7η συνάντηση Γαλλικών ιστορικών οχημάτων

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Είναι η γκόμενα αλλουνού..... Κοντά τα χέρια σου... :ninja::nagger::blink::D
:citrosleep::citrolove::lovecitroen::toilet:

Πάντως τα ύδρο χτύπησαν κόκκινο σε αριθμό...!
Χα χα χα!!! Φυσικά και το ξέρω.... Είδα εκ των υστέρων που ανήκει, έτσι κι αλλιώς είπα "τη CX" γενικά και όχι "αυτήν τη CX"!!!

tataskit

Member
Reaction score
530
Πόντοι
137
πολυ ωραια εκδηλωση! ανοιξε η ψηχη μου βλεποντας ξανα απο κοντα τα χαμενα παλια CITROEN που εχουν εξαφανιστει πλεον απο τους δρομους. στην αρχη απογοητευτηκα λιγο γιατι κανεις δεν καθοταν διπλα στο αμαξι του και νομιζα οτι θα φιγω χωρις να γνωρισω κανεναν. χαρις τον ΜΙΛΤΟΣ ομως καταφερα και σας γνωρισα σχεδον ολους. χαρικα για τις γνωριμιες ολων και μου αρεσει το μερακι σας να διατηρειτε σε καλη κατασταση αυτα τα τοσο παλια CITROEN. προσωπικα ξεχορισαν το κιτρινο GS του ΜΙΛΤΟΣ, τα GSA, τα DS με μεγαλη εκλπιξη την φοβερα καλη καταστασης της χιονατης, σχεδον καινουρια, το BX flaminio bertoni που μου υποσχεθηκε βολτα και με εκανε ιδιετερα χαρουμενο, το XANTIA του nonos και το CX που εμιαζε παρα πολυ με το CX του cx prestige ο οπιος μαλον ελειπε. ελπιζω να μην ξεχασα κανενα. α ναι και τα 2CV που για πρωτη φορα ειδα απο τοσο κοντα

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
πολυ ωραια εκδηλωση! ανοιξε η ψηχη μου βλεποντας ξανα απο κοντα τα χαμενα παλια CITROEN που εχουν εξαφανιστει πλεον απο τους δρομους. στην αρχη απογοητευτηκα λιγο γιατι κανεις δεν καθοταν διπλα στο αμαξι του και νομιζα οτι θα φιγω χωρις να γνωρισω κανεναν. χαρις τον ΜΙΛΤΟΣ ομως καταφερα και σας γνωρισα σχεδον ολους. χαρικα για τις γνωριμιες ολων και μου αρεσει το μερακι σας να διατηρειτε σε καλη κατασταση αυτα τα τοσο παλια CITROEN. προσωπικα ξεχορισαν το κιτρινο GS του ΜΙΛΤΟΣ, τα GSA, τα DS με μεγαλη εκλπιξη την φοβερα καλη καταστασης της χιονατης, σχεδον καινουρια, το BX flaminio bertoni που μου υποσχεθηκε βολτα και με εκανε ιδιετερα χαρουμενο, το XANTIA του nonos και το CX που εμιαζε παρα πολυ με το CX του cx prestige ο οπιος μαλον ελειπε. ελπιζω να μην ξεχασα κανενα. α ναι και τα 2CV που για πρωτη φορα ειδα απο τοσο κοντα
Την επόμενη φορά θα κανονίσουμε για καφέ λιγότεροι, μόνο οι του φόρουμ, οπότε θα κάνουμε βόλτα με όλα ;)

JoGly

Member
Reaction score
449
Πόντοι
397
Η μόνη φωτό που έβγαλα από δικό μου αυτοκίνητο.., δεν ανεβαίνει..! Είναι λέει μεγάλο file. :D

Reaction score
18.233
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Mένω στην άκρη της Ελλάδας, και με την δουλιά είναι σχεδόν αδύνατο να έλθω... και οικονομικά είναι εξαντλητικό...

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Η μόνη φωτό που έβγαλα από δικό μου αυτοκίνητο.., δεν ανεβαίνει..! Είναι λέει μεγάλο file. :D

Reaction score
18.233
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
είναι ίδιο χρώμα με την δικιά μου;;

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Οχι ειναι πιο σκουρο,αλλη αποχρωση-κωδικος η δικη σου.. Αν μας την εβαζες και καμια φωτογραφια που σε παρακαλαμε σχεδον! θα ξεραμε με σιγουρια. :lol:

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Καλα μ εσενα εχουμε χασει πια τη μπαλα ποιο ειναι τ ονειρο σου :lol::D

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Καλα μ εσενα εχουμε χασει πια τη μπαλα ποιο ειναι τ ονειρο σου :lol::D
CX, SM, XM, BX Sport/16V, GSX3/GSAX3, τις θέλω ΟΛΕΣ!!! Αστειεύομαι! Σε παραπέμπω στην απάντηση που έδωσα στο thread Βιβλιογραφία Citroen περί εθισμού. Είμαι εθισμένος, πάντα έλεγα ότι η μεγάλη μου αγάπη είναι οι CX και η ΧΜ είναι πολύ κοντά, αλλά ποτέ δε θα έλεγα όχι και σε μία άλλη καλή υδροπνευματική... Όπως έλεγε ο Απόστολος, σημασία έχει να γίνει η αρχή και μετά, έχει ο Θεός... Και όταν αγαπάς μία αρχή, μία ιδέα σε αυτήν την εταιρεία, είναι δύσκολο πολλές φορές να ξεχωρίσεις κάποια από τις εκφάνσεις αυτής της ιδέας στη μορφή των διαφορετικών μοντέλων της (της φιλοσοφίας αυτοκίνησης, δηλαδή, της οποίας η υδροπνευματική ανάρτηση είναι ο κυριότερος πρεσβευτής της).

tataskit

Member
Reaction score
530
Πόντοι
137
Την επόμενη φορά θα κανονίσουμε για καφέ λιγότεροι, μόνο οι του φόρουμ, οπότε θα κάνουμε βόλτα με όλα ;)
ωραιος Pierre Boulanger! τελεια! στειλε μου εδω οταν κανονισετε για καφε για να το δω

Last edited by a moderator:

billaras

Technical expert
Reaction score
1.109
Πόντοι
577
Περιοχή
Καλλιθέα (Αττικής)-Ρίο (De Patras)
Και φυσικά θα σε κάνουμε βόλτα με διάφορα, για να έχεις μια πιο σφαιρική εικόνα για τα 200 ..... :blink::w00t::grin:cigara

Reaction score
18.233
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Οχι ειναι πιο σκουρο,αλλη αποχρωση-κωδικος η δικη σου.. Αν μας την εβαζες και καμια φωτογραφια που σε παρακαλαμε σχεδον! θα ξεραμε με σιγουρια. :lol:
σε παραπέμπω στο θρεντ... το γνωστό
http://my2cv.gr/forum/threads/citroen-cx-prestige-Η-κούκλα-μου.1244/

και υπόσχομαι τώτα που ανοίξει ο καιρός, μόλις πάω καμιά βόλτα μέρα... και με άτομο που να το έχει στην φωτογραφία...

Top Bottom