- Reaction score
- 28.522
- Πόντοι
- 1.607
Και πόσα έχει ξεχάσει...
Sorry αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ.. Άκου 21 2cv ο ψυχάκιας...

Και πόσα έχει ξεχάσει...

...gia afto me lene ke 2CV godfather sto chorio mou...
...agapite mou...kanena...tosi doula pou echo bali se kathe ena apo afta...ta latrevo!Και πόσα έχει ξεχάσει...![]()
To ksero afto ke to katalabeno...ala pali prepi na proseksis min afosiosis poli kero ke chrima eki...kita na prochorisis to thema, na bris kapion pou na mboresi na sou pi an aksisi...an ginete...ke meta blepis pio apo ta amaksia tha sosis...Βασικά, δουλεύω σε αυτές τις μικροδουλειές διότι Φεν έχω τον χρόνο να δουλεύω σε μοτέρ πχ, ούτε τα εργαλεία. Κάνω αυτά που έχω τη δυνατότητα να κάνω κοινώς...
Τα αυτοκίνητα αυτά θα σωθούν και τα τρία για δική μου προσωπική βλακεία, ηλιθιοτητα και κομπλεξικότητα... Αλλά κυρίως γιατί μεγάλωσα ακούγοντας ιστορίες για αυτά, κανοντας ταξίδια με αυτα και πολλά άλλα. Αυτά θέλω να θυμάμαι και να βλέπω ξανά λειτουργικά. Θυμάμαι μια στεναχώρια όταν είδα τις πινακίδες της CX πανω στην τραπεζαρία και να ρωταω τον παππού τι θέλουν αυτά εδώ... Η το Datsun να πηγαινει στο χωράφι και κάθε χρονο να μετραω 1-2 σάπια παραπάνω... Η το Subaru να είναι με ενα φανάρι σπασμένο, λίγο μετα, ενα τζαμί, ενα βαθούλωμα... Με αποκορύφωμα, το κλέψιμο του σηματος ff-1. Δεν υπάρχει χειροτερο συναίσθημα απο το να βλέπεις αυτοκίνητα να ριμαζουν χωρίς να παίρνουν καν μπρος και να μη μπορείς να κανεις πολλά για αυτό. Προτιμώ να κάνω αυτό που μπορω και να τα χαίρομαι έστω κι έτσι, παρα να λέω δε γίνεται τίποτα όπως καποιοι και εν τέλει να πηγαινουν για απόσυρση... Δε θα αφήσω να παν για απόσυρση αυτά, όπως πήγαν κάποια άλλα... (Α112, 405...)To ksero afto ke to katalabeno...ala pali prepi na proseksis min afosiosis poli kero ke chrima eki...kita na prochorisis to thema, na bris kapion pou na mboresi na sou pi an aksisi...an ginete...ke meta blepis pio apo ta amaksia tha sosis...
Οκ, απλα για το 120Υ εχω πλακωθει συστηματικα σε αλλους χωρους που συμμετειχα παλιοτερα και λεω βρηκαμε κοινο γνωστοΝονε,την αναφορα σε εσενα την εκανα με αφορμη κατι που ειχες γραψει σε αλλο θεμα:
Προφανως δεν βαζω ισα κι ομοια τη cx με το 120Υ...θα ηταν σαν να προσπαθω να συγκρινω ενα φωτομοντελο,με μια κοπελα της διπλανης πορτας..γι αυτο και χρησιμοποιησα τον ορο ''χρηστικη γοητεια''..
Για την ιστορια,δεν εχει τυχει να οδηγησω ποτε 120Υ,αλλα εχω οδηγησει Mitsubishi Lancer του 77,πρωην ΤΑΞΙ(που πιθανον να ειναι και κατωτερο απο το 120Υ).Φυσικα δεν μπορω να πω οτι ηταν καλο αμαξι,αλλα το θεωρω οριακα καλυτερο απο ορισμενα γιαπωνεζικα/κορεατικα δεκαετιας '90,αν λαβουμε υποψη και τη σχεδιαστικη ηλικια...
Αυτα...μην βγαινουμε και εκτος θεματος..![]()

Ειναι πολυ κριμα να εισαι τοσο μικρος. Μου θυμιζεις τον εαυτο μου ,που πηγα και ζητησα βατραχο 16 χρονωνΤα αυτοκίνητα αυτά θα σωθούν και τα τρία για δική μου προσωπική βλακεία, ηλιθιοτητα και κομπλεξικότητα... Αλλά κυρίως γιατί μεγάλωσα ακούγοντας ιστορίες για αυτά, κανοντας ταξίδια με αυτα και πολλά άλλα. Αυτά θέλω να θυμάμαι και να βλέπω ξανά λειτουργικά. Θυμάμαι μια στεναχώρια όταν είδα τις πινακίδες της CX πανω στην τραπεζαρία και να ρωταω τον παππού τι θέλουν αυτά εδώ... Η το Datsun να πηγαινει στο χωράφι και κάθε χρονο να μετραω 1-2 σάπια παραπάνω... Η το Subaru να είναι με ενα φανάρι σπασμένο, λίγο μετα, ενα τζαμί, ενα βαθούλωμα... Με αποκορύφωμα, το κλέψιμο του σηματος ff-1. Δεν υπάρχει χειροτερο συναίσθημα απο το να βλέπεις αυτοκίνητα να ριμαζουν χωρίς να παίρνουν καν μπρος και να μη μπορείς να κανεις πολλά για αυτό. Προτιμώ να κάνω αυτό που μπορω και να τα χαίρομαι έστω κι έτσι, παρα να λέω δε γίνεται τίποτα όπως καποιοι και εν τέλει να πηγαινουν για απόσυρση... Δε θα αφήσω να παν για απόσυρση αυτά, όπως πήγαν κάποια άλλα... (Α112, 405...)

Φταιει η μιζα ή φταινε τα μπουζι-πλατινες και δεν παιρνει ευκολα μπροστα;;;;;Σήμερα με την ευκαιρία της επίσκεψης στο μηχανικό για ανακύκλωση της μπαταρίας του Subaru, συννενοήθηκα να έρθει να βγάλουμε τη μίζα και να την πάρει για επισκευή, λάδωμα κλπ, μιάς και έχω αρχίσει να βαριέμαι τα 15 λεπτά που χρειάζομαι για να το βάλω μπρος κάθε φορά...
Μίζα γιατί μπουζί πλατίνες αλλάχτηκαν. Ασε που το επιβεβαίωσε και ο μηχανικός μου.Φταιει η μιζα ή φταινε τα μπουζι-πλατινες και δεν παιρνει ευκολα μπροστα;;;;;
Στα καρμπυτερατα αυτοκινητα θελει και τσοκ για να παρει μπροστα οταν ειναι κρυα....
Εντάξει είπαμε, δεν έχω παράλογες απαιτήσεις... Αν το πάνε με τη λογική κάθε πράγμα στον καιρό του, όταν ερθει ο καιρός, δε θα υπαρχουν αυτοκίνητα...Ειναι πολυ κριμα να εισαι τοσο μικρος. Μου θυμιζεις τον εαυτο μου ,που πηγα και ζητησα βατραχο 16 χρονων
Καθε πραγμα στο καιρο του παντως. Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πιεσεις να μη πεταχτει τιποτα απο αυτα σε καποια φαση γιατι οι ''μεγαλοι'' αλλαζουν γνωμη γρηγορα!
Υδροπνευματικές εξαιρούνται..!!!εντάξει, υπάρχουν ΤΑ, DS, SM, μια χαρά ειναι για την ιδια πρόταση....![]()
...gia na min gini pareksigisi...Τα αυτοκίνητα αυτά θα σωθούν και τα τρία για δική μου προσωπική βλακεία, ηλιθιοτητα και κομπλεξικότητα... Αλλά κυρίως γιατί μεγάλωσα ακούγοντας ιστορίες για αυτά, κανοντας ταξίδια με αυτα και πολλά άλλα. Αυτά θέλω να θυμάμαι και να βλέπω ξανά λειτουργικά. Θυμάμαι μια στεναχώρια όταν είδα τις πινακίδες της CX πανω στην τραπεζαρία και να ρωταω τον παππού τι θέλουν αυτά εδώ... Η το Datsun να πηγαινει στο χωράφι και κάθε χρονο να μετραω 1-2 σάπια παραπάνω... Η το Subaru να είναι με ενα φανάρι σπασμένο, λίγο μετα, ενα τζαμί, ενα βαθούλωμα... Με αποκορύφωμα, το κλέψιμο του σηματος ff-1. Δεν υπάρχει χειροτερο συναίσθημα απο το να βλέπεις αυτοκίνητα να ριμαζουν χωρίς να παίρνουν καν μπρος και να μη μπορείς να κανεις πολλά για αυτό. Προτιμώ να κάνω αυτό που μπορω και να τα χαίρομαι έστω κι έτσι, παρα να λέω δε γίνεται τίποτα όπως καποιοι και εν τέλει να πηγαινουν για απόσυρση... Δε θα αφήσω να παν για απόσυρση αυτά, όπως πήγαν κάποια άλλα... (Α112, 405...)
...gia na min gini pareksigisi...
To katalaba pos to lei i kardia sou, ke to seboume ke to thavmaso, ala prepi na iparchi ke i logiki, ke afti lei pos kapia mera den tha mboroune pia ta amaksia na stegasounde eki pou ine, ite epidi erchete kenurgio amaksi ite epidi den ginete na plironounde ala lefta gia ton choro afton...
Edo mia kyria edine 50 € kathe mina gia to DS tou pethamenou andra tis...epi 15 chronia... 9.000 €!!! Na kathete ke na sapisi se ena garage...tora ginete eksosi...opote pai ke to amaksi ke ta lefta...ase pou den aksisi oute 3.000 pia...
Amartia!
Με το γκαράζ δεν υπάρχει θέμα... Τη CX την έχουμε σε δικο μας γκαράζ, το Subaru εκεί που είναι είναι σε ουδέτερη θέση και το Datsun επίσης σε δικό μας... Λεγοντας δε θα υπαρχουν αυτοκίνητα εννοώ πως θα υπάρχει αλλη τεχνολογία τοτε......gia na min gini pareksigisi...
To katalaba pos to lei i kardia sou, ke to seboume ke to thavmaso, ala prepi na iparchi ke i logiki, ke afti lei pos kapia mera den tha mboroune pia ta amaksia na stegasounde eki pou ine, ite epidi erchete kenurgio amaksi ite epidi den ginete na plironounde ala lefta gia ton choro afton...
Edo mia kyria edine 50 € kathe mina gia to DS tou pethamenou andra tis...epi 15 chronia... 9.000 €!!! Na kathete ke na sapisi se ena garage...tora ginete eksosi...opote pai ke to amaksi ke ta lefta...ase pou den aksisi oute 3.000 pia...
Amartia!
Manga mou ise tycherakias...opote orea!Με το γκαράζ δεν υπάρχει θέμα... Τη CX την έχουμε σε δικο μας γκαράζ, το Subaru εκεί που είναι είναι σε ουδέτερη θέση και το Datsun επίσης σε δικό μας... Λεγοντας δε θα υπαρχουν αυτοκίνητα εννοώ πως θα υπάρχει αλλη τεχνολογία τοτε...
Κοινώς γράφω στα παλιά μου οποίον μου πει να τα μετακινησω...Manga mou ise tycherakias...opote orea!

Παλιο,αλλα παντα καλο..
http://xiromeronews.blogspot.gr/2012/03/blog-post_5169.html
Αλλωστε το 120Υ φημιζοταν για τους χωρους και τις επιδοσεις του..![]()