Βόλτα και με τα 2, έτσι για να αλλάξουν θέσεις.

Το μικρό μερικές δουλειές για το σπίτι και μετά με συνόδευσε με μερικά εργαλεία σε συμφορουμίτη, ο οποίος μερικές φορές ανά διαστήματα εξαφανίζεται.
Το καθένα έχει δείξει την αξία του για την εποχή του. Το Megane I είχε την δική του θεώρηση των πραγμάτων για το πως βλέπει κάτι μια άλλη μερίδα των Γάλλων. Το R19 έθεσε κάποια πράγματα, προσπάθησε να την συνεχίσει το Megane I. ΟΚ, το R19 τιμολογήθηκε ουσιαστικά πριν την παραγωγή του, γι αυτό ήταν από τα γαλλικά που δεν σπάνε, δεν χαλάνε και δεν έβγαλε ιδιαίτερα λεφτά η Renault παρόλα τα εκατοντάδες χιλιάδες που έβγαλε. Το Megane I βγήκε μια εποχή περίεργη για την Renault που έγινε το ανάποδο, τιμολογήθηκε μετά την παραγωγή του, έτσι ναι μεν είχε πολύ καλά μηχανικά μέρη και σασί, έπασχε σε πάρα πολλά σημεία ποιότητας και ηλεκτρικά. Και το χειρότερο, ούτε το επόμενο Megane ΙΙ μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από το Ι. Αλλά πιστεύω ότι το καθένα τους έθεσε κάποια θεμέλια σε κάτι, όταν αντίστοιχες μάρκες π.χ. γερμανικές ψάχνονταν και δεν έκαναν μπροστά τους τίποτα. Κάτι τώρα που το κοιτάμε και το κοροϊδεύουμε, σε 20-30 χρόνια θα είναι δυσεύρετο και θα κατέχει την δική του σελίδα στην ιστορία της αυτοκίνησης.
Επίσης δεν μπορώ να ξεχάσω την εφευρετικότητα των Γάλλων στις διαφημίσεις:
Και για εμένα το Citroen AMI πραγματικά είναι ότι πιο άσχημο και κακόγουστο βγήκε ποτέ από την γραμμή παραγωγής της αγαπημένης μας γαλλικής μάρκας. Και; Τι σημαίνει αυτό; Γνώμη μου είναι. Για άλλους τους τρέχουν τα σάλια και θα έδιναν και το σπίτι τους για ένα τέτοιο. Για εμένα δεν λέει τίποτα. Για άλλους λέει πολλά. Άρα περί ορέξεως...