Οπως πέτυχα το Γαλλικό 2CV, έτσι πέτυχα σήμερα και το λευκό PONY. Ηρθε στο σημείο εκείνο την ώρα που έφευγα.Ειμαι Πάρο.
Χθες συνάντησα λευκό Πόνυ, με πινακιδες κίτρινες ιστορικου της Ελπα. με 5-φήφιο αριθμητικό. Μπροστα είχε ένα Ι αλλα δεν πρόσεξα αν είχε και Ο. Δεν είχα πρόχειρο το τηλέφωνο.
Και μετά καπάκι, λίγο πιο κάτω κόκκινο 2 CV, με λευκη οροφή και κίτρινες Γαλλικές πινακιδες. Πάλι δεν είχα εύκαιρο το τηλέφωνο.
Ελπίζω να τα ξαναπετύχω.![]()

upload images to urlΈπρεπε να πλησιάσεις και να δώσεις συγχαρητήρια που κυκλοφορούν με ένα τέτοιο αριστούργημαΟπως πέτυχα το Γαλλικό 2CV, έτσι πέτυχα σήμερα και το λευκό PONY. Ηρθε στο σημείο εκείνο την ώρα που έφευγα.
Επειδή ή κυρία κάθησε μέσα, ήμουν διακριτικός και δεν πλησίασα. Ισως την επόμενη φορά να είναι ,..................μόνο του .
upload images to url
......θα αρχίζαμε την κουβέντα, και θα με χώριζε η κυρία μου. Οχι από ζήλεια, από την καθυστέρηση.Έπρεπε να πλησιάσεις και να δώσεις συγχαρητήρια που κυκλοφορούν με ένα τέτοιο αριστούργημα

Αυτό που λες συνέβει και στο πάρκινγκ του Hilton.Τι να πεί κανείς, και τι να σχολιάσει !
Ενα περιουσιακό στοιχείο, ( ανεξαρτήτως προέλευσης ) σε έναν ( θεωρητικά) ελεγχόμενο χώρο, και ΚΑΝΕΙΣ ποτέ δεν είπε
-Τι κάνει αυτό εδώ ?
Από την άλλη, το υπουργείο, εφόσον έχει ακόμα πινακίδες, θα το θεωρεί άνευ τελών κυκλοφορίας - ανευ ασφάλισης και ανευ ΚΤΕΟ. Και θα κόβει πρόστιμσ μεν, αλλά θα το υπολογίζει και στα στατιστικά στα πόσα οχήματα κυκλοφορούν χωρίς τα ανωτέρω "πιστοποιητικά".
Μιλάμε για μπάχαλο !
Έχω την αίσθηση ότι ο Γιώργος με την ΒΒ εννοούσε την Brigit Bardot!
Τι να πω πια. Το γεγονός ότι δεν έγινε κάτι χειρότερο οφείλεται στο ότι είχα πάρα πολύ χαμηλή ταχύτητα, κάπου 15χλμ/ώρα, διότι πρόσεξα την έλλειψη ορατότητας και αυτόν που είναι παρκαρισμένο στη γωνία. Μόνο ο προφυλακτήρας και το φανάρι τελικά, τίποτε άλλο. Ούτε ψαλίδια, ούτε το inter ooler που βρίσκεται ακριβώς εκεί, τίποτα...Οσοι κάνουμε συγκεκριμένες διαδρομές, ξέρουμε τα σημεία που είναι "τυπικά παραβάσεων" και προσέχουμε.
Και στην Αθήνα, αλλά και στο νησί, έχω εντοπίσει τα σημεία αυτά, και προσέχω ΠΑΡΑΠΑΝΩ από ότι πρέπει. Είναι ο μόνος τρόπος να αποφεύγουμε ( ει δυνατόν ) επαφές "τρίτου τύπου", με την αδιαφορία και εγκληματική οδήγηση πολλών συνανθρώπων μας.
Και ειδικά με τα διαδεδομένα πλέον σκούρα τζάμια, αδυνατείς να δείς αν ο /η οδηγός βλέπει προς τα εσένα ή όχι.
Και σε συγκεκριμένα σημεία, έχει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ συγκρούσεις, και δυό την ημέρα πολλές φορές, παρά τα τεράστια STOP, που υπάρχουν.
Δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν τα βλέπουν ? Αδιαφορούν ? Δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της σήμανσης ?
Σε ευχαριστώ Χρηστο. Ακριβώς, από αυτό το σημείο περνάω συχνά και με τη CX. Έβαλα την ιστορία και για έναν άλλο λόγο: τι έχει τραβήξει αυτό το Picasso, πόσα τρακαρίσματα, από παραβιάσεις στοπ και φαναριών άλλων, αλλά το χειρότερο μάλλον ήταν όταν έγινε η καραμπόλα στον Κηφισό και πετάχτηκαν τα κολωνακια από τις πλαϊνες μπάρες πάνω στο Picasso χτυπώντας και το πλαίσιο του... Οκτώβριος του 2020.Περαστικα ΝικοΤι να πω πια.
Παλι καλα δεν ησουν με τη cx..
Η στενοχώρια, τα τρεξίματα για την επισκευή, οι χαμένες ώρες, η αλλοίωση των στοιχείων του οχήματος, είναι αρκετά για να "κουράσουν" έναν ιδιοκτήτη, που στον σημερινό κόσμο τρέχει για να προλάβει και να καλύψει τις τόσες υποχρεώσεις του.Το γεγονός ότι δεν έγινε κάτι χειρότερο οφείλεται στο ότι είχα πάρα πολύ χαμηλή ταχύτητα, κάπου 15χλμ/ώρα, διότι πρόσεξα την έλλειψη ορατότητας και αυτόν που είναι παρκαρισμένο στη γωνία. Μόνο ο προφυλακτήρας και το φανάρι τελικά, τίποτε άλλο. Ούτε ψαλίδια, ούτε το inter ooler που βρίσκεται ακριβώς εκεί, τίποτα...
.......................
........................
Είναι τόσο δύσκολες οι συνθήκες και η άναρχη δόμηση στην πόλη,όπου αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, δυστυχώς... Όσο προσεκτικός και εάν είσαι. Μακάρι να προσέχουμε έτσι ώστε, εάν και εφόσον συμβεί, να είναι μόνο ελαφρές και υλικές οι ζημιές.
Αυτό ευτυχώς και δυστυχώς είναι το μόνο θέμα.. Ελπίζω να έχεις καλό φανοποιόΗ στενοχώρια, τα τρεξίματα για την επισκευή, οι χαμένες ώρες, η αλλοίωση των στοιχείων του οχήματος, είναι αρκετά για να "κουράσουν" έναν ιδιοκτήτη, που στον σημερινό κόσμο τρέχει για να προλάβει και να καλύψει τις τόσες υποχρεώσεις του.

Σε ευχαριστώ Χρήστο! Σίγουρα εκεί που θα πάω δε νομίζω να είναι εκείνος, αλλά θα σου στείλω μήνυμα!Για να σε κανω να γελασεις και λιγο Νικο και επειδη ισως θυμασαι τι εγραψα στο αναλογο θεμα με την πορτα της ZX, αν θελεις να σου πω σε ποιο φανοποιο να ΜΗΝ πας στειλε μου..![]()