Συνδεθείτε στο Facebook για να αρχίσετε να κοινοποιείτε και να συνδέεστε με τους φίλους, την οικογένεια και άτομα που γνωρίζετε.
www.facebook.com
Οι Καστοριανοί έχουν κάνει εξαιρετική λέσχη και πολύ καλές εκδηλώσεις. Πήγα πάλι τελευταία στιγμή, χωρίς να είμαι δηλωμένος. Έφτασα δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της προσέλευσης, Ζήτησαν στοιχεία ιδιοκτήτη και αυτοκινήτου, με καλοδέχτηκαν, φρόντισαν να πάει το αυτοκίνητό μου μαζί με τα συνομήλικά του, μου πρόσφεραν νερά, σάντουιτς, ένα σακ βουαγιάζ με τα διακριτικά της λέσχης, ένα μπουκάλι κρασί, μια συσκευασία όσπρια της περιοχής, ένα T-shirt με στάμπες της εκδήλωσης, υλικό της εκδήλωσης (αυτοκόλλητα, χάρτες, διαφημιστικά). Όταν έπεσε ο ήλιος ένα συγκρότημα έπαιξε λίγο μουσική, βράβευσαν όλους τους χορηγούς τους (ήταν 4-5), το πιο παλιό αυτοκίνητο (μια Μερσεντές W136 του 1950 που κέρδισε στο νήμα μια W187 και μια Jaguar XK120 του 1951 αμφότερες). Βράβευσαν την πιο απομακρυσμένη συμμετοχή (έναν κύριο από την Αθήνα που πήγε οικογενειακώς με μια W126 του 1989), την πιο πολυπληθή συμμετοχή λέσχης (εκείνην της Άρτας με έντεκα συμμετοχές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών).
Δεν ήταν και οι 85 συμμετοχές που υπολόγιζαν και εμφάνιζαν στην κατάσταση. Πρέπει να πήγαν γύρω στα 60-70 αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Ήταν όμως φροντισμένα. Ανάμεσα σε αυτά που δεν ήρθαν (αλλά φαινόταν στην κατάσταση) ήταν μια DS του 1972 και ένα Peugeot 504 cabrio του 1974.
Δυστυχώς δεν υπήρχε η δυνατότητα να μείνω και να συμμετάσχω στην περιήγηση της Κυριακής. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα ήταν σωστά οργανωμένη. Του χρόνου (πρώτα ο Θεός) θα κανονίσω να το κάνω διήμερο.