Eχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, δυστυχώς.... Δε θυμάμαι.Τι πινακίδες είχε τις εξαψηφιες με την μπλε Ρίγα επανω;
Eχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, δυστυχώς.... Δε θυμάμαι.Τι πινακίδες είχε τις εξαψηφιες με την μπλε Ρίγα επανω;
Εάν είχα το χρόνο, πραγματικά Δημήτρη θα πήγαινα στο Βόλο να τις δω. Και εάν επιτρεπόταν η κυκλοφορία των ιστορικών, θα πήγαινα με τη CX Βέβαια!.Θα πηγαινε να βρει τις υπολοιπες που ηρθαν απο ιταλια @Nikephoros
![]()
Οι κλασικές Alfa Romeo ομορφαίνουν τις διαδρομές της Κεντρικής Ελλάδας
Την περίοδο από 3 έως και 9 Σεπτεμβρίου 2023 τις διαδρομές της Κεντρικής Ελλάδας θα ομορφαίνει ένα κομβόι από υπέροχες, σπάνιες κλασικές Alfa Romeo, καθώς το «Registro Italiano Alfa Romeo» (RIAR), ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους φίλων της μάρκας με διεθνή απήχηση, διοργανώνει τον «Γύρο...www.4troxoi.gr
Μακάρι σύντομα! Ανυπομονώ!Αυτό το εκλαμβάνω ως δέσμευση. Σε περιμένω.....![]()
To Morgan είναι πάρα πολύ παλιό. Πέρα από τις Mustang, το Morgan και την Buick Riviera, εγώ πάντως ψηφίζω R129! Είναι μία από τις πρώτες R129 SL και αυτές είναι που μου αρέσουν περισσότερο, με τα πορτοκαλί φλας μπροστά και το αναλογικό (όχι το ηλεκτρονικό) οδόμετρο. Και στη 5λιτρη έκδοση, όπως αυτή, με τα 326 άλογα, όχι τη μεταγενέστερη, πιο αδύναμη έκδοση (που λένε είχε καλύτερη κατανομή της ροπής...)Παράλληλα με τις Αλφα, κάποιοι Ρουμάνοι σεργιανίζουν στον Βόλο και στις γύρω περιοχές. Οχι τόσο εκλεπτυσμένα οσο τα ιταλικά.
View attachment 32034
View attachment 32035
View attachment 32036
View attachment 32037
View attachment 32038
View attachment 32039
Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, αλλά απλώς θυμάμαι κάποια πράγματα αυτοκινήτων που μου αρέσουν πολύ. Και τη συγκεκριμένη SL τη γνωρίζω από το... 1986. Τεύχος Αυγούστου των 4Τ, είδα σε φωτογραφία το πρωτότυπο σε δοκιμές και είχε ήδη πάρει το τελικό της σχήμα, όπως παρουσιάστηκε 3 χρόνια μετά. Από τότε ερωτεύθηκα αυτό το αυτοκίνητο...Σαν να ζούνε σε μια άλλη εποχή στον Βόλο. Από όλες τις απόψεις όμως...
Nikephoros σου έχω ξαναπεί ότι ώρες ώρες χαζεύω τις γνώσεις σου.....
Giorgos_81, φαντάσου να ήταν και φαν των Μερκ, τι θα ήξερε.... Όχι σαν εμένα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω μια καμουφλαρισμένη 123.....
Εάν κρίνω από το πίσω μέρος και τα φώτα, πρόκειται για ένα Morgan της δεκαετίας του ΄50-΄60, όχι νεώτερο.Όταν λέμε το Morgan είναι παλιό, τι εννοούμε?
Γενικά με τα facelift που έκανε η Mercedes to 1993, άλλαξε και η ονομασία. Η 500SL έγινε SL500, η 500Ε έγινε Ε500, κ.ο.κ. Μάλλον για να δηλώσει πλέον τις "τάξεις" της, "SL class", "E class", κ.λ.π....πάμε στο μερντεσε.
Αυτά λέγανε SL XXX, αυτό λέει ΧΧΧ SL.
Είναι αμερικανική έκδοση, με side lights πίσω, και 3ο φως STOP.
Αψογου εμφανίσεως. Ζουλευω.
Σε αυτό το αυτοκίνητο, οι ζώνες είναι ενσωματωμενες στο κάθισμα, και σε περίπτωση ανατροπης ένα roll bar αναπτύσσεται σε χιλιοστά του δευτερολεπτου από την πίσω πλευρά.