Άλλα κλασσικά!

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Το Σάββατο πήγαμε μια βόλτα οικογενειακώς στην παραλιακή προς Σούνιο και στις στροφές, πριν τη Βάρκιζα, είδα στο αντίθετο ρεύμα μια Corvette C4 facelift με τον LT1 κινητήρα (και τα 305, αντί 245 άλογα που είχε πριν), μια Lamborghini Urus στη Βουλιαγμένη, μια Maserati Quatroporte έξω από το Καβούρι και, το καλύτερο, περιμένοντας στο Λαγονήσι στην αριστερή λωρίδα σε κόκκινο φανάρι για να στρίψουμε για Καλύβια Θορικου, από δεξιά μας προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα, συνεχίζοντας ευθεία, μια Ferrari 812! Με το αγαπημένο μου χρώμα Blue Chiaro!

Ατυχία, είπα... Πότε θα ξαναδώ μια... Και ξαφνικά, σήμερα στο Σύνταγμα, πριν από 3 ώρες, είδα άλλη μια!

32578

dap

Member
Reaction score
1.496
Πόντοι
407
Αυτό Nikephoros θα ήθελα να μου το εξηγήσεις.....

Εγώ όταν βγαίνω οικογενειακές βόλτες, συναντώ Octavia, Corolla, Corsa, κ.λ.π. Εσύ πως γίνεται κάθε φορά να πέφτεις πάνω σε Corvette, Lamborghini, Maserati, Ferrari;

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Αποστολή μπορείς να μεταφέρεις τις δημοσιεύσεις αυτής της σελίδας στο " Greek youngtimers και νεότερα supercars"?

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα

Εγώ όταν βγαίνω οικογενειακές βόλτες, συναντώ Octavia, Corolla, Corsa, κ.λ.π. Εσύ πως γίνεται κάθε φορά να πέφτεις πάνω σε Corvette, Lamborghini, Maserati, Ferrari;
Αθηναϊκή Ριβιέρα, η απάντηση! Όλος ο κόσμος της νύχτας και οι "πλούσιοι" εκεί κυκλοφορούν.... Και δυστυχώς, οδηγούν απίστευτα επικίνδυνα και κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή. Για αυτό σκοτώνονται πάρα πολλοί εκεί, π.χ. εκείνος ο Μονογυιός με τη Ferrari, μετά ένας τύπος της trap μουσικής με την Porsche, ο τραγουδιστής ο Παντελίδης στη Βουλιαγμένης, στην περιοχή εκεί, κ.ο.κ. Κρίμα, διότι η ακτογραμμή της Αττικής είναι πάρα πολύ ωραία...

Πάντως Δημήτρη έχω δει 2-3 φορές Ferrari στην Εγνατία, νομίζω και Rolls Royce Phantom!

Demetris

Member
Reaction score
1.124
Πόντοι
437

Φτωχομάνα Θεσσαλονίκη...

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Βλέποντας τη μεγάλη φωτογραφία που τράβηξα στην κίνηση του Κηφισού, όπου ίσα ίσα που πρόλαβα να το φωτογραφίσω από εκείνη τη μικρή τρύπα ανάμεσα στην κίνηση, σκέφτομαι ότι ακόμα και αυτή η μικρή λεπτομέρεια της XJS, με την πόρτα, τη λαβή της, την κουκούλα, τη γραμμή των παραθύρων, ξεχειλίζει από υψηλή κλάση! Πάντα μου άρεσαν οι ανανεωμένες XJS της δεκαετίας του '90. Λέτε η συγκεκριμένη αν είναι και η V12??? Επίσης, υπέροχο χρώμα!

Taskos

Member
Reaction score
3.708
Πόντοι
777
Nikephoros σίγουρα γνωρίζεις την γνώμη των καποτήδων για την XJS... :rocket:
Προτείνω πάντως την προμήθεια dash camera και τοποθέτηση εμπρός και πίσω.

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Nikephoros σίγουρα γνωρίζεις την γνώμη των καποτήδων για την XJS... :rocket:
Προτείνω πάντως την προμήθεια dash camera και τοποθέτηση εμπρός και πίσω.
Και όμως, ήταν καλύτερο αυτοκίνητο από την προκάτοχό της E-type! Όσον αφορά την κάμερα, βεβαίως είναι απαραίτητη και για άλλους λόγους, περνάμε πολλές ώρες στους δρόμους! Σε περίπτωση, ο μη γένοιτο, κάποιας νομικής αντιδικίας σε περίπτωση ενός ατυχήματος, νομίζω λαμβάνονται υπ΄ όψιν!

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Alfa Romeo 90 δε πρέπει να υπήρχαν ούτε καινούργιες..
32604

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Και τώρα ετοιμαστείτε, προσοχή να έχετε κάποιον δίπλα σας για τυχόν λιποθυμίες.... Ποιος μου ζήτησε προχθές μια BB512;;;; Με κανονικές Αθηναϊκές πινακίδες, μέσα στην κίνηση... Τίποτα, τα έχω χαμένα πλέον για το τι υπάρχει, άντε γεια.....

32608
32609
32610
32611
32612
32613
32614

visa chrono

Member
Reaction score
28.556
Πόντοι
1.607
Και τώρα ετοιμαστείτε, προσοχή να έχετε κάποιον δίπλα σας για τυχόν λιποθυμίες.... Ποιος μου ζήτησε προχθές μια BB512;;;; Με κανονικές Αθηναϊκές πινακίδες, μέσα στην κίνηση... Τίποτα, τα έχω χαμένα πλέον για το τι υπάρχει, άντε γεια.....

View attachment 32608View attachment 32609View attachment 32610View attachment 32611View attachment 32612View attachment 32613View attachment 32614

Νικολα μου αγαπημενε ...
Εχεις τυχη ..
Μερος αξιολογεις συλλογης (2.7 rs original dino ferrari και αλλα ) παει για τεχνικο ελεγχο ιστορικο ακροπολις regularity που ο ιδιοκτητης της παιρνει μερος ..

Ciao Νικολα

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Νικολα μου αγαπημενε ...
Εχεις τυχη ..
Μερος αξιολογεις συλλογης (2.7 rs original dino ferrari και αλλα ) παει για τεχνικο ελεγχο ιστορικο ακροπολις regularity που ο ιδιοκτητης της παιρνει μερος ..

Ciao Νικολα
Σε ευχαριστώ Δημήτρη, απίστευτη τύχη πραγματικά! Την οδηγούσε μάλλον ο μηχανικός του αυτοκινήτου. Μου έκανε εντύπωση πόσο ωραία οδηγούσε, με τι σεβασμό στους υπόλοιπους οδηγούς, μέσα στην κίνηση αλλά και όταν άνοιξε ο δρόμος, δεν είχε καμία διάθεση επίδειξης... Απόπνεε αρχοντιά και το αυτοκίνητο και ο οδηγός της.

Top Bottom