Άλλα κλασσικά!

nonos

Member
Reaction score
23.890
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Πολύ καλοδιατηρημένο Audi 80 στο Γύθειο
32102

32103

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Πολύ καλοδιατηρημένο Audi 80 στο Γύθειο
View attachment 32102

View attachment 32103
Έχω μία ανάμνηση από Audi 80... Ήταν 27 Σεπτεμβρίου του 1991 και πήγα στη μοναδική συναυλία ξένου συγκροτήματος που έχω πάει στη ζωή μου, 18 χρονών τότε, με ένα τέτοιο. Ο συμμαθητής μου ήλθε και με πήρε με το Audi 80 του πατέρα του και θυμάμαι που μου έκανε και επίδειξη πως σπινάρει τους τροχούς του από στάση με 2α στο 4τάχυτο κιβώτιό του.

Παρεμπιπτόντως, η συναυλία ήταν των Deep Purple....

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Άκουσες και το Highway Star? :dance:
Η έναρξη της συναυλίας έγινε με το Burn! Και φυσικά, το Highway star δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να λείψει. Και συγνώμη για το off topic, ο Ian Gillan δεν έλειψε καθόλου σε εκείνη τη συναυλία, ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του '80 είχε χαλάσει η φωνή του και ο Joe Lynn Turner που ήταν ο τραγουδιστής τους στη συναυλία ήταν και παραμένει, στα 72 του πλέον, φοβερός τραγουδιστής! Η υπόλοιπη μπάντα ήταν η γνωστή βέβαια!

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.965
Πόντοι
747
...αυτοκινηταρα στην εποχή του, αρκεί να ήσουν με το κατσαβίδι στο χέρι.

Είχαν πουληθεί πολλά στην Ελλάδα, 2.8 και 4.2, λίγο πριν και μετά το 70.
Βυσσινί, μπλε σκούρο και racing Green.

Δεν υπήρχε ακόμα το σύνδρομο Mercedes.

Απλώς έβγαζαν πολλές βλάβες και πολλά πήγαν άπατα.

Έχω ένα βυσσινί στην γειτονιά μου.

Και ο πρόεδρος λέσχης στην Πίνδου, μάζευε τέτοια.

nonos

Member
Reaction score
23.890
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Φυσικά και δεν ήταν μόνο αυτά τα χρώματα αλλά είμαι σίγουρος ότι δε το εννοησες έτσι. Μιας που ανέφερες και την Mercedes είναι γνωστό ότι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι ,ο Παύλος και ο Θανάσης, ο ένας ήταν φανατικός Μερσεντακιας και ο άλλος είχε μεγάλη αγάπη στις Jaguar.

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.873
Πόντοι
827
Φυσικά και δεν ήταν μόνο αυτά τα χρώματα αλλά είμαι σίγουρος ότι δε το εννοησες έτσι. Μιας που ανέφερες και την Mercedes είναι γνωστό ότι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι ,ο Παύλος και ο Θανάσης, ο ένας ήταν φανατικός Μερσεντακιας και ο άλλος είχε μεγάλη αγάπη στις Jaguar.
Αν είναι ο Παύλος μερσεντάκιας, το κληρονόμησε και στον γιο του.

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
...αυτοκινηταρα στην εποχή του, αρκεί να ήσουν με το κατσαβίδι στο χέρι.

Είχαν πουληθεί πολλά στην Ελλάδα, 2.8 και 4.2, λίγο πριν και μετά το 70.
Βυσσινί, μπλε σκούρο και racing Green.

Δεν υπήρχε ακόμα το σύνδρομο Mercedes.

Απλώς έβγαζαν πολλές βλάβες και πολλά πήγαν άπατα.

Έχω ένα βυσσινί στην γειτονιά μου.

Και ο πρόεδρος λέσχης στην Πίνδου, μάζευε τέτοια.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ο θρυλικός δοκιμαστής της Jaguar, ο Norman Dewis, ο οποίος και απεβίωσε πρόσφατα στα 100 χρόνια του, έλεγε ότι όποτε οδηγούσε την XJ6 2.8 τον προσπερνούσαν κάτι DS 23 EFI....

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.965
Πόντοι
747
Εννοείται. Υπήρχαν και ασημι, και χρυσα, κρεμ, δεν ήταν μόνον αυτά.

Πάντως είχαν υψηλές πωλήσεις, πάντα με το εντυπωσιακό ταμπλό και τα δερμάτινα σαλόνια.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.965
Πόντοι
747
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ο θρυλικός δοκιμαστής της Jaguar, ο Norman Dewis, ο οποίος και απεβίωσε πρόσφατα στα 100 χρόνια του, έλεγε ότι όποτε οδηγούσε την XJ6 2.8 τον προσπερνούσαν κάτι DS 23 EFI....
Γείτονας, που δεν είναι πια μαζί μας +, ήταν διοίκηση στον τότε Ηνίοχο, στην Θησέως στην καλλιθεα, είχε το coupe xjs, και τα συζητούσαμε πολυ.

minas

Member
Reaction score
3.045
Πόντοι
747
Eπειδη ετεθη το διλημμα,δεν νομιζω πως Mercedes και jaguar ειναι συγκρισιμα μεγεθη.Η πρωτη ειναι ξεκαθαρα λιμουζινα,ενω η δευτερη συνδυαζει την πολυτελεια με τη σπορ κομψοτητα(και νομιζω γενικοτερα τα ακριβα εγγλεζικα).
Σαν αγοραστικο κοινο ξεκαθαρα(και σε καμμια περιπτωση σαν αμαξι),νομιζω πως η Jaguar ειναι πιο κοντα στη bmw απο οτι στη Mercedes.Και νομιζω πως η πωλησεις της jaguar στην Ελλαδα ελαττωθηκαν,απο τη στιγμη που η bmw εδραιωθηκε ως ''μαρκα κυρους''(γιατι μεχρι μια εποχη εβγαζε πιο λαικα μοντελα,οπως το 700).Ηταν και πιο φτηνες οι bmw,πιθανον και πιο αξιοπιστες,οποτε ηταν θεμα χρονου να παρουν μεριδιο αγορας απο τις jaguar..

nonos

Member
Reaction score
23.890
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Δε μου κανει εντύπωση.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.965
Πόντοι
747
...και ειναι γνωστη υποθέτω η ιστορία αγωνιζομενου στο Ράλι Μόντε Κάρλο, που στις δοκιμαστικές στα χιόνια, είδαν μπροστά φώτα αυτοκινήτου.

Σκεφτηκςν οτι μπορει νς ηταν οι Σουηδοί, και ειπαν να τους προλαβουν για να πιουν μετα καμμια μπυρα παρεα.

Μετά από προσπάθεια, καταφεραν να τους φτάσουν μόνον που ήταν ένα 2cv με κάποιες καλόγριες.

Τα Citroen πάντα ξεχώριζαν παρέχοντας ασφάλεια. Αλλά ειδικά το 2cv, εμφανίζεται με καλόγριες σε αρκετές ταινίες νομίζω.

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.873
Πόντοι
827
...και ειναι γνωστη υποθέτω η ιστορία αγωνιζομενου στο Ράλι Μόντε Κάρλο, που στις δοκιμαστικές στα χιόνια, είδαν μπροστά φώτα αυτοκινήτου.

Σκεφτηκςν οτι μπορει νς ηταν οι Σουηδοί, και ειπαν να τους προλαβουν για να πιουν μετα καμμια μπυρα παρεα.

Μετά από προσπάθεια, καταφεραν να τους φτάσουν μόνον που ήταν ένα 2cv με κάποιες καλόγριες.

Τα Citroen πάντα ξεχώριζαν παρέχοντας ασφάλεια. Αλλά ειδικά το 2cv, εμφανίζεται με καλόγριες σε αρκετές ταινίες νομίζω.
Στους χωροφύλακες του Σαν Τροπέ, σχεδόν σε όλες τις ταινίες, είναι η παλαβή καλόγρια που οδηγεί το 2cv

nonos

Member
Reaction score
23.890
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Μιλάμε και για πολύ :love::love:
32274

Top Bottom