Ανακατασκευή Citroen 2CV By Kostas X

nonos

Member
Reaction score
24.575
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Εγω θα τα αφηνα νικελ ακομα και αν επρεπε να βαφτουν!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Υπαρχουνε κι αλλοι απλα συνεργαζομαι μαζι του αρκετο καιρο και γι αυτο πηγαινω.Μου εβγαλε αυτο το.χρωμα κοιταζωντας μια αντιστοιχια και.μ διαβεβαιωσε οτι ειναι ιδιο...Το χρωμα AC140 δεν ξερω πως ειναι ,δεν το εχω δει απο κοντα παρα μονο σε φωτοφραφιες.απλα αυτο που μ εδωσε μ φαινετε αρκετα ασπρο.Αυριο θα ανεβασω κι αλλες φωτο που θα στεγνωσει.
Με αυτο.το χρωμα βαφω και τις ζαντες αν δεν κςνω λαθος?
Τα φαναρια να τα αφησω νικελ η πρεπει να βαφτουνε στο.χρωμα.του αυτοκινητου?
Ευχαριστω πολυ!!!
Νικελ ειχαν μονο τα charleston...
Εαν ειναι γνησια ειναι αρκετά σπανια...εγω θα τα κραταγα στην ακρη χωρις να τα χαλασω κ θα εψαχνα για ενα νεο μεταχειρισμενο ζευγαρι κατα προτιμηση σιδερενια οχι πλαστικα κ θα τα εβαφα στο χρωμα του αυτοκινητου...
Καλο βραδυ απο μενα

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Υπαρχουνε κι αλλοι απλα συνεργαζομαι μαζι του αρκετο καιρο και γι αυτο πηγαινω.Μου εβγαλε αυτο το.χρωμα κοιταζωντας μια αντιστοιχια και.μ διαβεβαιωσε οτι ειναι ιδιο...Το χρωμα AC140 δεν ξερω πως ειναι ,δεν το εχω δει απο κοντα παρα μονο σε φωτοφραφιες.απλα αυτο που μ εδωσε μ φαινετε αρκετα ασπρο.Αυριο θα ανεβασω κι αλλες φωτο που θα στεγνωσει.
Με αυτο.το χρωμα βαφω και τις ζαντες αν δεν κςνω λαθος?
Τα φαναρια να τα αφησω νικελ η πρεπει να βαφτουνε στο.χρωμα.του αυτοκινητου?
Ευχαριστω πολυ!!!
Η ζάντες στο ίδιο χρώμα ναι.. το AC140 πάντως είναι αρκετά ανοιχτό χρώμα.. Μοιάζει πολύ όπως σου είπα όσο μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Η ζάντες στο ίδιο χρώμα ναι.. το AC140 πάντως είναι αρκετά ανοιχτό χρώμα.. Μοιάζει πολύ όπως σου είπα όσο μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες
Καλημερα!!!!!
Σ ευχαριστω πολυ!!Θα βαψω και ζαντες και ρεζερβα με.αυτο το.χρωμα.
Μηπως γνωριζεις τι χρωμα(κωδικο) θα πρεπει να βαψω τους προφυλακτηρες?
Σας ευχαριατω παρα πολυ για την βοηθεια!!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Καλημερα!!!!!
Σ ευχαριστω πολυ!!Θα βαψω και ζαντες και ρεζερβα με.αυτο το.χρωμα.
Μηπως γνωριζεις τι χρωμα(κωδικο) θα πρεπει να βαψω τους προφυλακτηρες?
Σας ευχαριατω παρα πολυ για την βοηθεια!!
Ζαντες προφιλακτηρες φανοστατη κ εαν θες το "π" εσωτερικά της σκεπης σε ac140 gris rosè

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Καλησπερα σας!!
Σημερα τελειωσα με το βαψιμο του φανοστατη και των φαναριων!Ξεκινησα να ασχολουμε με το μπροστινο καπο, αφαιρεσα το ρικοφον που ειχε διαλυθει και αποκαλυφθηκε αρκετη και προχωρημενη σκουρια.Δοκιμασα να τριψω αλλα θελει πολυ δουλεια, ετσι το περασα δυο χερια με αφαιρετικο σκουριας και περιμενω αποτελεσματα!
kapo1.JPG
kapo1.JPG
kapo2.JPG
kapo3.JPG
Φανοστατης Βαμμεβος.JPG

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Φανοστατης .JPG

Τα φαναρια δεν ητανε νικελ αλλα πλαστικα.Τα ετριψα λιγο με γυςλοχαρτο νερου και περασα 3 στρωσεις ασταρι πλαστικου και μετα βαψιμο με χρωμα μονης!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Πολυ καλο θα μπορουσες να βγαλεις κ τα τσιμπιδακια...των φαναριων...

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Πολυ καλο θα μπορουσες να βγαλεις κ τα τσιμπιδακια...των φαναριων...
Εννοεις οτι πρεπει να βαφτουνε στο χρωμα του αυτοκινητου?Αν ναι θα το κανω!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Εννοεις οτι πρεπει να βαφτουνε στο χρωμα του αυτοκινητου?Αν ναι θα το κανω!
Οχι μια χαρά ειναι οπως πρεπει! απλα μια καλοπροαίρετη παρατηρηση εκανα! Για να τα βαψεις πιο ευκολα τα φαναρια χωρις να χρειαστει να μονωσεις τιποτα! Αλλα τα εκανες αψογα!!!

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Οχι μια χαρά ειναι οπως πρεπει! απλα μια καλοπροαίρετη παρατηρηση εκανα! Για να τα βαψεις πιο ευκολα τα φαναρια χωρις να χρειαστει να μονωσεις τιποτα! Αλλα τα εκανες αψογα!!!
:thanks::thanks::):)

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Είσαι πολυυυυυ ωραιος!
Κάτο απο το ηχομονωτικο μπορείς να δεις και το πιθανώτατα οριτζιναλ χρωμα!

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Πραγματικα κατω απο το ηχομονωτικο βρηκα παρα πολυ σκουρια :exclamation:και καποια στοιχεια Μπλε...πιο μπροστα βρηκα πορτοκαλι και επισης καποιους τονους πρασινο...:dizzy:Μη με ρωτησεις τι.και πως...:cold:Δε ξερω τιποτα...μαλλον θα ειναι απο αλλο αυτοκινητο αλλαγμενο!
Με κουφανε....Ετριψα ομως δοκιμαστικα και στο φτερο και ητανε μπλε απο κατω..:blink:...Μαλλον θα πρεπει να στειλω γραμμα.στη Citroen για.να βρω το.πραγμαυικο του χρωμα...αν και.μου αρεσει τρελα:citrolove: το μπλε...Cyclades Bleu!!

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Πραγματικα κατω απο το ηχομονωτικο βρηκα παρα πολυ σκουρια :exclamation:και καποια στοιχεια Μπλε...πιο μπροστα βρηκα πορτοκαλι και επισης καποιους τονους πρασινο...:dizzy:Μη με ρωτησεις τι.και πως...:cold:Δε ξερω τιποτα...μαλλον θα ειναι απο αλλο αυτοκινητο αλλαγμενο!
Με κουφανε....Ετριψα ομως δοκιμαστικα και στο φτερο και ητανε μπλε απο κατω..:blink:...Μαλλον θα πρεπει να στειλω γραμμα.στη Citroen για.να βρω το.πραγμαυικο του χρωμα...αν και.μου αρεσει τρελα:citrolove: το μπλε...Cyclades Bleu!!
Νομιζω οτι το χρωμα που έχει, αν είναι το μπλε Κυκλάδων, είναι λάθος με βαση χρονολογίας.... Αν θυμάμαι καλά... Πάντως το γράμμα είναι το μονο βέβαιο... Πάντως αν μου στείλεις το vin σε πμ ίσως βρω κάτι πραγματακια...

2cv01

Member
Reaction score
3.520
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
Εγω νόμιζω είναι oριτζιναλ μπλε... και αφου σου αρέσει μην το αλλάξεις :)

Top Bottom