Πιστεύω φιλέ Κώστα πως πρέπει να αλλάξεις εκτός από το LHM και τα τσιμουχάκια. Μετά βλέπεις.Καλησπερα σας!!!
Και ομως τα φρενα δεν ειναι κολημενα διοτι οταν λυνω το χειροφρενο κυλαει κανονικα σε ψιλοκατηφορα!Επισης ακομα οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο θελει διπλοπεταλια για να πιασει γερα το φρενο!Οσον αφορα τη ρυθμιση του χειροφρενου δεν εχω ιδεα το πως θα το κανω!Για τα ταμπουρα εχεις δικιο απλα ειναι η πρωτη μου φορα που οδηγω αυτοκινητο με ταμπουρα!
Πιστευω το θεμα φρενου να λυθει οταν αυριο αλλαξω ολο το LHM απο το δικτυο και καθαρισει καλα!
Αλλιως θα επισκευασω τα τσιμουχακια των δαγκανων και μετα επισκευη της αντλιας φρενων(για τυχων εσωτερικη διαρροη απο τα τσιμουχακια του εμβολου).
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!![]()
Πάντως, εγώ προσωπικά, αν αγόραζα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο, αντίκα πάντα... Θα άλλαζα δαγκάνες, τσιμουχάκια, LHM (αν είχε...). Βέβαια εσύ ξέρεις και το μπάτζετ σου και το αυτοκίνητο σου.

!Επισης ακομα οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο θελει διπλοπεταλια για να πιασει γερα το φρενο!Οσον αφορα τη ρυθμιση του χειροφρενου δεν εχω ιδεα το πως θα το κανω!Για τα ταμπουρα εχεις δικιο απλα ειναι η πρωτη μου φορα που οδηγω αυτοκινητο με ταμπουρα!
Πιστευω το θεμα φρενου να λυθει οταν αυριο αλλαξω ολο το LHM απο το δικτυο και καθαρισει καλα!
Αλλιως θα επισκευασω τα τσιμουχακια των δαγκανων και μετα επισκευη της αντλιας φρενων(για τυχων εσωτερικη διαρροη απο τα τσιμουχακια του εμβολου).
Πισω απο καθε ταμπουρο υπαρχουν 2 βιδες.. Συκωσε το αμαξι στον γρυλο και αρχισε να γυριζεις τις βίδες μεχρι ο τροχος να μπλοκάρει την ωρα που γυρνας τον τροχο... Μετα γυρνας την βιδα μιση με μια στροφη ανάποδα.. Αυτην την διαδικασια πρεπει να την κανεις και στα 2 ταμπουρά 

απλα δε νομιζω να ειναι κατι τοσο δυσκολο αρκει να εχω τα σωστα λαστιχακια (Seals)!