην χαλάσει το πισινό ντεραγιέ από το 1992. Το έβγαλα, το έπληνα, άλλαξα τακάκια και ντίζες φρένων και έκανα τις πρώτες 3 4 βολτες με τα παλιά λάστιχα τα οποία παραδόξως δεν έγιναν κιμάς αλλά τα άλλαξα γιατί είχαν ανοίξει αρκετά στα πλαϊνά. Ανοίχθηκαν τα κέντρα των τροχών και γρασαρίστηκαν, όπως και η πεταλιέρα, έγινε ακτινολόγηση και με τη βοήθεια του πιο χρήσιμοι εργαλείου για έναν μάστορά (βαριά) ισιώθηκαν και λίγο οι ζάντες. Πλέον το χαίρομαι και πατάω στις κόντρες κάτι κάγκουρες με C50 και TownMate
Η τελική που έχω πιάσει είναι 67 χλμ/ώρα στην κατηφόρα και 58.1 στην ευθεία.

Ευχαριστώ! Είναι πράγματι δυνατό! Δε μασάει τίποτα. Και στη βροχή πάω με τα φτερά που έχει και το δυναμό δουλεύει άψογα τη νύχτα έχω και τη θήκη στη σχαρούλα για τα πραγματα πενα ειναι το άτιμο. Μόνο αν βρω θα βάλω μεγαλύτερο τσαντάκι γιατί αυτό δεν επαρκεί πλέον.BRAVO BRAVO BRAVO
Τάσο έχεις πολύ δυνατό ποδήλατο και πραγματικά είναι κουκλί.![]()
Εγώ μετάνιωσα που πέταξα την σχάρα του δικού μου. Να βρεις κάτι σαν αυτόΕυχαριστώ! Είναι πράγματι δυνατό! Δε μασάει τίποτα. Και στη βροχή πάω με τα φτερά που έχει και το δυναμό δουλεύει άψογα τη νύχτα έχω και τη θήκη στη σχαρούλα για τα πραγματα πενα ειναι το άτιμο. Μόνο αν βρω θα βάλω μεγαλύτερο τσαντάκι γιατί αυτό δεν επαρκεί πλέον.
elate ki apo do....Προτείνω ένα ωραίο πρωινό να χτυπήσουμε ένα 6 στο 13033 και να πάρουμε τα ποδήλατά μας και να κάνουμε ένα ωραίο tour σε ενδιαφέρουσες γειτονιές.

Πρεπει να ηταν γυρω στο 2004,οταν με το διπλοσκελετο που εβαλα πιο πανω φωτογραφια,καταφερα να ριξω προσπεραση σε ενα ...Ford Canada του 1940,φορτωμενο με αχυρο.Πλέον το χαίρομαι και πατάω στις κόντρες κάτι κάγκουρες με C50 και TownMate
Η τελική που έχω πιάσει είναι 67 χλμ/ώρα στην κατηφόρα και 58.1 στην ευθεία.
Εννοείται ρε Nick... Ούτως ή άλλως ένα τσιγάρο δρόμος είναι elate ki apo do....![]()

Psinomai trela gia méta covid epoxi...Εννοείται ρε Nick... Ούτως ή άλλως ένα τσιγάρο δρόμος είναι 
Χωρίς πλάκα, μόλις μπορέσεις και έρθεις πίσω έστω και για λίγο πρέπει να κανονίσουμε, όλοι, σουαρε μετά οίνου και εκλεκτων εδεσματων και απειρη κουβέντα

παλιο ...e να σου βρουμε και κατι ποιοπαλιο ...

Δε συμφωνώ πλήρως αλλά γενικά σωστά τα λέει