- Reaction score
- 1.345
- Πόντοι
- 517
- Περιοχή
- Αθήνα - Αίγινα
Οk όχι με citroen, αλλά στο ίδιο σημείο!
Ο προφυλακτήρας είναι στραβος λόγω επακουμβισης.....Να είσαι καλά ρε Κώστα.
(Ο προφυλακτήρας πίσω είναι στραβός πως και σου ξέφυγε?)![]()
Ο προφυλακτήρας είναι στραβος λόγω επακουμβισης.....
Τον έφτιαξα σήμερα!!!
Επειδή έλαβα ειδοποίηση για τη συγκεκριμένη φωτογραφία ότι άρεσε στο Χρήστο, θα ήθελα να πω το εξής: η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε σα σήμερα, πριν από 4 χρόνια, 2 μήνες πριν την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας. Βλέποντας πάλι αυτήν τη φωτογραφία δε σας κρύβω ότι με πιάνει μία απέραντη θλίψη. Δεν το πιστεύω ότι πέρασαν αυτά τα 4 χρόνια καταστροφής και αθλιότητας... Όσοι με γνωρίζετε προσωπικά ξέρετε ότι η δουλειά μου, από συγκυρία, με έφερε να έχω έναν ρόλο στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Έτυχε να έχω αυτήν τη δήθεν εξειδίκευση στους ιούς (ανάθεμα εάν ξέρω πολλά πράγματα για τους ιούς και ας δουλεύω σε αυτούς εδώ και 27 χρόνια).Τη διαδρομή για το Καρπενήσι τη γνωρίζουμε όλοι, είναι 2 μόλις δρόμοι: Η Αθηνών - Λαμίας και η Λαμίας - Καρπενησίου με τις πάρα πολύ ευδιάκριτες ταμπέλες που σε κατευθύνουν, με συνολική απόσταση 294 χιλιόμετρα από Αθήνα (79 από Λαμία, αν και τώρα πια μάλλον κάποια χιλιόμετρα λιγότερα από έναν νέο κλειστό κομμάτι αυτοκινητόδρομου που έχει δοθεί στην κυκλοφορία, στην περιοχή της Μακρακώμης - και τον προεκτείνουν, από ό,τι πρόσεξα, κι άλλο). Το Καρπενήσι και η περιοχή της Ευρυτανίας γενικά είναι επίσης γνωστά, ίσως επανέλθω με νέες φωτογραφίες, αλλά δεν μπορεί να μη συγκλονισθεί κανείς με τη θέα από το χιονοδρομικό του Τυμφρηστού (ή Βελουχιού, όπως θέλετε) πάνω από το Καρπενήσι. Στη 3η φωτογραφία κοιτάζουμε προς το Νότο και στο βάθος προς τα δεξιά πρέπει να είναι ο Χελμός(!) και στην τελευταία φωτογραφία κοιτάζουμε Νοτιοανατολικά και στο βάθος είναι ο Παρνασσός:
View attachment 18786View attachment 18787View attachment 18788View attachment 18789View attachment 18791