- Reaction score
- 23.890
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Κουκλος..
Νομιζω ειναι ανεξαρτητη η μια προταση σου απο την αλλη.Λοιπόν, δε φαίνεται πολύ καλά από τομπλάι, αλλά κάτι μου λέει ότι είναι πρώτης σειράς, προ του facelift του 1982, απλώς έχει προστεθεί το spoiler μπροστά και οι ζάντες. Το λέω αυτό διότι ο Paul Bracq αγαπούσε πολύ περισσότερο το δικό του, αρχικό σχέδιο.

Ναι, τελικά είναι μία Ε24 μετά την ανανέωση του '82. Ο Paul Bracq συμμετείχε, από ό,τι είχε πει ο ίδιος, μόνο στο αρχικό σχέδιο το οποίο είχε αρκετές διαφορές, εάν το παρατηρήσει κανείς προσεκτικά. Μου φαίνεται ότι σε αυτήν την πρώτη έκδοση της Ε24 ο Bracq είχε επηρρεαστεί από την απίστευτη BMW Garmisch του Marcello Gandini. Από κάτω επισυνάπτω την μπροστινή και πίσω όψη της "πρώτης" Ε24 του 1977:Νομιζω ειναι ανεξαρτητη η μια προταση σου απο την αλλη.
Παντως το κοντερ εγραφε 280 και γυρω γυρω φαινεται γνησια 635CSi. Οι ζαντες δε πρεπει να ειναι εργοστασιακες αλλα γνησιες BBS. Βεβαια εχω δει και CX turbo σειρα ΙΙ που αν δεν κοιτουσες το πλαισιο δε μπορουσες να καταλαβεις οτι καποτε ηταν 2.200 '76... Αν εχεις ολοκληρο αυτοκινητο κανεις παπαδες..
View attachment 37179
View attachment 37180
Αυτήν τη στιγμή μεταφέρθηκα πίσω, στην ηλικία των 5, όταν ξεφύλλιζα τους 4Τ και το auto εξπρές του πατέρα μου και έβλεπα τις διαφημίσεις του 128 sport με ακριβώς αυτά τα decal... (Και με έπιασε και μία θλίψη για το πως πέρασαν 47 χρόνια χωρίς να το καταλάβω καλά καλά!).
Ήταν το 2ο υποψήφιο αυτοκίνητο και για τον πατέρα μου, μετά τη GS, το 1978. Ευτυχώς, πρυτάνευσε η λογική!To 3P παραλιγο να το αγορασει μεταχειρισμενο ο πατερας μου αρχες '80s, ισως το ειχα ξαναγραψει.

Απο σπόντα ,το αυτοκίνητο έμαθα οτι ανηκει στον προεδρο της Ιαπωνικης Α.Ε, της ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ξαναλεω..

Θα προτιμούσες να είναι της .....................Κορεατικής Α.Ε. ?Απο σπόντα ,το αυτοκίνητο έμαθα οτι ανηκει στον προεδρο της Ιαπωνικης Α.Ε, της ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ξαναλεω..![]()

Δύο αυτοκίνητα με τα οποία θα μπορούσα άνετα να γεράσω μαζί τους! Αλλά η 300SL-24 είναι και σπάνια, μη μου πεις ότι είναι και με χειροκίνητο κιβώτιο??