- Reaction score
- 21.848
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Βρε συ ρώτησα για να τραβήξω φωτό, έξω από μαγαζί ήταν και μου είπε πέντε πράγματα..

Χρήστο, είδα και δύο σύγχρονες Giulia σήμερα, την εγγονή της δικιάς σου 156... Εκεί να δεις έρωτας, αχ, βαχ....
Φιρί φιρί το πας για να δοκιμάσεις το "εύκρατο και υγιεινό" κλίμα του ΒορκούταΚαλά να είμαστε θα είναι το επόμενο!
Συμφωνώ και επαυξάνω! Φαντάζεστε ένα συνεχιστή της C5 στo πρότυπο της Giulia και όχι της BMW σειράς 3 που ήταν η προηγούμενη C5; Έστω με τα υδραυλικά μαξιλάρια που έχει πλέον για ανάρτηση; Και τελειώνω εδώ την εκτός θέματος αναφορά!Να μην έβγαζε αηδιες η Citroen..![]()
Έχει σκουριάσει κ η κουκούλα!Δεν ξέρω πόσα χρόνια ακόμα θα παραμείνει έτσι σε αυτό το σημείο αυτή η CS E9...
View attachment 31529
(Για τους νεώτερους στο φόρουμ, είχα ποσταρει για πρώτη φορά αυτήν την BMW πριν από χρόνια και τη βλέπω σε αυτό το σημείο ακόμα περισσότερο, τουλάχιστον εδώ και 18 χρόνια).
Με κάποιες βροχές έφυγε και η προίκα της, κυριολεκτικά την πήρε το ποτάμι!Δεν ξέρω πόσα χρόνια ακόμα θα παραμείνει έτσι σε αυτό το σημείο αυτή η CS E9...
View attachment 31529
(Για τους νεώτερους στο φόρουμ, είχα ποσταρει για πρώτη φορά αυτήν την BMW πριν από χρόνια και τη βλέπω σε αυτό το σημείο ακόμα περισσότερο, τουλάχιστον εδώ και 18 χρόνια).