Όπως λέγαμε Δημήτρη και για να το δεις και εσύ Απόστολε και όλοι, τον πήρα εγώ τηλέφωνο τον εκτελωνιστή και με παρέπεμψε στην ΟΜΑΕ και σε έναν συγκεκριμένο κύριο. Πήρα τηλέφωνο την ΟΜΑΕ και μου είπε μέσω email να επικοινωνήσω μαζί τους και να επισυνάψω τα σχετικά έγγραφα του αυτοκινήτου και το ΚΤΕΟ και θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Απλώς δεν πρόλαβα να το κάνω ακόμα, θα σας ενημερώσω με την 1η ευκαιρία. Να υπενθυμίσω ότι, δεδομένου ότι έχουμε ΚΤΕΟ και τις σχετικές άδειες και βεβαιώσεις χαρακτηρισμού από την ΕΛΠΑ, το θέμα είναι να συμπληρωθεί ένα πιστοποιητικό χαρακτηρισμού του αυτοκινήτου ως ιστορικό όχημα από την ΟΜΑΕ, ή τη ΦΙΛΠΑ, μια που δεν υφίσταται πλέον η ΕΛΠΑ. Είναι μόλις μία σελίδα με τα συνηθισμένα, λίγα στοιχεία του αυτοκινήτο, απλώς πρέπει να φαίνεται η πιστοποίηση της ΟΜΑΕ, π,χ,
Αυτά τα υποβάλουμε στην τοπική υπηρεσία του Υπουργείου Μεταφορών (π.χ. στη δική μου περίπτωση στο παράρτημα δυτικών προατίων που βρίσκεται στο Περιστέρι) και περιμένουμε. Ευτυχώς, σε αυτή τη δημόσια υπηρεσία δεν έχει γενικά μεγάλες ουρές και τουλάχιστον στη δική μου περιοχή, είναι πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί οι υπάλληλοι.
Αυτά τα υποβάλουμε στην τοπική υπηρεσία του Υπουργείου Μεταφορών (π.χ. στη δική μου περίπτωση στο παράρτημα δυτικών προατίων που βρίσκεται στο Περιστέρι) και περιμένουμε. Ευτυχώς, σε αυτή τη δημόσια υπηρεσία δεν έχει γενικά μεγάλες ουρές και τουλάχιστον στη δική μου περιοχή, είναι πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί οι υπάλληλοι.

.. να μην ανησυχουν ..