- Reaction score
- 4.939
- Πόντοι
- 747
Μηνά, εννοώ τις σωματικές και ψυχικές αντοχές. Την διάθεση. Να κτυπάει η κουκούλα από τον αέρα. Να πέφτουν οι στροφές στην ανηφόρα. Να ανεβαίνεις Αλίμου - Κατεχάκη, και να προσεύχεσαι μην σε κόψουν στον Καρέα, και δεν μπορείς να βάλεις 1η χωρις να σταματήσεις τελείως.Ki εγω το ιδιο,συν τοις αλλοις επειδη ετσι και τολμησω να το κουνησω,μετα χαθηκα...δεν προκειται να ξαναβρω να παρκαρω..
Παντως δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναγραψει,αλλα πιστευω οτι εαν τα σημερινα αμαξια ειχαν τις ιδιες ανεσεις με αυτα της δεκαετιας 70 πχ,παρα πολλοι απλα δεν θα οδηγουσαν.Πιθανοτατα δε,να ειναι ακριβως οι ιδιοι εκεινοι οδηγοι που κανουν την οδηγηση αβιωτη στους υπολοιπους,και τους κανουν να αναρωτιουνται πως αντεχαν παλια και τωρα οχι.![]()
Τώρα, με τις φυμέ, τα κλιματιστικά, τα κινητά, απλώς βλέπεις να περνά ένα UFO, ούτε άνθρωπο βλέπεις , ούτε ήχους ακούς, ούτε μυρίζεις. Και με τα ηλεκτρικά ? Σε φτάνει, σε περνάει όντας στο ποδήλατο, και δεν έχεις ακούσει ΤΙΠΟΤΑ.
Πήγα Πρέβεζα, και στο ξενοδοχείο, ήταν 3-4 και φόρτιζαν ! Παναγιά μου, μακρυά από εμέναααααααααααααααααααααα.
Κατα προτίμηση, αέριο, ντήζελ, βενζίνη. Για ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ