- Reaction score
- 449
- Πόντοι
- 397
είναι ίδιο χρώμα με την δικιά μου;;
Είναι Gris renard (FYG)
είναι ίδιο χρώμα με την δικιά μου;;
Και πράσινο στο δάπεδο της πλατείας...Πάντως τα ύδρο χτύπησαν κόκκινο σε αριθμό...!

Αγαπητέ Γιώργο, επειδή παρατήρησα ότι μου έβαλες "like" σε κάτι που είχα γράψει στις 16/2 σχετικά με τις αγαπημένες μου Citroen και την αναζήτησή μου για την πρώτη μου κλασσική Citroen, δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι σχεδόν 4 εβδομάδες αργότερα θα βρισκόμουν με μία CX 20 TRE (αυτή που φαίνεται στην εικόνα προφίλ μου). Και όλα αυτά χάρη ξέρεις σε τι? Στον εξαιρετικό μας φίλο citrobella πάνω από όλα που έψαξε και αγόρασε το αυτοκίνητο για εμένα στην Αυστρία, αλλά και στο υπέροχο φόρουμ που με ενθάρρυνε και μου έδινε σωστές συμβουλές! Όχι πως θέλω να το παινευτώ, αλλά είναι ενδεικτική αυτή η ιστορία της ποιότητας των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτόν τον διαδικτυακό (και όχι μόνο! ελπίζω σύντομα...) τόπο συνάντησης με κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για τις υπέροχες Citroen που αγαπήσαμε και αγαπάμε (δε μιλάω για εμένα, μιλάω για τους υπόλοιπους, πιο έμπειρους, που είναι η ψυχή του φόρουμ).Και πράσινο στο δάπεδο της πλατείας...
![]()
Το αυτοκίνητο καλώς ή κακώς είναι καθρεύτης του εσωτερικού μας κόσμου... Αρα ενα κομματι του εαυτού μας βγαίνει σε αυτό. Ιδίως σε όσους βλέπουμε το αυτοκίνητο οχι σαν ένα κουτί με 4 τροχούς. Αρα ολοι εμείς έχουμε κάτι κοινό, πέρα από την αγάπη μας για τα Citroen.Αγαπητέ Γιώργο, επειδή παρατήρησα ότι μου έβαλες "like" σε κάτι που είχα γράψει στις 16/2 σχετικά με τις αγαπημένες μου Citroen και την αναζήτησή μου για την πρώτη μου κλασσική Citroen, δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι σχεδόν 4 εβδομάδες αργότερα θα βρισκόμουν με μία CX 20 TRE (αυτή που φαίνεται στην εικόνα προφίλ μου). Και όλα αυτά χάρη ξέρεις σε τι? Στον εξαιρετικό μας φίλο citrobella πάνω από όλα που έψαξε και αγόρασε το αυτοκίνητο για εμένα στην Αυστρία, αλλά και στο υπέροχο φόρουμ που με ενθάρρυνε και μου έδινε σωστές συμβουλές! Όχι πως θέλω να το παινευτώ, αλλά είναι ενδεικτική αυτή η ιστορία της ποιότητας των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτόν τον διαδικτυακό (και όχι μόνο! ελπίζω σύντομα...) τόπο συνάντησης με κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για τις υπέροχες Citroen που αγαπήσαμε και αγαπάμε (δε μιλάω για εμένα, μιλάω για τους υπόλοιπους, πιο έμπειρους, που είναι η ψυχή του φόρουμ).