Χα χα χα!!! Φυσικά και το ξέρω.... Είδα εκ των υστέρων που ανήκει, έτσι κι αλλιώς είπα "τη CX" γενικά και όχι "αυτήν τη CX"!!!Είναι η γκόμενα αλλουνού..... Κοντά τα χέρια σου...
Πάντως τα ύδρο χτύπησαν κόκκινο σε αριθμό...!
Χα χα χα!!! Φυσικά και το ξέρω.... Είδα εκ των υστέρων που ανήκει, έτσι κι αλλιώς είπα "τη CX" γενικά και όχι "αυτήν τη CX"!!!Είναι η γκόμενα αλλουνού..... Κοντά τα χέρια σου...
Πάντως τα ύδρο χτύπησαν κόκκινο σε αριθμό...!
Την επόμενη φορά θα κανονίσουμε για καφέ λιγότεροι, μόνο οι του φόρουμ, οπότε θα κάνουμε βόλτα με όλαπολυ ωραια εκδηλωση! ανοιξε η ψηχη μου βλεποντας ξανα απο κοντα τα χαμενα παλια CITROEN που εχουν εξαφανιστει πλεον απο τους δρομους. στην αρχη απογοητευτηκα λιγο γιατι κανεις δεν καθοταν διπλα στο αμαξι του και νομιζα οτι θα φιγω χωρις να γνωρισω κανεναν. χαρις τον ΜΙΛΤΟΣ ομως καταφερα και σας γνωρισα σχεδον ολους. χαρικα για τις γνωριμιες ολων και μου αρεσει το μερακι σας να διατηρειτε σε καλη κατασταση αυτα τα τοσο παλια CITROEN. προσωπικα ξεχορισαν το κιτρινο GS του ΜΙΛΤΟΣ, τα GSA, τα DS με μεγαλη εκλπιξη την φοβερα καλη καταστασης της χιονατης, σχεδον καινουρια, το BX flaminio bertoni που μου υποσχεθηκε βολτα και με εκανε ιδιετερα χαρουμενο, το XANTIA του nonos και το CX που εμιαζε παρα πολυ με το CX του cx prestige ο οπιος μαλον ελειπε. ελπιζω να μην ξεχασα κανενα. α ναι και τα 2CV που για πρωτη φορα ειδα απο τοσο κοντα

Mένω στην άκρη της Ελλάδας, και με την δουλιά είναι σχεδόν αδύνατο να έλθω... και οικονομικά είναι εξαντλητικό...πολυ ωραια εκδηλωση! ανοιξε η ψηχη μου βλεποντας ξανα απο κοντα τα χαμενα παλια CITROEN που εχουν εξαφανιστει πλεον απο τους δρομους. στην αρχη απογοητευτηκα λιγο γιατι κανεις δεν καθοταν διπλα στο αμαξι του και νομιζα οτι θα φιγω χωρις να γνωρισω κανεναν. χαρις τον ΜΙΛΤΟΣ ομως καταφερα και σας γνωρισα σχεδον ολους. χαρικα για τις γνωριμιες ολων και μου αρεσει το μερακι σας να διατηρειτε σε καλη κατασταση αυτα τα τοσο παλια CITROEN. προσωπικα ξεχορισαν το κιτρινο GS του ΜΙΛΤΟΣ, τα GSA, τα DS με μεγαλη εκλπιξη την φοβερα καλη καταστασης της χιονατης, σχεδον καινουρια, το BX flaminio bertoni που μου υποσχεθηκε βολτα και με εκανε ιδιετερα χαρουμενο, το XANTIA του nonos και το CX που εμιαζε παρα πολυ με το CX του cx prestige ο οπιος μαλον ελειπε. ελπιζω να μην ξεχασα κανενα. α ναι και τα 2CV που για πρωτη φορα ειδα απο τοσο κοντα

CX, SM, XM, BX Sport/16V, GSX3/GSAX3, τις θέλω ΟΛΕΣ!!! Αστειεύομαι! Σε παραπέμπω στην απάντηση που έδωσα στο thread Βιβλιογραφία Citroen περί εθισμού. Είμαι εθισμένος, πάντα έλεγα ότι η μεγάλη μου αγάπη είναι οι CX και η ΧΜ είναι πολύ κοντά, αλλά ποτέ δε θα έλεγα όχι και σε μία άλλη καλή υδροπνευματική... Όπως έλεγε ο Απόστολος, σημασία έχει να γίνει η αρχή και μετά, έχει ο Θεός... Και όταν αγαπάς μία αρχή, μία ιδέα σε αυτήν την εταιρεία, είναι δύσκολο πολλές φορές να ξεχωρίσεις κάποια από τις εκφάνσεις αυτής της ιδέας στη μορφή των διαφορετικών μοντέλων της (της φιλοσοφίας αυτοκίνησης, δηλαδή, της οποίας η υδροπνευματική ανάρτηση είναι ο κυριότερος πρεσβευτής της).Καλα μ εσενα εχουμε χασει πια τη μπαλα ποιο ειναι τ ονειρο σου![]()
ωραιος Pierre Boulanger! τελεια! στειλε μου εδω οταν κανονισετε για καφε για να το δωΤην επόμενη φορά θα κανονίσουμε για καφέ λιγότεροι, μόνο οι του φόρουμ, οπότε θα κάνουμε βόλτα με όλα![]()

σε παραπέμπω στο θρεντ... το γνωστόΟχι ειναι πιο σκουρο,αλλη αποχρωση-κωδικος η δικη σου.. Αν μας την εβαζες και καμια φωτογραφια που σε παρακαλαμε σχεδον! θα ξεραμε με σιγουρια.![]()