- Reaction score
- 23.890
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Πολύ καλοδιατηρημένο Audi 80 στο Γύθειο
Έχω μία ανάμνηση από Audi 80... Ήταν 27 Σεπτεμβρίου του 1991 και πήγα στη μοναδική συναυλία ξένου συγκροτήματος που έχω πάει στη ζωή μου, 18 χρονών τότε, με ένα τέτοιο. Ο συμμαθητής μου ήλθε και με πήρε με το Audi 80 του πατέρα του και θυμάμαι που μου έκανε και επίδειξη πως σπινάρει τους τροχούς του από στάση με 2α στο 4τάχυτο κιβώτιό του.
Η έναρξη της συναυλίας έγινε με το Burn! Και φυσικά, το Highway star δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να λείψει. Και συγνώμη για το off topic, ο Ian Gillan δεν έλειψε καθόλου σε εκείνη τη συναυλία, ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του '80 είχε χαλάσει η φωνή του και ο Joe Lynn Turner που ήταν ο τραγουδιστής τους στη συναυλία ήταν και παραμένει, στα 72 του πλέον, φοβερός τραγουδιστής! Η υπόλοιπη μπάντα ήταν η γνωστή βέβαια!Άκουσες και το Highway Star?![]()
Αν είναι ο Παύλος μερσεντάκιας, το κληρονόμησε και στον γιο του.Φυσικά και δεν ήταν μόνο αυτά τα χρώματα αλλά είμαι σίγουρος ότι δε το εννοησες έτσι. Μιας που ανέφερες και την Mercedes είναι γνωστό ότι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι ,ο Παύλος και ο Θανάσης, ο ένας ήταν φανατικός Μερσεντακιας και ο άλλος είχε μεγάλη αγάπη στις Jaguar.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ο θρυλικός δοκιμαστής της Jaguar, ο Norman Dewis, ο οποίος και απεβίωσε πρόσφατα στα 100 χρόνια του, έλεγε ότι όποτε οδηγούσε την XJ6 2.8 τον προσπερνούσαν κάτι DS 23 EFI.......αυτοκινηταρα στην εποχή του, αρκεί να ήσουν με το κατσαβίδι στο χέρι.
Είχαν πουληθεί πολλά στην Ελλάδα, 2.8 και 4.2, λίγο πριν και μετά το 70.
Βυσσινί, μπλε σκούρο και racing Green.
Δεν υπήρχε ακόμα το σύνδρομο Mercedes.
Απλώς έβγαζαν πολλές βλάβες και πολλά πήγαν άπατα.
Έχω ένα βυσσινί στην γειτονιά μου.
Και ο πρόεδρος λέσχης στην Πίνδου, μάζευε τέτοια.
Εννοείται. Υπήρχαν και ασημι, και χρυσα, κρεμ, δεν ήταν μόνον αυτά.Φυσικά και δεν ήταν μόνο αυτά τα χρώματα αλλά είμαι σίγουρος ότι δε το εννοησες έτσι. Μιας που ανέφερες και την Mercedes είναι γνωστό ότι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι ,ο Παύλος και ο Θανάσης, ο ένας ήταν φανατικός Μερσεντακιας και ο άλλος είχε μεγάλη αγάπη στις Jaguar.
Γείτονας, που δεν είναι πια μαζί μας +, ήταν διοίκηση στον τότε Ηνίοχο, στην Θησέως στην καλλιθεα, είχε το coupe xjs, και τα συζητούσαμε πολυ.Θυμάμαι χαρακτηριστικά ο θρυλικός δοκιμαστής της Jaguar, ο Norman Dewis, ο οποίος και απεβίωσε πρόσφατα στα 100 χρόνια του, έλεγε ότι όποτε οδηγούσε την XJ6 2.8 τον προσπερνούσαν κάτι DS 23 EFI....
Δε μου κανει εντύπωση.Θυμάμαι χαρακτηριστικά ο θρυλικός δοκιμαστής της Jaguar, ο Norman Dewis, ο οποίος και απεβίωσε πρόσφατα στα 100 χρόνια του, έλεγε ότι όποτε οδηγούσε την XJ6 2.8 τον προσπερνούσαν κάτι DS 23 EFI....
Στους χωροφύλακες του Σαν Τροπέ, σχεδόν σε όλες τις ταινίες, είναι η παλαβή καλόγρια που οδηγεί το 2cv...και ειναι γνωστη υποθέτω η ιστορία αγωνιζομενου στο Ράλι Μόντε Κάρλο, που στις δοκιμαστικές στα χιόνια, είδαν μπροστά φώτα αυτοκινήτου.
Σκεφτηκςν οτι μπορει νς ηταν οι Σουηδοί, και ειπαν να τους προλαβουν για να πιουν μετα καμμια μπυρα παρεα.
Μετά από προσπάθεια, καταφεραν να τους φτάσουν μόνον που ήταν ένα 2cv με κάποιες καλόγριες.
Τα Citroen πάντα ξεχώριζαν παρέχοντας ασφάλεια. Αλλά ειδικά το 2cv, εμφανίζεται με καλόγριες σε αρκετές ταινίες νομίζω.