Άλλα κλασσικά!

minas

Member
Reaction score
3.046
Πόντοι
747
Aπο τα ελαχιστα 1100r που εχω πετυχει με σημα neckar.Οι παλιοτερες γενιες ειχαν σημαντικα περισσοτερα παραδειγματα.Και φαινεται σε πολυ καλη κατασταση.
Δυστυχως,το ενστικτο μου(και καποιες ενδειξεις) μου λεει οτι θα εξαφανιστει οσο ξαφνικα εμφανιστηκε.:(

Προσωπικα παντως,αν και συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο σου,θα καλυπτα πινακιδες..εστω εν μερει..

Alex Kon

Member
Reaction score
1.329
Πόντοι
577
Aπο τα ελαχιστα 1100r που εχω πετυχει με σημα neckar.Οι παλιοτερες γενιες ειχαν σημαντικα περισσοτερα παραδειγματα.Και φαινεται σε πολυ καλη κατασταση.
Δυστυχως,το ενστικτο μου(και καποιες ενδειξεις) μου λεει οτι θα εξαφανιστει οσο ξαφνικα εμφανιστηκε.:(

Προσωπικα παντως,αν και συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο σου,θα καλυπτα πινακιδες..εστω εν μερει..
Ναι έχεις δίκιο. Σκόπιμα τις άφησα. Λογω σπανιότητας.

Δεν ειναι σε καλή κατάσταση. Έχει παντού σκουριά και σκόνη. Εχει τρύπια πίσω φτερά.

Είναι ένας κύριος ο οποίος μένει εκεί και ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟ τετράγωνο εχει .... Golf mk1, ds, Lancia delta, audi 80 κλπ κλπ. Δεν φανταζομαι μεσα στο γκαράζ τι εχει

minas

Member
Reaction score
3.046
Πόντοι
747
Σε σχεση με τα neckar που θυμαμαι να κυκλοφορουσαν τοτε,αυτο ειναι..χαρτι.Οι σκουριες και οι σκονες πιθανολογω οτι ειναι πιο πολυ απο την ακινησια.Και αυτα τα βουλιαγματα στα εμπρος φτερα,μαλλον μοιαζουν να εγιναν απο ατσαλες μηχανικες εργασιες.
Ωστοσο,και επειδη αυτες οι πινακιδες αλλαζαν στις μεταβιβασεις..και επειδη οπως τα περιγραφεις,δεν μου φαινεται για πρωτος ιδιοκτητης..πιθανοτατα απλα δε μεταβιβαζεται,και το πηρε σχεδον χαρισμα.Οποτε γι αυτο και λεω οτι δεν βλεπω μελλον.:(Οχι τιποτα αλλο,αλλα ειναι απο τα μοντελα που βρισκω συμπαθητικα.

Στη θεση σου παντως,θα κραταγα μικρο καλαθι για το γκαραζ.Ολα αυτα που περιγραφεις(με εξαιρεση τη ds)ειναι λιγοτερο ενδιαφεροντα και σπανια απο το neckar..:tongue:

minas

Member
Reaction score
3.046
Πόντοι
747
Σε συνεχεια ποσταρισματος μου σε αλλο θεμα,ενα ακομα οχημα του καρναβαλιου.

Φαινεται γενικα να ειναι πολυ παλιο μοντελο(ισως και δεκαετιας 50).Η απορια μου ειναι πως κατεληξε,και κυριως πως εξακολουθει,να εχει τετοια χρηση..hmmm

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.965
Πόντοι
747
....και τέτοιο οδηγεί ο Τζανετάκος στον κο Πτέραρχο.

Προφανως παλαιό στρατιωτικό υλικό από ΟΔΔΥ, που κατέληξε εκεί.

Η στρατιωτική του προέλευση, φαίνεται από το Blackout light, πάνω στο δεξιό φτερό.

Το είχαν τα περισσότερα παληά αλλά και τα νεότερα

Blackout lights are head and tail lamps that are equipped with special lenses that are designed to cast a diffused horizontal beam of light for the driver of the vehicle to navigate with, and drivers of other vehicles to spot the vehicle with.

dap

Member
Reaction score
1.496
Πόντοι
407
Ελλάδα είναι αυτή η ομορφιά; :love:
Πανέμορφο, επί 20ετία σύντροφος το απλό 1.4. Αυτό αν κρίνω καλά από τους αεραγωγούς είναι πρώτης σειράς. Χαμηλός προφυλακτήρας με (προφανώς) τα ενσωματωμένα προβολάκια. Να το χαίρεται αυτός που το έχει

nonos

Member
Reaction score
23.891
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Και ομως ειναι Ελλαδα αλλα οχι ελληνικης πρωτης ταξινομισης απ οτι μου ειπαν.

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.874
Πόντοι
827
Και ομως ειναι Ελλαδα αλλα οχι ελληνικης πρωτης ταξινομισης απ οτι μου ειπαν.
Ούτε η STAZI στην DDR δεν έφτιαχνε τόσο γρήγορα φάκελο... cool5
Κοιτώντας την γυάλινη σφαίρα βλέπω σε 20 χρόνια να δημιουργείται thread από τον nonos με θέμα: "Αυτοκίνητα 50 χρόνια πριν" και να μας αραδιάζει φωτογραφίες με αυτοκίνητα, καλή ώρα όπως το 405 m16, με πλήρες ιστορικό :lol:

Top Bottom