Καφενείον "Το δικύλινδρο" (Bar)

Nikephoros

Member
Reaction score
15.620
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Στην εκδήλωση στο Ζάππειο είχαν φέρει και το νέο C3, C4 και C5 Aircross. Για εμένα, υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος που δε θα έπαιρνα ποτέ C3 & C4, ίσως και C5, ο πίνακας οργάνων. Ειδικά το C3, νομίζω ότι έχει το χειρότερο πίνακα οργάνων που έχω δει ποτέ στη ζωή μου σε αυτοκίνητο. Είχα την ίδια αίσθηση σχεδόν με όταν πλένω τα πιάτα στο νεροχύτη της κουζίνας και βλέπω μπροστά μου τον κάθετο τοίχο με τα πλακάκια... Ακριβώς το ίδιο ένοιωθα, για εμένα, πραγματικό αίσχος!

Εάν ήθελε έναν αντίστοιχης φιλοσοφίας πίνακα οργάνων η Citroen, θα μπορούσε να δει το δικό της δημιούργημα, την Activa 2, πριν από 35 χρόνια. Η ακόμα και το Honda Prelude 4ης γενιάς, της ίδιας εποχής με την Activa 2.

37886
37887
37888

Stargazer

Member
Reaction score
2.323
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ , όλοι οι ιδιοκτήτες 2cv θα έχετε ανάλογες εμπειρίες με ανθρώπους που χαιρετούν στον δρόμο με χαρά και χαμόγελο.
Υπάρχουν και πιο ενοχλητικοί που δεν μπορώ να καταλάβω αν τους αρέσει το αυτοκίνητο ή αν έχει σπάσει κάτι και κρέμεται από το αυτοκίνητο.
Την Κυριακή στην κατηφόρα πριν την Βέροια με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με προσπέρασε ενας μπήκε μπροστά μου και έκοψε ταχύτητα κάνοντας με να πατήσω ελαφρά το φρένο.
Άναψε τα alarm μερικες φορές και μετά απομακρύνθηκε σιγά σιγά.
Με έπιασε τρομάρα πιστεύοντας ότι κάτι κακό έχει δει στο αυτοκίνητο οπότε και πρέπει να σταματήσω.
Όσοι ξέρετε το σημείο δυστυχώς αυτή η καρμανιόλα δεν έχει πάρκινγκ για πολλά χιλιόμετρα οπότε περίμενα να τελειώσει η κατηφόρα και να βγω στην ευθεία ώστε να είμαι ορατός αν σταματήσω.
Μου φάνηκε αιώνας μέχρι να σταματήσω, τελικά σταμάτησα στην ΛΕΑ , βγήκα να δω αλλά όλα καλά στο αυτοκίνητο.
Ξεκίνησα πάλι λοιπόν και λίγο πιο κάτω είδα τον εν λόγω κύριο σταματημένο στη ΛΕΑ.
Πριν το κλειδί με ξαναπροσπερασε πάτησε κόρνα και έκανε ακριβώς τα ίδια.
Σκέφτηκα να πάρω την τροχαία αλλά βγάλε άκρη με τον κάθε παλαβό που τον ενεργοποιεί ότι γυαλίζει.
Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει και είμαι λίγο τρομαγμένος από τότε με την διαρροή λαδιού τον Σεπτέμβριο.

Last edited:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.620
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ , όλοι οι ιδιοκτήτες 2cv θα έχετε ανάλογες εμπειρίες με ανθρώπους που χαιρετούν στον δρόμο με χαρά και χαμόγελο.
Υπάρχουν και πιο ενοχλητικοί που δεν μπορώ να καταλάβω αν τους αρέσει το αυτοκίνητο ή αν έχει σπάσει κάτι και κρέμεται από το αυτοκίνητο.
Την Κυριακή στην κατηφόρα πριν την Βέροια με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με προσπέρασε ενας μπήκε μπροστά μου και έκοψε ταχύτητα κάνοντας με να πατήσω ελαφρά το φρένο.
Άναψε τα alarm μερικες φορές και μετά απομακρύνθηκε σιγά σιγά.
Με έπιασε τρομάρα πιστεύοντας ότι κάτι κακό έχει δει στο αυτοκίνητο οπότε και πρέπει να σταματήσω.
Όσοι ξέρετε το σημείο δυστυχώς αυτή η καρμανιόλα δεν έχει πάρκινγκ για πολλά χιλιόμετρα οπότε περίμενα να τελειώσει η κατηφόρα και να βγω στην ευθεία ώστε να είμαι ορατός αν σταματήσω.
Μου φάνηκε αιώνας μέχρι να σταματήσω, τελικά σταμάτησα στην ΛΕΑ , βγήκα να δω αλλά όλα καλά στο αυτοκίνητο.
Ξεκίνησα πάλι λοιπόν και λίγο πιο κάτω είδα τον εν λόγω κύριο σταματημένο στη ΛΕΑ.
Πριν το κλειδί με ξαναπροσπερασε πάτησε κόρνα και έκανε ακριβώς τα ίδια.
Σκέφτηκα να πάρω την τροχαία αλλά βγάλε άκρη με τον κάθε παλαβό που τον ενεργοποιεί ότι γυαλίζει.
Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει και είμαι λίγο τρομαγμένος από τότε με την διαρροή λαδιού τον Σεπτέμβριο.
Μου έχουν συμβεί διάφορα και εμένα με τη CX, ακόμα και τώρα πηγαίνοντας στο Μυστρά με τον κατακλυσμό. Δυστυχώς, αυτή η ανοησία και η αθλιότητα είναι μάστιγα.

nonos

Member
Reaction score
24.521
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
My 2 cents που λεν και στο χωριο μου για τις τελευταιες δημοσιευσεις σας:

Το ταμπλω του νεου c3 ειναι σα 3-4οροφη πολυκατοικια βασικα και κύρια. Ειναι ο ορισμος της αθλιοτητας γενικοτερα αισθητικα. Επισης ειναι πολυ μετριο ποιοτικα μεσα και δεν ειναι τυχαια η τιμη του. Και αυτο ισχυει και για το νεο c3. Τα αλλα δυο δε τα γνωριζω, μονο εξ οψεως.

Με τη zx, τωρα λιγοτερο λογω τιμης βενζινης και παλαιοτητας μοντελου, και παλιοτερα πολυ περισσοτερο, στο δρομο μου κολλαγαν για να πατησω λογω παρουσιαστικου του αυτοκινητου.. Νομιζαν οτι θα ειναι καμια μετατροπη :lol: Οποτε Stargazer, πατα βρε λεμε... :lol:

Stargazer

Member
Reaction score
2.323
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
μετατροπη :lol: Οποτε Stargazer, πατα βρε λεμε... :lol:
Βρε λες ενοχλήθηκε που πήγαινα με 80-90;

Η πλάκα είναι τον Μάιο πάλι ένας πριν τα διόδια των Μαλγάρων μου έπαιζε φώτα κόρνες ήρθε δίπλα μου έκανε νοήματα μετά άναβε αλαρμ και πάλι σταμάτησα να δω το αυτοκίνητο. Μιλάμε ήμουν σίγουρος ότι κάτι έγινε.

Last edited:

Taskos

Member
Reaction score
3.771
Πόντοι
777
Βρε λες ενοχλήθηκε που πήγαινα με 80-90;

Η πλάκα είναι τον Μάιο πάλι ένας πριν τα διόδια των Μαλγάρων μου έπαιζε φώτα κόρνες ήρθε δίπλα μου έκανε νοήματα μετά άναβε αλαρμ και πάλι σταμάτησα να δω το αυτοκίνητο. Μιλάμε ήμουν σίγουρος ότι κάτι έγινε.
Την επόμενη φορά παίξε και εσύ φώτα-αλάρμ (έχεις?)-κόρνα-υαλοκαθαριστήρες-παράθυρο να δεις τι θα γίνει. :rolleyes:
Εάν λέμε τώρα, κάποιος ενθουσιώδης και καλοπροαίρετος θέλει να σε επιδοκιμάσει με χαιρετισμό πώς περιμένεις να το κάνει? :thumbs:

Stargazer

Member
Reaction score
2.323
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Την επόμενη φορά παίξε και εσύ φώτα-αλάρμ (έχεις?)-κόρνα-υαλοκαθαριστήρες-παράθυρο να δεις τι θα γίνει. :rolleyes:
Εάν λέμε τώρα, κάποιος ενθουσιώδης και καλοπροαίρετος θέλει να σε επιδοκιμάσει με χαιρετισμό πώς περιμένεις να το κάνει? :thumbs:
Όπως κάνουν οι περισσότεροι, μια κόρνα ένα χαιρετισμό με χαμόγελο. Πολλοί νευριάζουν που πάω αργά το καταλαβαίνω ειδικά οι νέοι που δεν ξέρουν τι είναι 2cv.

Stargazer

Member
Reaction score
2.323
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Όπως κάνουν οι περισσότεροι, μια κόρνα έναν χαιρετισμό.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.205
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Απίστευτο!
Τον γνώρισα στην Σλοβενία και συναντηθήκαμε και στην Ολλανδία.
Σοκαρίστηκα. Μου είχε δείξει στην λεπτομέρια το πρώτο 2cv που είχε φτιάξει με υδροπνευματική.
Ο Θεός να τον αναπαύσει :(

nonos

Member
Reaction score
24.521
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Δεν ανοιγει ο συνδεσμος Μακη. Μονο για μελη.

maxtsif

Member
Reaction score
4.718
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Δεν ανοιγει ο συνδεσμος Μακη. Μονο για μελη.
Α...συγνωμη. Παντως οποιος θελει ας γινει μελος σε αυτην την ομαδα, βγαζουν συχνα ενδιαφερουσες περιπτωσεις αυτοκινητων και ανταλλακτικων.

nonos

Member
Reaction score
24.521
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Οκ μπηκα. Τα πραγματα του Κατσουλα ειναι αυτα για τους γνωριζοντες.

Top Bottom