Road trip-Ιστοριες του δρομου #1 vol #1 .
Δεν εχω καλυτερο πραγμα απο το να φευγω προς την επαρχια στις αδειες μου, με ταξιδιωτικο προγραμμα το οποιο φτιαχνεται απο περιπου εως ακομα και εν κινησει... Για αλλους ανθρωπους αυτο ειναι εξωφρενικο, για εμενα η απολυτως αγχωλυτικη διαδικασια. Απο μικρος καλυτερα εως επικα παντα περναγα σε διακοπες ή εκδρομες που κανονιζονταν τελευταια στιγμη. Ειναι μαλλον το γεγονος, οτι ξεκινας χωρις απαιτησεις και προσδοκιες.. Για τη τρελα, για τη παρεα, για τη προκληση, για να γραψεις χιλιομετρα..
Στασεις λοιπον σε φιλους, σε μερη που εχω αχτι να τα δω, σε μερη που δε με πηγαν οι γονεις μου, σε μερη που με πηγαν οι γονεις μου και εχω να θυμαμαι πραγματα μα πανω απ ολα και στοχος να κανω τοσα χιλιομετρα ωστε να μη κουραστω αλλα να ειναι πραγματικα πολλα για τις λιγες μερες που μπορω να το κανω. Ταξιδια στα οποια το απολυτο προβλημα ειναι να εχω καποιον που θελει να ερθει μαζι μου
Εννοειται στασεις με το κιλο σε οτι σου κανει εντυπωση, για το ''barn find'', για ελληνικες γευσεις και για απειρες φωτογραφιες.
Μια Τεταρτη προσφατη λοιπον μεσημερακι απλα μου τη βαρεσε να φυγω

Τηλεφωνακι λιγο πολυ αναμενομενο απο την αλλη γραμμη...για το αν η Πατρα ειναι διαθεσιμη, που ειναι ενα καλο στανταρ ως πολη για εμενα αλλα και ενας φιλος ζωης που ειναι παντα εκει. Εχουμε το πρασινο φως και αρχιζω να τα βαζω στη σειρα στο μυαλο μου σιγα σιγα αν και λειπουν μερη.
Πλυσιμο το αυτοκινητο λοιπον, γιατι εχουμε και φωτογραφιες, και μοντελο σε φωτογραφιση χωρις μποτε δεν εννοειται και βουρ για Λιβαδεια πρωτα, να δουμε τις πηγες Κρυας και τη πολη που βασανισε τοσο το κολλητο μου για καμια 4ετια....

Εννοειται με οσο το δυνατον λιγοτερη ''εθνικη''.. Απο Οινοη-Αγια Σωτηρα (τρομος με πιανει πια στο ονομα αυτο μετα τη Μανδρα...) κτλπ..
Οι οιωνοι, απλα οι καλυτεροι...
και κλεινω αυτη τη σεμνη στιγμη εγκαθετοτητας καπου εδω...

Εκει στην Αλιαρτο λοιπον φτανωντας, αν εισαι λαντσιστι και παρατηρητικος εως τυχερος θα δεις και τη Βετουλα να καθεται στο βενζιναδικο διπλα στα φυτα... Εκει απο πριν το '12...
Λιβαδεια λοιπον...
Και για τον Τασουλη μας..
Και γιατι αγαπαμε τους γατουλιδες..
Στο τερμα (ας πουμε) των πηγων..
Φτανωντας μετα την αναβαση, στην Ιερουσαλημ..
Η Λιβαδεια πιατο απο τον εκκλησακι της Ιερουσαλημ..
Αν παμε και απο τον απεναντι λοφο στο καστρο...
Το γνωστο ρολοι της Λιβαδειας..
Δεν εμπιπτει σε κατηγορια, αλλα μου βγαλε συναισθημα...
Καλο ειναι να φτανουμε μεχρι εκει που μπορουμε και πανω απ ολα τιμια...
Καληνυχτα ή καλη μερα και καλη δουλεια και χρωσταω vol #2 και #3 και #4 και....