7η συνάντηση Γαλλικών ιστορικών οχημάτων

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
@nonos βραβείο σήμερα, και φυσικά κάτι του σκάλισα στην γριά του....με το κλαρινογραμβρέ GreekLover style του...!
Κλαίω :lol: :lol: :lol:
Τρέντουλας γκρικλοβερ αλλά όπως είδες το γκομενάκι της συνάντησης μαζί του ήταν... Τον γούσταρε τον γκρικ και τσουπ πάρε και βραβειάκι :lol:

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Ζητώ ειλικρινά συγνώμη που δεν μπορούσα να μείνω παραπάνω από κάνα μισάωρο και πρόλαβα να δω μόνο για λίγο εσένα Απόστολε! Θα ήθελα να σας ξαναδώ, ύστερα από το Νοέμβριο και να γνωρίσω και τα υπόλοιπα παιδιά... Εύχομαι σύντομα να τα καταφέρουμε!

Υ.Γ. Ως συνήθως, αυτή τη μισή ώρα κόλλησα πάνω από αυτήν τη CX! Τρανή απόδειξη του ότι δε χρειάζεται μία CX να΄είναι GTI Turbo II, ή Prestige< ή οτιδήποτε άλλο για να είναι υπέροχη! (αυτή ήταν μία "ταπεινή" CX 20 RE!!).

harisman

Member
Reaction score
481
Πόντοι
417
Περιοχή
Αθήνα
Ωραία εκδήλωση κ μας έκανε κ τον ιδανικό καιρό.
Χάρηκα που είχαμε την ευκαιρία να να ξαναπούμε από κοντά αλλά κ να γνωρίσω από κοντά κ κάποιους που ανταλλασουμε απόψεις εδώ (chrono, tataskit).
Οι GSίστες πρέπει να σπάσαμε νέο ρεκόρ......3 στην ίδια εκδήλωση!!!! :w00t::w00t:
Πολλά τα προσεγμένα αυτοκίνητα, την προσοχή μου τράβηξαν το εξαιρετικό κρεμ Dyane :bow:, το απίστευτο 104 :bow:(πουλιόταν στο car πριν καιρό), το μαμά 1.3 rallye :bow: , η αρχοντική CX του JoGly (οκ........ κ το super 5 κ η ΒΧ TRS κ πάλι.....).....:bow:
Ευχαριστη νότα τα μοτοποδήλατα και φυσικά η κατακόκκινη AR.......:love: :baby:
Επίσης πήρα πολύ αργά είδηση τι επαιζε με τα χαλάκια κ δεν έβαλα κάτω από την δική μου, οπότε και η GSA μου "μάρκαρε" την πλατεία......:ballons:

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Κρονε οι φωτογραφιες σου ειναι καταπληκτικες!

visa chrono

Member
Reaction score
28.556
Πόντοι
1.607
Κρονε οι φωτογραφιες σου ειναι καταπληκτικες!
Δεν ειναι δικες μου Χρηστο ( στο μειλ μου ηρθαν προφανως ειναι απο το αγαπημενο σας φατσομπουκι:mad:...)..
Οι δικες μου ειναι ακομα στην μηχανη..και εχει...ωραιες μεσα....(εαν priest...ο φλαμινιο...θα της βαλω καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα...)

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ε να βαλω κι εγω μια δικια μου!

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.874
Πόντοι
827
Πολύ όμορφη εκδήλωση σε συνδιασμό με μια υπέροχη μέρα. Πρέπει όμως να priest τα γένια το φόρουμ και του club 2cv, για την συμβολή στην επιτυχία της εκδήλωσης. Δεν είναι τυχαίο νομιζω το γεγονός οτι το 80% των εκθεμάτων ήταν Citroën.

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.874
Πόντοι
827
μπραβο όλα πολύ ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βασιλη και στην συγκεντρωση κατάφερες και εβαλες χερι σε αυτοκίνητα αντι να δεις κανα γκομενακι και να πιασεις κουβεντα!!!!
εχω μια απορια...ο σκυλος είναι για συναγερμο στο ντεσεβαδι?.....
Άσε Μανόλη...το ταλαιπωρο το ζωντανό έμεινε για λίγο μονο του και από το γάβγισμα είχε διψάσει τόσο που πρέπει να ήπιε έναν κουβά νερό. Έτρεξαν προς συμπαράσταση και δύο μικρές μου :D:D

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ρε συ ημουνα απο τις 11.15 εκει, κριμα δε σε γνωρισα!!

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.874
Πόντοι
827
Και γω ρώτησα τον Μπατιστα που είσαι και σε είχε χάσει. Δεν πειράζει σε επόμενη συνάντηση

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Χρήστο και εγώ έλεγα, ύστερα από εκείνη την τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε πριν από λίγο καιρό, μπας και συναντηθούμε, αλλά έφτασα σε μια στιγμή που βρήκα μόνο τον Απόστολο στο χώρο και δεν μπορούσα να μείνω παραπάνω... Ανυπομονώ πραγματικά να γνωριστούμε από κοντά με εσένα και τα υπόλοιπα παιδιά, ζητώ συγνώμη και πάλι που δεν μπορούσα με τίποτα να μείνω παραπάνω από αυτήν τη μισή ώρα... Ευελπιστώ λίαν συντόμως!!!

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
Είναι η γκόμενα αλλουνού..... Κοντά τα χέρια σου... :ninja::nagger::blink::D
:citrosleep::citrolove::lovecitroen::toilet:

Πάντως τα ύδρο χτύπησαν κόκκινο σε αριθμό...!

Top Bottom