Θα συμφωνησω και εγω.Δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει,αλλα ουτε καποιο κλασσικο citroen εχω(το saxo δεν νομιζω να πιανεται),και προσωπικα εκεινο που με τραβηξε σε πρωτη φαση,ηταν ενα πολυ ενδιαφερον θεμα για..subaru ff1.Στην πορεια βεβαια παρεμεινα επειδη μου αρεσε το κλιμα και ο σεβασμος μεταξυ των μελων.Θεωρω οτι σαν εμενα μπορουν να βρεθουν κι αλλοι,και προσωπικα ποτε δεν ενιωσα να περιοριζομαι απο τους εδω κανονισμους,καθως εχω ανοιξει και θεματα ασχετα με τη βασικη θεματολογια.Το "άνοιγμα" σε young timers Citroen δεν το αποφασίζουμε και δεν υπάρχει απαγόρευση από τον Αποστόλη. Όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος και να ανοίξει θέμα. Πιθανόν ο τίτλος my2cv να είναι κάπως "ψαρωτικός", όμως η δυνατότητα περιήγησης χωρίς εγγραφή υπάρχει. Επομένως όποιος θέλει βλέπει τις αναρτήσεις μας και κρίνει αν χωράει εδώ ή όχι. Εμείς τα μέλη του forum και ο Αποστόλης, ως υπεύθυνος του forum, αγκαλιάζουμε όποιον θέλει να γίνει μέλος έχοντας ένα young timer Citroen και θέλει να το παρουσιάσει, χρειαστεί τις γνώσεις μας σε κάποιο πρόβλημα κλπ. Πάντα όμως στο πνεύμα αλληλεγγύης, φιλίας της πρέπουσας συμπεριφοράς και εκφοράς του λόγου (του γραπτού λόγου).
Σωστά ο nonos επισημαίνει ότι όλοι μας ήμασταν διαφορετικοί πριν από 15, 10 και 8 χρόνια... Άλλες υποχρεώσεις, άλλος ελεύθερος χρόνος, άλλες οικονομικές δυνατότητες. Παράμετροι που πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη, και πάντα το ξεχνάμε.
Απλα εκεινα που πρεπει να εχουμε πλεον κατα νου ειναι οτι:
-Δεν υπαρχουν πλεον πολλα φορουμς,και οσα υπαρχουν φυλορροουν.Ο λογος ειναι οτι πλεον εχουν δημιουργηθει πολλες ομαδες στα σοσιαλ,και πολλοι ανθρωποι προτιμουν να συμμετεχουν εκει,για δικους τους λογους.Ομοιως λοιπον,και οσοι εχουν απομεινει να συμμετεχουν σε φορουμ σαν αυτο,το κανουν πολυ συνειδητοποιημενα,και επισης για δικους τους λογους(βαζω και τον εαυτο μου μεσα).Απλα αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι πολλοι πλεον,και οσο πανε θα μειωνονται,γιατι αλλαζουν οι συνηθειες και οι αντιληψεις των ανθρωπων.
-Οσο κι αν φαινεται απιστευτο,νομιζω οτι πολυς κοσμος δεν προτιμα το παρον φορουμ,ακριβως εξαιτιας του...καλου του κλιματος.Γενικα εχω σχηματισει την εντυπωση οτι,ειδικα τα τελευταια χρονια,πολυς κοσμος πραγματικα διψαει για εριδες και διαμαχες,τα οποια δεν μπορει να βρει εδω.Οχι τοσο επειδη ειναι αυστηροι οι ιθυνοντες του φορουμ,οσο γιατι το ιδιο το κλιμα ειναι ετσι που δεν υπαρχει χωρος για αυτα.Το ιδιο το επιπεδο των μελων ειναι τετοιο,που απωθει αρκετους ''μπαχαλακηδες'' απο το να εγγραφουν εδω.Και αν αναλογιστουμε οτι οι τελευταιοι αποτελουν πλεον ενα σημαντικο μερος της κοινωνιας,ειναι προφανες οτι παρα πολυς κοσμος μας προσπερνα αδιαφορα.
Οποτε δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο τρομερο προβλημα.Ναι,ισως το φορουμ να μην εχει τη δραστηριοτητα που ειχε παλια,αλλα οι εποχες αλλαζουν,και ισως αυτο ειναι το τιμημα του να μενεις πιστος με μια ιδεολογια.Αλλα καλως η κακως αυτοι ειμαστε,και για αυτο μας προτιμουν οσοι μας προτιμουν.Δεν γινεται να εισαι αρεστος σε ολους.
Απο εκει και περα,και σε προσωπικο επιπεδο τουλαχιστον,ζητω συγνωμη αν με τη συμπεριφορα μου δημιουργησα καποτε προβληματα σε καποιο αλλο μελος.

). Οι καταστάσεις δυστυχώς αλλάζουν !!