Αν δεν με ξεγελούν τα κουρασμένα γέρικα μάτια μου,

βλέπω ίχνη ΑΓΑΡΜΠΗΣ ηλεκτροσυγκόλλησης στο άκρο. Αν ισχύει, δεν ξέρω τον λόγο που οδήγησε κάποιον στο να ηλεκτροσυγκολλήσει το σημείο αυτό ! Θραύση ? Σε ποια συνθήκη συνέβει ?
Μέσα στο "παξιμάδι", υπάρχουν οι μαχαιρωτές ακμές, ( επαφή μειωμένης τριβής ). Αν το σημείο ( για κάποιο λόγο ) υπερφορτίστηκε, και προκάλεσε θραύση, θα πρέπει να εξετάσεις τις μαχαιρωτές "τριβές". Αν έχουν αλλαχτεί, συντήρηση που δεν γίνεται από κανεναν, ίσως σου δείξει κάτι !
Δεν θέλω να πάω πιο βαθιά,

( μια και εξετάζω φωτό γενικής εικόνας ), αλλά αν μπορείς, βεβαιωσου ότι τα ράμφη είναι στο άκρο τους ( δηλαδή στον προφυλακτήρα ) στο αυτό ύψος ! Και αν μπορείς, ότι είναι παράλληλα σχετικά με τα πίσω. Ευκολάκι. Σπάγγο, και μετράς τις αποστάσεις απο το έδαφος σε κατάσταση αφόρτωτου. Αν έχεις και Laser, a cup of tea !
Νεκροψία - νεκροτομή από .......απόσταση.

Εδώ ο άλλος, έκανε εγχείρηση από την ..........Κίνα ! Τι κάνει ο άνθρωπος για να διαφημιστεί και να κτίσει ..........πελατολόγιο
Εγώ δεν έχω .........μαγαζί, οπότε με ακούς ακίνδυνα.
( Σημ. Κανονικά, ειμαι στον Χολαργό. Θα ήταν εύκολη μία συνάντηση. Αλλά, ανεχώρησα πλέον και θα επιστρέψω .......γύρω στις 60 - 70 Αυγούστου. Αν δεν πιέζεσαι για ΑΜΕΣΕΣ αποφάσεις και ενεργειες, ίσως θα μπορούσα να βοηθήσω. Εν τω μεταξύ, μάζευε απόψεις και προτάσεις - κόστη, ώστε να ξέρεις που οδηγείσαι ).